انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:53)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم برات تنگیده بود تاااااارایم >_<

منم غــزالیم^__^

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - مهسایی - 15-10-2013

سلاااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم​مممممممممممممممممممممممممممم !!!!!!!!!!!!!! RolleyesRolleyesShySadcryingTongueBig Grin:cool:WinkIdeaSleepyUndecidedSmileHuhHeartExclamationDodgyAngelAngryBlushConfusedAngryAngryAngryAngryAngryAngrySadSadSadSadcryingcryingcryingcryingcryingUndecidedUndecidedAngryAngryAngryAngryAngryBig GrinDodgycryingcryingcryingcryingcrying

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:54)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:51)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:48)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا معلوم نیست چته........

یه دفعه یهو میگه من دیگه دوست ندارم برو........

بابا مگه من چیکار کردم که اینطوری شدی یهو؟ چیزی نگفتم که؟

چرا از هر چیز ناراحت میشی من که چیزی نگفتم؟

خلاصه و مختصر من عاشق یکی دیگه شدم . . . . |: وسّلام . . . .

حالا برو برادر من دلم نمیخواد صدام سر داداشم بلند بشه . . . .
خیلی نامردی آیسان فک نمی کردم مثل یاسمن خیانت کار باشی.......

برو اما من همیشه به یادتم........

رهات نمیکنم مطمئن باش..........

میتونی بکشی کنار اما من کنار نمی کشم

من خیانت کار نیستم . . . . |:

ما اصلا داستانی رو شروع نکرده بودیم که بنده نقش خیانت کار رو داشته باشم . . . |:

من خیانت کار نیستم رابطه ای هم بین ما نبوده فقط در حد دوست دارم و اینجور چیزا بوده همین . . . . |:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 15-10-2013

اینجا تارا واسه شماست. نبینم کسی شارژ تارا رو بخوره Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ღSηow Princessღ - 15-10-2013

تــآرا مردمـ آزاری کردیمـ بـا خالمـ در حده خیـآر:!!Big Grin

خـآلمـ گلکسی اس4 خریده یه اپلیکیشن داره که میتونی باهاش تلویزیونـ رو خاموش کنی،پـآشدیمـ رفتیمـ خیابون جمهوری افتادیمـ بـه جونـه مغـآزه هـآ!هی مـآ خاموش میکردیمـ هی اون بدبختـآ میومدن ببینن چـه بلایی سره تلویزیونـآ اومـدهBig Grin

خیلی خوش گذشت اونروزAngel

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - مهسایی - 15-10-2013

اخه چرا محل نمیدین دوستان تازه واردم بنده :159:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:55)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم​مممممممممممممممممممممممممممم !!!!!!!!!!!!!! RolleyesRolleyesShySadcryingTongueBig Grin:cool:WinkIdeaSleepyUndecidedSmileHuhHeartExclamationDodgyAngelAngryBlushConfusedAngryAngryAngryAngryAngryAngrySadSadSadSadcryingcryingcryingcryingcryingUndecidedUndecidedAngryAngryAngryAngryAngryBig GrinDodgycryingcryingcryingcryingcrying
توی اینتاپیک به جای سلام و درود سپاس میزنن.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:56)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا تارا واسه شماست. نبینم کسی شارژ تارا رو بخوره Big Grin

واقعا چ لطف بزرگی فرمودینDodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-10-2013

سه ستاره شدم ....................... واییییییییییییی خدای بزرگ >ـــــ< سپاس گزارم خداوند،بیشترش گردان . . . .الهی آمینارو بشنوماااااااا (:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 15-10-2013

نقل قول: توی اینتاپیک به جای سلام و درود سپاس میزنن.

خدا خیرت بدۀ داشت دیوونمون میکرد