انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 16-09-2013

نقل قول: ولی من اگه زود تر اومده بودم اینجا من نفر اول بودم♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 306
اگه من فلش نباشم می تونی ولی اگه باشم حتی اون لونا و امیررضای اسپمر هم بهم نمیرسن.

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - T A R A - 16-09-2013

فَرید بآ صَفحه چیکآر کَردی؟؟ Confused

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mïņ̃†êR - 16-09-2013

(16-09-2013، 21:51)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دآرَم شِعر میخونَم .. Angry

خب چرا قیافتو اینطوری میکنی ترسیدمConfused

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - dangercty - 16-09-2013

(16-09-2013، 21:51)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خور بخون چرا میزنی؟؟؟Undecided

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 16-09-2013

نقل قول: فَرید بآ صَفحه چیکآر کَردی؟؟ ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 306
چی کار کردم؟!

نقل قول: دآرَم شِعر میخونَم .. ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 306
 اهان Angry

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mïņ̃†êR - 16-09-2013

(16-09-2013، 21:52)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ولی من اگه زود تر اومده بودم اینجا من نفر اول بودم♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 306
اگه من فلش نباشم می تونی ولی اگه باشم حتی اون لونا و امیررضای اسپمر هم بهم نمیرسن.

نظرت در مورده یک کورس چیست؟البته من نتم قاطیه نمیتونم ولی تلاشمو میکنمBig Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - T A R A - 16-09-2013

(16-09-2013، 21:53)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چرا قیافتو اینطوری میکنی ترسیدمConfused

:||||||||
(16-09-2013، 21:54)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خور بخون چرا میزنی؟؟؟Undecided

:||||||

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - dangercty - 16-09-2013

(16-09-2013، 21:52)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا که دیگه مدارس دارهشروع میشه من نمیتونم بیام

اما اگه زودتر اومده بودم اینجا ما اول بودمBig Grin
فقط شانس اوردی دیر اومدمAngel

نقل قول: نظرت در مورده یک کورس چیست؟البته من نتم قاطیه نمیتونم ولی تلاشمو میکنم♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 306
این کارو امیررضا و لونا با هم می کردنDodgy کورس می ذاشتن که کی در 24 ساعت بیشتر پست میده توی انجمن.

کار مزخرفیه.

نقل قول: دآرَم شِعر میخونَم ..
اهان

برم تو قیافتون واقعاConfused