انجمن های تخصصی  فلش خور
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ (/showthread.php?tid=83448)

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 28-01-2014

(28-01-2014، 19:32)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خعلی بزی احمد:اTongue

الآن باید تشکر کنم ! ؟ Big Grin

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - HeDyE~×~ - 28-01-2014

(28-01-2014، 19:32)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 19:30)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 19:28)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلامTongue

علیــک ^_-

گم بروباووو توکه میدونی من کیمBig Grin
Big Grin
Big Grin
بعــــله بعـــله((:

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 28-01-2014

*سـتـارع!*

سوژه ی جـدیـد احـمت|:

(:

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Magical Girl - 28-01-2014

(28-01-2014، 19:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 19:29)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد گریه کنم .. :/
کسی مث منه الان؟! ://

امروز انقد گریع کردم کـه اشکام خشک شدع

چرا؟ :/
من چن شب و روزه جلو گریمو مجبورم بگیرم،چشام بدجور پف میکنه اخه :/
برا همینم همش تو دلم جم شده خیلی اصابم خورده .. ://

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - pink lady - 28-01-2014

مورده شور نخسه:ا

(28-01-2014، 19:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*سـتـارع!*

سوژه ی جـدیـد احـمت|:

(:

فک کنمع:ا

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - HeDyE~×~ - 28-01-2014

بـــآوو نسخع خرابع>_<

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 28-01-2014

(28-01-2014، 19:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 19:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 19:28)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 19:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 19:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قـیـآفـت نمیخوره جـاستین تیمبرلیک گوش بدی!|:
خوش باحال تو که حالیت میشه
من زندگیم رو آهنگ میچرخع تـو کع قدرت تشخیص نداری نظر نده
حیف نمیخوام اخطار بگیرم وگرنع الان فوش کش میکردمتAngel

ببین تو وقتی داشتی بدنیآ میاومدی من آهنگ جـاستین تیمبرلیک گوش میکردم ! Big Grin

اوه اوه چی گفتع :ا

وااا احمد زبونت دو متر شدع نع بابا دومتر چیع صد متر یا خداع :ا

این زبونتو اگع من یه روز نبوریدمع اسمم ستارع نی:ا

تو قبلش مواظب گردنت بآش نشکنه ! Big Grin

به نظرم مواظب حرف زدنت باش قبل از پر از فلفل بریزم توش:ا

عزیزم:ا

من فلفل دوس دآرم !
ستآرع من فلفل میخوام الآن !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 311

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - armin van buuren - 28-01-2014

یا خدا شما ها چرا اینجوری هستید واقعا هر روز گریه می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuhHuh

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - pink lady - 28-01-2014

(28-01-2014، 19:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 19:32)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خعلی بزی احمد:اTongue

الآن باید تشکر کنم ! ؟ Big Grin

ارع چرا کع نع الان این یه افتخار واست :ا

(28-01-2014، 19:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 19:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 19:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 19:28)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 19:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین تو وقتی داشتی بدنیآ میاومدی من آهنگ جـاستین تیمبرلیک گوش میکردم ! Big Grin

اوه اوه چی گفتع :ا

وااا احمد زبونت دو متر شدع نع بابا دومتر چیع صد متر یا خداع :ا

این زبونتو اگع من یه روز نبوریدمع اسمم ستارع نی:ا

تو قبلش مواظب گردنت بآش نشکنه ! Big Grin

به نظرم مواظب حرف زدنت باش قبل از پر از فلفل بریزم توش:ا

عزیزم:ا

من فلفل دوس دآرم !
ستآرع من فلفل میخوام الآن !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 311
نع به نظرم همین اینکع الان زبونتو ببرم بهترع :ا

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - ~JaSmIn~ - 28-01-2014

جـدی دیـه فــظ .. (-_-)
گشـــنمـــه (._.)
خدآفســـی ســـ♥ــآرآیـــی ...
و... (همه .. )