انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ღSηow Princessღ - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:22)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ای بـآبـآ یـه ثابتشو بگیره دیگـه اَه<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 306

من اونجـآ زیـآد میرمـ...(: تو نوین چرمـ کـآرت اشتراک دارمـ<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 306
مگه دسته اونه!؟ Big Grin

اوه اوه. چه پولدار! ما چرمامون همه نفتیه! پلاستیکه.

نـه بـآبـآ همچین خبری نیست مـا همـ زیره خطه فقریمـUndecided

سـآلــی سه چهار بـآر میریمـ

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خب بابا با دست در میارم چشماشونو<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 306
این جدی گرفته! Confused

نقل قول: |: فیسبوک را عشق است مگر نه !؟ |:
من فیسبوک دارم ولی اون رو هم عشق نیست چند ماه یک بار چک میکنمش. اصن با هیچ جا جز فلشخور و انجمن های تحقیقی و سایت های علمی نمیرم.

برو بابا پسرک دیوااااانهBig GrinBig GrinBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خب بابا با دست در میارم چشماشونو<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 306
این جدی گرفته! Confused

نقل قول: |: فیسبوک را عشق است مگر نه !؟ |:
من فیسبوک دارم ولی اون رو هم عشق نیست چند ماه یک بار چک میکنمش. اصن با هیچ جا جز فلشخور و انجمن های تحقیقی و سایت های علمی نمیرم.

دقیقا من اصلا فیسبوک ندارم |: برای خواهرم رو استفاده میکنم . . . (:

فلش خور را عشق است مگر نه؟ (:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 15-10-2013

نقل قول: اصن با هیچ جا جز فلشخور و انجمن های تحقیقی و سایت های علمی نمیرم.

دوبارۀ زد کانال 2Sleepy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - mfire44 - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:23)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:20)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسانی؟

ی اضافیه ، آیسان نه آیسانی،اون ی حرف اضافه است اگه میخواهید آیسانی صدایم کنید بعداش یه جمله ی دیگر بیاورید تا جمله یا حرفتان کامل شود ، ادبیات درس دوم . . . |:

حال بله!؟
چت شده باز چرا اینجوری میکنی؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:27)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوبارۀ زد کانال 2Sleepy

زد کانال 1 بابا :/

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:27)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوبارۀ زد کانال 2Sleepy

کارش از کانال دو گذشته!!!!!!Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-10-2013

فرید میترسم پیامتو باز کنم . . . . . -__- |:

(15-10-2013، 21:28)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:23)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:20)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسانی؟

ی اضافیه ، آیسان نه آیسانی،اون ی حرف اضافه است اگه میخواهید آیسانی صدایم کنید بعداش یه جمله ی دیگر بیاورید تا جمله یا حرفتان کامل شود ، ادبیات درس دوم . . . |:

حال بله!؟
چت شده باز چرا اینجوری میکنی؟
من دیگه با شما حرفی ندارم . . . (:

شما فقط برای بنده یک داداش یا یک برادر یا همان دوست معمولی هستید (:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:28)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوبارۀ زد کانال 2Sleepy

زد کانال 1 بابا :/

ن بابا فک کنم زد 4 اونجا علمی دارۀSleepy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 15-10-2013

نقل قول: نـه بـآبـآ همچین خبری نیست مـا همـ زیره خطه فقریمـ<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 306

سـآلــی سه چهار بـآر میریمـ

شما!؟ آره حتما!

ما سالی یه بارشم میریم!

راستی تالارا سلام رسوند و گفت خیلی دوست داره!