انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - مهسایی - 15-10-2013

باید برم بخوابم حیف نمیشود با شما دوستان خوبم صحبت کنم لطفا پوزش مرا بپذیرید پساس یادتان نرود و نظر Wink

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - .. ReZa .. - 15-10-2013

دلم خونــــــــــــــــــه ...... دلم خونـــــــــــــــــه.... وجودم بیتو داغونـــــــــــــــــه......دلم خونـــــــــــــــه
:230:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - مهسایی - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:59)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: توی اینتاپیک به جای سلام و درود سپاس میزنن.

خدا خیرت بدۀ داشت دیوونمون میکرد

چراااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟ Sad

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Snow-Girl - 15-10-2013

هع ممد؟کی عاشق شدی؟کی شکست عشقی خوردی؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:57)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــآرا مردمـ آزاری کردیمـ بـا خالمـ در حده خیـآر:!!Big Grin

خـآلمـ گلکسی اس4 خریده یه اپلیکیشن داره که میتونی باهاش تلویزیونـ رو خاموش کنی،پـآشدیمـ رفتیمـ خیابون جمهوری افتادیمـ بـه جونـه مغـآزه هـآ!هی مـآ خاموش میکردیمـ هی اون بدبختـآ میومدن ببینن چـه بلایی سره تلویزیونـآ اومـدهBig Grin

خیلی خوش گذشت اونروزAngel

عجب خاله ی باحالی(:

کلا خونواده ی پولداری هستین آرع؟|:
(15-10-2013، 21:57)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه چرا محل نمیدین دوستان تازه واردم بنده :159:

اوووووووف>_<

به وجودع مرضیه نیاز دارم-_-

سلام(:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 15-10-2013

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ghazal.s، happy girl*، مهسایی
ملت غیب شدن کججا رفتن با هم؟ConfusedConfused

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 15-10-2013

نقل قول: واقعا چ لطف بزرگی فرمودین<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 314
بله. من خیلی بخشندم. Angel

پس تارا توی فلشخور واسه شما. من اینجا باهاش کاری ندارم که با شما گفتگو کنه.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - mfire44 - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:55)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:54)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:51)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:48)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا معلوم نیست چته........

یه دفعه یهو میگه من دیگه دوست ندارم برو........

بابا مگه من چیکار کردم که اینطوری شدی یهو؟ چیزی نگفتم که؟

چرا از هر چیز ناراحت میشی من که چیزی نگفتم؟

خلاصه و مختصر من عاشق یکی دیگه شدم . . . . |: وسّلام . . . .

حالا برو برادر من دلم نمیخواد صدام سر داداشم بلند بشه . . . .
خیلی نامردی آیسان فک نمی کردم مثل یاسمن خیانت کار باشی.......

برو اما من همیشه به یادتم........

رهات نمیکنم مطمئن باش..........

میتونی بکشی کنار اما من کنار نمی کشم

من خیانت کار نیستم . . . . |:

ما اصلا داستانی رو شروع نکرده بودیم که بنده نقش خیانت کار رو داشته باشم . . . |:

من خیانت کار نیستم رابطه ای هم بین ما نبوده فقط در حد دوست دارم و اینجور چیزا بوده همین . . . . |:
خیلی نامردی دلمو شکستی لعنتی.............

که اینطور........

از همون اول فهمیدم که عشق من بهت زور میاد...........

خیلی نامردی..........

بچه ها از همتون متنفرم

حتی یه دونه سپاس هم به هیچ کدوم از ارسالام ندادین........

این آخرین پستمه دیگه هیچ وخ نمیام فلش خدافض دوستان

از همتون متنفرم

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ღSηow Princessღ - 15-10-2013

کـآشـ الانـ زمستون بود........

تا زانو برف اومـده بـود

مدرسـه ی مـا تعطیل میشدAngel

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-10-2013

کاملا تابلو است که تازه وارده . . . . |: