![]() |
دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! (/showthread.php?tid=183170) |
RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - ♥ساراطلا♥ - 24-11-2014 شما حوست کرده امر به معروف و نهی از منکر کنی برو اول یاد بگیر بعد بیا بگو !!!!!!!!!!! خدا انسان رو ازاد گذاشت که راه درست و خودش انتخاب کنه ولی راهنما هم برای ما مثل اماما و پیامبران قرار داد ولی هیچوقت پیامبران از کلمه باید حجاب کنی و... استفاده نکرد پیامبران با احترام کامل امر به معروف کرد شما باید پیامبران رو الگو خودتون قرر بدین نه معلم بسیجو... RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 24-11-2014 (24-11-2014، 14:35)♥ساراطلا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میشه لطف کنید بگید من کی از اجباری بودن چیزی حرف زدم؟ گفتم هنجار شکنیه ضمنا من بی احترامی کردم به کسی این جا؟ که شما تهمت میزنید؟ شما بفرما از کجا فهمیدی من کیو الگوی خودم قرار دادم؟ RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - ♥ساراطلا♥ - 24-11-2014 من تهمت نمیزنم بعدشم شما برو معرفت به خدا رو به ادما یاد بده برقیه حله شما استفاده کردین وقتی مطالب و خوندم خیلی استفاده شده نمونه داریم ادمه باحجاب و نماز خونه ولی خدا رو درک نکرده!!!!!!!!! RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 24-11-2014 (24-11-2014، 14:44)♥ساراطلا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بحث رو منحرف نکنید بحث من همچین افرادی نیست همچین شخصی منافقه منافق تو قران اومده چه بلایی سرش میاد شمام جای تهمت زدن و پنهان شدن پشت علامت تعجب ها جواب منو بده الانم بحث معرفت نشده به وقتش و بحثش درباره معرفت به خدا هم حرف میزنیم RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - ♥ساراطلا♥ - 24-11-2014 هه خوب تابلوئه اگه الگو ت پیامبر بود درست تر امر به معروف میکردی!!!!!!!!!! پس الگوت کیه؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا یکی دلش میخواد با حجاب باشه یکی نه به شما چی میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 24-11-2014 ببخشید از کجا معلومه یکی از اون تابلو ها رو به من نشون بدید الگوی من ائمه اطهاره و سیره پیغمبر اگر تندی و توهین دیدید بگید کجا دیدید که میگید درست تر امر به معروف میکردی جامعه خراب میشه مرد ها به زنشون راضی نمیشن پاکی از جامعه میره فحشا میاد دعای هیچ کس مستجاب نمیشه خدا قهر میکنه بازم بگم؟ RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - ♥ساراطلا♥ - 24-11-2014 تابلو منظورم ضایع است شما از همون اول باید یه پست درمورد معرفت به خدا رو نشون بدین مردم خدا رو درک کنن بعد بگیری به حجابو نماز و ... برسی RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - ૭૦૦ძ ૭ɿՐՆ - 24-11-2014 هـــع خیلی جالبه!!!!!!!!!! یعنی واقعا این همه مشکل فقط از بی حجابی به وجود میاد؟؟؟؟؟ یعنی برادران هر کاری دلشون میخواد بکنن اشکالی نداره فقط خواهرم حجابت خواهرم حجابت ![]() من نمیفهمم مستجاب نشدن دعای ملت چه ربطی به بی حجابی یه نفر داره؟؟ ((خدا قهر میکنه)) ![]() RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - ♥ساراطلا♥ - 24-11-2014 اره دیگه خودشون خدا رو درک نکرده گیر دادن به حجاب مگه ادم با حجاب میره فقط بهشت!!!!!!!!!!! یعنی این همه ادم که بی حجابن میرن جهنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(منظورم کشورای بی حجابه)نخیر معرفت می خواد همه چیو گذاشتن کنار گیر دادن به حجاب RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 24-11-2014 هه چقد جالب مرد هر غلطی بکنه؟ مرد هم وظایفش رو باید انجام بده که یکیش کنترل چشمشه منتها چون تحریک بصری مرد بیشتره حجاب بر زن واجب شد این حرف من نیست حرف حضرت علیه خدا را خدا را درباره امر به معروف و نهی از منکر که انجام ندادنش موجب مستجاب نشدن دعا هاست تو قران هم داریم قوم سبا امر به معروف و نهی از منکر رو فراموش کردن نابود شدن قبلا هم گفتم به وقتش.... |