انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - B I N A M - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:09)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریموت چی؟ ._.

پیچیده ست بعد بپرس ((((:

کرکره برقی ؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:08)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:06)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا این چه بحثی بود راه انداختید

با نسخه جدید خوشحالمون کن

اینجا رادیواکتیوی شد با این بحثی که گذشت

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:11)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:05)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه فیلم بازی میکردیم میگفتم
بنازم دیالوگ خفنی بود و یه تیر میزدم و میکشتمت دور ازجونت
ولی خب اره اونی که سلاحشو به رخ میکشه از ترسشه
من صرفا بخاطر اینه که جو رو نذارم متشنج شه

شل کن بابا جو متشنج چیه (((((:

بچه ها باهم صمیمی‌ان بحثشون بالا میگرفت این صمیمیت از بین میرفت
دوست نداشتم اینطوری باشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Wanton - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:10)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یهو نت وصل میشه همه بدون خداحافظی غیب میشیم بخدا (((((:

باشه موفق باشی.

محمد خوبه؟

حالا اینجا هم نباشیم جاهای دیگه در ارتباط خواهیم بود.

محمد؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - آمین - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:10)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:07)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانمی ها همیشه جوون و خوشگلن Big Grin

اونکه بله ولی همون موقع ک فک کردی نهایت ۱۰ ساله اینترنت اومده نباید ریپ میزدم انقدر هارتم بروکن نشه

عزیزم(ایموجی خنده)
اطلاعاتم در این زمینه واقعا کمه چون خودمم نبودم نمیدونستم زیاد راجبش

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ραтяιcια - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:08)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:02)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما ک همسن منیییی از ۱۰ سالگی با دنیای اینترنت آشنا بودی پس
چ جالب من تازه ۱۶سالگی اینا فهمیدم ک اینترنت چیه

وای.
خیلی یهویی این واقعیت رو کوبیدی تو صورتم که از ده سالگی اینجا بودم (((:
قلبم درد گرفت.
چه می‌فهمه آخه بچه 10 ساله؟ 
یادمه سرچ می‌کردم "بازی‌های دخترانه"
و مدتی که منتظر بودم بازیم لود بشه، می‌رفتم از لیست موضوعاتی که بالای صفحه بازی بود، اونایی که به نظرم جالب بودن رو باز می‌کردم... جوک و خبر و...
آه.

منممممم
منو دخترخالم باهم بازی میکردیم
کم کم آپدیت شدیم به خوندن رمانای اینجا و بعد اکانت زدیم
یه سری سموم هست از اولین اکانتم کاش هیچوقت هیچکس نفهمه اون من بودم
چقد آدمارو سرکار گذاشتم._.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:10)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:09)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s32.picofile.com/file/8478960076/Npv_432.apk.html

من ios م
دارم ان پی وی ولی اینو تو کدوم قسمت پیست کنم؟

او یادم رفت شما مرفح اید

تو وی تو باکس بزن ببین میاد؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:04)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهت گفتیم مفسد، سریع در جهت پاک کردن این لکه ننگ برآمدی

بله  18

(18-01-2026، 23:05)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:02)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت برم
چه خبرا رها؟ روزت چطور بود؟ 

روز خوبی نبود
از صبح که بیدار شدم رو مود افسردگی بودم
یکم گذشته رو یادآوری کردم غصه خوردم و گریه کردم cry girl
بعدشم خوابم برد ..
دوباره بیدار شدم دیدم احساس بدن درد و سرماخوردگی دارم
آبمیوه و دارو خوردم و بعد دوساعت کشون کشون رفتم باشگاه ._.

تو چطور؟

منم الان که این دختره بهم یادآوری کرد از 10 سالگیم اینجا بودم دقیقاً همین احساساتو پیدا کردم ((:
ولی فدای سرمون. ولش کن. هر چی می‌خواسته بشه شده دیگه. الخیر فی ما وقع Heart

ای وای. امیدوارم شدید نشه و سریع برطرف شه
باریکلا به خانومی در هر شرایطی باشگاهشو می‌ره ^_^

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Wanton - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:11)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرکره برقی ؟

نه پسر... ریموت = دورکاری

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:10)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب و مضطرب و اندکی افسرده ولی در کل خوبم

یادمه همیشه از اینکه روتین کاملی ندارم مینالیدم، ولی این اینترنت به همون روتین نیمه نصفمم گند زده
سطح اضطرابم انقد بالاس ک اخر یه قسمتی از بدنم از کار می افته