انجمن های تخصصی  فلش خور
مشاعره - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: مشاعره (/showthread.php?tid=570)

RE: مشاعره - Volkan - 20-09-2012

یوسف به این رها شدن از چاه دل مبند/اینبار میبرند که زندانی ات کنند

RE: مشاعره - яê¥нαñê - 20-09-2012

دیگر ای گندم نمای جو فروش
با ردای عجب، عیب خود مپوش

RE: مشاعره - serpico - 21-09-2012

شب ز اسرار علی اگاه است ..دل شب محرم سر الله است

RE: مشاعره - Mrs f.a.t.e.m.e.h - 24-09-2012

تومرادردردهابودی دوا/من نمیخواهم که باشی بی نوا....................................................جان وسرگربهرخویشم نیست این/ازبرای توست این نالوحنین.................................................خویش من والله که بهرخویش تو/هرنفس خواهدکه میردپیش تو.

RE: مشاعره - m.r.s - 29-09-2012

اینجا یکم تعداد صفحه ها زیاد شده.
ورژن جدید گداشتم برید اونجا.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

برید ورژن جدید.

RE: مشاعره - (nasim) - 30-09-2012

(24-09-2012، 15:38)شیدا1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تومرادردردهابودی دوا/من نمیخواهم که باشی بی نوا....................................................جان وسرگربهرخویشم نیست این/ازبرای توست این نالوحنین.................................................خویش من والله که بهرخویش تو/هرنفس خواهدکه میردپیش تو.

و ابر آمد و یک آن دلم هوای تو کرد

غروب نم نم باران دلم هوای تو کرد

RE: مشاعره - REZA.N.A - 30-09-2012

(30-09-2012، 15:16)(nasim) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2012، 15:38)شیدا1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و ابر آمد و یک آن دلم هوای تو کرد

غروب نم نم باران دلم هوای تو کرد

دل میرود ز دستم صاحب دلان خدایا/دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا

RE: مشاعره - (nasim) - 30-09-2012

آتش عشق پس از مرگ نگردد خاموش / اين چراغي است كه از اين خانه به آن خانه برند.

RE: مشاعره - Anahita12 - 30-09-2012

دوش سوی میخانه آمد پیر ما
چیست یاران بعد از این تدبیر ما؟

RE: مشاعره - Apathetic - 30-09-2012

(30-09-2012، 17:05)سارینا 1279 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/افرین، جان افرین پاک را،ان که بخشید ایمان و خاک را

(30-09-2012، 17:09)شادی7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2012، 17:05)سارینا 1279 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/افرین، جان افرین پاک را،ان که بخشید ایمان و خاک را

آسمان چو خیمه ای برپای کرد/بی ستون کرد و زمینش جای کرد