انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:11)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:08)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با نسخه جدید خوشحالمون کن

اینجا رادیواکتیوی شد با این بحثی که گذشت

آره جمع کنیم بریم یه تاپیک دیگه تا به سارویه پیاز خور نیومده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:08)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدتر از این عارفست
هی معذرت خواهی میکنه Telegh_01

آخ دارم میمیرم

خیلی سطحش بالا بود

احمقا تنها چیزی بود ک عذرخواهی کردم
ی خدا هیچ وقت سرخم نمیکنه
پرو نشین بندگانم 4fvf

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mutemit - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:13)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:04)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهت گفتیم مفسد، سریع در جهت پاک کردن این لکه ننگ برآمدی

بله  18

(18-01-2026، 23:05)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز خوبی نبود
از صبح که بیدار شدم رو مود افسردگی بودم
یکم گذشته رو یادآوری کردم غصه خوردم و گریه کردم cry girl
بعدشم خوابم برد ..
دوباره بیدار شدم دیدم احساس بدن درد و سرماخوردگی دارم
آبمیوه و دارو خوردم و بعد دوساعت کشون کشون رفتم باشگاه ._.

تو چطور؟

منم الان که این دختره بهم یادآوری کرد از 10 سالگیم اینجا بودم دقیقاً همین احساساتو پیدا کردم ((:
ولی فدای سرمون. ولش کن. هر چی می‌خواسته بشه شده دیگه. الخیر فی ما وقع Heart

ای وای. امیدوارم شدید نشه و سریع برطرف شه
باریکلا به خانومی در هر شرایطی باشگاهشو می‌ره ^_^

فردا، جبران

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 18-01-2026

بزن دیگه می‌خوام اول شم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:14)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:11)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا رادیواکتیوی شد با این بحثی که گذشت

رشتی بودی توام؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:14)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ دارم میمیرم

خیلی سطحش بالا بود

احمقا تنها چیزی بود ک عذرخواهی کردم
ی خدا هیچ وقت سرخم نمیکنه
پرو نشین بندگانم 4fvf

بعدن باید در غالب ویس بت بگم چقد پاره کننده بود همه چی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mutemit - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:10)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادمه همیشه از اینکه روتین کاملی ندارم مینالیدم، ولی این اینترنت به همون روتین نیمه نصفمم گند زده
سطح اضطرابم انقد بالاس ک اخر یه قسمتی از بدنم از کار می افته

تا الان که اینطوری نشده؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:13)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:10)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ios م
دارم ان پی وی ولی اینو تو کدوم قسمت پیست کنم؟

او یادم رفت شما مرفح اید

تو وی تو باکس بزن ببین میاد؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-56aa46457c8b1.png
هبچکدوم نشد

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:12)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:10)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یهو نت وصل میشه همه بدون خداحافظی غیب میشیم بخدا (((((:

باشه موفق باشی.

محمد خوبه؟

حالا اینجا هم نباشیم جاهای دیگه در ارتباط خواهیم بود.

محمد؟
اره ایشالا

فامیلتون بود نمیدونم اسمش یادم نیست.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:15)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:14)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رشتی بودی توام؟

نه ولی رشتیارو دوست داریم