انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای منم بفرررست.

میفرستم اگه بفرستی(:
چرا ندیدیمت

(03-03-2026، 23:04)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخوام ):

میفرستم‌تو هم بفرس):

چشم
ببین از الا میدونم چه مادمازل خوشگل با دیسیپلین و زیبایی هستی (:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:14)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:13)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه‌پسرای گ.ا فهمیدن (((: هیچکی اینجوری نمیگه ((:

( ایموجی کف گرگی )
حالا چی هستن؟ :>
بارسلونا اتلتیکو مادرید 
احتمالا شوهرت بارساییه داره میبینه .‌بهش بگو hala madrid فشاریش کن ((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:19)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:18)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بذار دیگه فرنود جون Smile

بذار یه عکس دارم با شال‌گردنی که ولنتاین کادو گرفته بودم. اون رو بذارم.

به به
هرموقع شد عکستو با اونی که کادورو داده هم واسم بفرست Smile

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - wushu - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:19)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:15)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم در ب در دنبال ی روش برای اینک بتونم ی ویپن ثابت درست کنم
همه رو بستن
اره عنترا
ایشالا بمیرن

(03-03-2026، 23:15)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینی توروخدا
شانس منه اصن
هرچی عجیب غریب به تورم‌میخوره (((:
هول شده بچم یکم تایم بده بهش._.

(03-03-2026، 23:16)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتا جون توام نفوذی شدی؟
من که از گل نازک تر بهت نگفتم هیچوقت   p329
نفوذی نیستم ایم ان یور ساید
تو چرا ناز میکنی خب
هر ۲تاتون خیلی نازید._.

(03-03-2026، 23:17)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه روزی دلت برای اینم تنگ می‌شه

گه بخورم(((=
=)))) حالا چرا خود زنی می‌کنی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - N0B0DY - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:13)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:10)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منطقه ایه اینم

واسه افراد کمی کار میکنه 
ممکنه با کلی بد بختیو تست فرکانس بتونی به یکی دو تاش کانکت شی بعد ببینی اونا هم دیتایی ردو بدل نمیکنن

آره دقیقا چندتاش کانکت میشه ولی هیچی نمیاره
از دیروز ی رمز جدید دارن میزنن بی فانوسا دیگه هیچی وصل نمیشه 

اره دیگه هیچی کار نمیکنه درصد اتصال به نت از 1 درصدم اومده پایین تر

ولی به زودی ی روشی میاد یجور میرینه به اینا که بمونن توش ...

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:19)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:15)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان یعنی نمیفرستی دیگه؟؟؟

چه شکلی دوست داری بفرستم تو سلیقتو بگو (((:

خب الان ترسبدم ک
میشه جفتشو بفرستی._.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تاپیک عکس از خود رو نمیتونید پیدا کنید من برم یه عکس بذارم بیاد بالا. دوباره دنبال قربانی می‌گردید فکر کنم.

قربانی که نه
ولی فرنود یه رخی بنما(:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:20)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:19)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره عنترا
ایشالا بمیرن

هول شده بچم یکم تایم بده بهش._.

نفوذی نیستم ایم ان یور ساید
تو چرا ناز میکنی خب
هر ۲تاتون خیلی نازید._.

گه بخورم(((=
=)))) حالا چرا خود زنی می‌کنی
نو اعصاب دوست عزیز
واقن خسته شدم
ن میشه بیرون رف ن نت داریم کارامونو انجام بدین
شتیه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - N0B0DY - 03-03-2026

اقا من هنوز باورم نمیشه

هنوز موقغ سرو کله زدن برای وصل شدن میخوام فوش بدم فکر میکنم هنوز طرف هستش

باید فوشامو اپدیت کنم :))

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:20)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:14)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

( ایموجی کف گرگی )
حالا چی هستن؟ :>
بارسلونا اتلتیکو مادرید 
احتمالا شوهرت بارساییه داره میبینه .‌بهش بگو hala madrid فشاریش کن ((:

میخوای اختلاف بندازی بینمون؟  14k