انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:48)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:47)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه، محصلمو توی مغازه بابام کار میکنم

ایشالا بترکونی  Heart

قلب Heart

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:49)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکیم نداریم با ذوق و‌شوق بش پیام بدیم )):
من زن میخوام )))):
البته اگه زن داشتم الان کنارم بود نیاز به پیام نبود

حسام بخواب

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:46)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنونم عزیزدلم
چند بنظر میام((=

۱۹ - ۲۰ 

ای بابا لو رفتیم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اون موقع اول راهنمایی بودم
یادمه براش مستندم ساخته بودن که بابا زمین فعلا از بین نمیره:>

دیدی یه سریا میگن ن زمین واقعا اون سال وارد دوره جدیدی شده یه اسم عجیبیم گذاشتن روش و مستنداتشونم این بود که فک میکنیم زمان کوتاه شده و روزا تند میگذرن و...

ولی کاش همون سالا تموم میشد
مردن با برخورد شهاب سنگ رو به برخورد با گلوله جنگی ترجیح میدم

ولی واقعا از ۲۰۱۲ برکت از دنیا رفت و قهقرا شروع شد  Telegh_01

معلومه شهاب سنگ بهتره. پول شهاب سنگ نمیگیرن که جنازه بدن، چون اصلا جنازه ای نمیمونه
تازه دلگرمی هم هست چون میدونی همه ۸ میلیارد و خرده ای نفر با هم همزمان ب گ ا میریم (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:50)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:49)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به سیب زمینی علاقه ندارم
ولی فقط سوخاری خیلی حال میکنم باهاش مخصوصا کتف و بالش
باید بری از دستت میپره وگرنه
خفن میکنه طعم غذا رو

ای بابا
بنده خنثی هستم نسبت بهش
باشه میرمD:

افرین افرین

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:48)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشگلم، منمااا!
درسته اینجا نم پس نمیدم ولی توام خودتو نزن به اون راه )):

وا. هی منو گرگ دهن آلوده‌ی یوسف‌ندریده‌ می‌کنید چرا-

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:49)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:47)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه علاقه ای داری به سیب زمینی
عشق دومت تو زندگیه؟:>
نه دیگه واقعا میرم سراغش
اره تندی زیاد هم خوب نیس،ولی خیلی خوبه
دیگه تمومه اون دوران
من به سیب زمینی علاقه ندارم
ولی فقط سوخاری خیلی حال میکنم باهاش مخصوصا کتف و بالش
باید بری از دستت میپره وگرنه
خفن میکنه طعم غذا رو

(17-01-2026، 1:49)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن میخوام )))):

دیروز میخواستم درموردش اینجا صحبت کنم روم نشد
حاجی سنم اقتضا(املاشو نمیدونم) نمیده ها ولی خب خیلی دلم همدم میخواد
بمیرم برات پسر Telegh_01
هر بار دلت لرزید برو قیمت طلا و دلار و سکه و در کنارش قیمت تخم مرغ و مرغ وبرنج و روغنو در بیار
یه سر مشاور املاک هم برو اجاره خونه رو آمارشو بت بگه
اونوقت دلت خودش میفهمه چیو باید بخواد چیو نباید ((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:47)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:43)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس کی میتونه
حالم داره بهم میخوره
چرا نمیفمین دلم ستاره میخاد
دلم میخاد قهر کنم ولی جایی واسه رفتن ندارم Dodgy

اگه منظورت مداله که فقط مدیر ارشد و ناظم (امیرحسین) میتونن دستی بدن
ولی اگه منظورت اون ستاره‌های زیر اسمته حتی خود مقام شامخ مدیر ارشد که آقا صابر باشه هم نمیتونه بده و فقط با افزایش ارسال بیشتر می‌شه؛ حد نصاب ۵ ستاره شدنم ۷۵۰ تا ارساله (البته اگه ۵ ستاره بشی پلیس با تانک میوفته دنبالت)

تنها چیزی ک بهش گیر دادم تا از زندگیم یکم حواسم پرت بشه فلا همینه
امیرحسین جون پس مگه نگفتن سربازیه!

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:50)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن میخوام )))):

حسام بخواب
چشم ))):

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اون موقع اول راهنمایی بودم
یادمه براش مستندم ساخته بودن که بابا زمین فعلا از بین نمیره:>

دیدی یه سریا میگن ن زمین واقعا اون سال وارد دوره جدیدی شده یه اسم عجیبیم گذاشتن روش و مستنداتشونم این بود که فک میکنیم زمان کوتاه شده و روزا تند میگذرن و...

ولی کاش همون سالا تموم میشد
مردن با برخورد شهاب سنگ رو به برخورد با گلوله جنگی ترجیح میدم

ولی واقعا از ۲۰۱۲ برکت از دنیا رفت و قهقرا شروع شد  Telegh_01

معلومه شهاب سنگ بهتره. پول شهاب سنگ نمیگیرن که جنازه بدن، چون اصلا جنازه ای نمیمونه
تازه دلگرمی هم هست چون میدونی همه ۸ میلیارد و خرده ای نفر با هم همزمان ب گ ا میریم (((:
اره واقعا

دیگی ک برای من نمیجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه((((: