انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:34)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا دارم فکر می‌کنم شاید با توجه به اینکه به اسمم اشاره کردی منظورت یه چیز دیگه بود...
نه بخدا (: من خیلی پاک و ساده ام

(03-03-2026، 23:27)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم که بحث عکس میشه یهو ظاهر میشی

حسام میدونی فرنود چی گفتتتتتp336  :

(تصورم ازت آروم‌تر بود. توی این عکس بنظر یکم اذیت‌کن میای (((:: )

چراااا
من همیشه هستم v:

دختر به این خوشگلی نیاز به نظر بقیه هم داره مگه ؟ v:

(03-03-2026، 23:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه به مامانشم می‌گم مادرزن (((:::::::
و حنا این رو به مامانش گفته و مامانش هم خندیده (((:::::
((((((((((((((:
لابد رفیقاتم بش میگن زن داداش ((: یا مثلا هم شیره ((((((((((:

(03-03-2026، 23:30)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر این بچه متعهده .
میخوام ازش الگو بگیرم (((:

حالا شخص مورد نظرو پیدا کردی که متعهد باشی؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:35)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:34)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بخدا (: من خیلی پاک و ساده ام

من همیشه هستم v:

دختر به این خوشگلی نیاز به نظر بقیه هم داره مگه ؟ v:

((((((((((((((:

میخوام ازش الگو بگیرم (((:

حالا شخص مورد نظرو پیدا کردی که متعهد باشی؟
نه فعلا فقط رو متعهد بودن تمرکز کردم متاسفانه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 03-03-2026

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=268859&pid=3886282#pid3886282
جهت اوردن لبخند رو لباتون

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوانم کردیییییudo

بعدشم تو توی پی‌وی نشون دادی
من چرا تو پابلیک نشون بدم  Telegh_44 Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:33)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین اونی که هیچ رقمه عرزشی نیست دیگه یکم زیادی واسه سن و سالم ژیگوله میترسم حرفای دیگه ای دربیارن ((((:

دیوانم کردیییییudo

@Mohlek

مرسی ♡
به روی‌ خودم نمیارم‌ک باهاش هم‌نظری
Telegh_01Telegh_01Telegh_01

عکستو برا منم بفرست دتر (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - N0B0DY - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:28)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:20)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دیگه هیچی کار نمیکنه درصد اتصال به نت از 1 درصدم اومده پایین تر

ولی به زودی ی روشی میاد یجور میرینه به اینا که بمونن توش ...

عه؟ جالب شد
توضیح بیشتر؟!

امریکا ب اپ رمزنگاری شده متن باز میده به زودی بیرون که فیلترینگ چینم نتونه ببندتش
تاریخش مشخص نیست هنوز ولی به نظرم طی این یکی دو هفته میده بیرون که به درد جریان بخوره 

یکی از دلایل کار نکردن سایفونم همینه
دیگه دولت اون ساپورتو روش نمیکنه به خاطر این روشی که روش داره کار میکنه و سایفونم نمیتونه مثل قبل کاربراش به خاطر محدودیت بودجه

یجورایی فک میکنم به زودی تعطیل شه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوانم کردیییییudo

بعدشم تو توی پی‌وی نشون دادی
من چرا تو پابلیک نشون بدم  Telegh_44 Telegh_01

میتونی پی وی بفرستی :>

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه به مامانشم می‌گم مادرزن (((:::::::
و حنا این رو به مامانش گفته و مامانش هم خندیده (((:::::
((((((((((((((:
نه حالا ... (((:
یکم رفیق‌هام روحیه‌شون لطیف‌تر از هم‌شیره‌ست (((:

(03-03-2026، 23:35)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۵ خط شرمنده‌م کردی (((::: خیلی متشکرم.
خدا خودتون رو حفظ کنه.
داشی چهره ی خیلی معصومی داری . گیر من تو بازار بیوفتی میزارم پاچت داداش
آره عموما همچین برداشتی می‌شه. ((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-03-2026

وقتی بیتا با این فیلتره هم خشگله
فرنود گوگولی مدل موات خیلیم خوبه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:37)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوانم کردیییییudo

@Mohlek

مرسی ♡
به روی‌ خودم نمیارم‌ک باهاش هم‌نظری
Telegh_01Telegh_01Telegh_01

عکستو برا منم بفرست دتر (((:

نمیخوام ازت خوشم‌نمیاد