انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:50)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس عکس خشناشو فرستاد برات

فرض کن برای هرکسی یه عکس متفاوت فرستاده باشه... 290
از قصد اخم‌میکنه که خشن باشه . مطمعنم تو عکسا که فرستاد واست هم اخم کرده بود

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:52)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوز منتظر عکست هستم اقای محترم (((:

دو تا مورد 
۱. نگفتی چه مدلی
۲. من ندیدمت (((:

۱. همون بدون ریش

۲. عکس بده عکس میدم
خستم‌کردی بخدا
انتقام تموم پسرا رو ازم‌گرفتی crying

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:55)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرد باش همین الان برو جلو اینه عکس بگیر . مرد خوشکل موشکل بدرد نمیخوره که

لاشی ازم عکس میخوان که لگن بسیجی نیستم
الان عکس بگیرم میگن فرماندست  Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:52)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقیه تورو به اندازه من میشناسن ؟ 

هرکی به سودم حرف بزنه یعنی منو میشناسه(((:

(03-03-2026، 23:53)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا یسری این پیشنهاد رد و بدل شد
محدودیت های موجود مانع شد  Telegh_44 Telegh_01

خدا لعنتت کنه شقایق باز یاد اون شب افتادم

تا اخر دنیا جررررررر (((((((((((((((((((((((((((((((((:

رها پرسید چه محدودیتی
الان من چی جواب بدم بش ؟ خدا لعنتت کنه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

یه انجمن داریم از احسان تقاضای عکس می‌کنیم. عکس قدی بفرست (((::

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:57)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:55)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرد باش همین الان برو جلو اینه عکس بگیر . مرد خوشکل موشکل بدرد نمیخوره که

لاشی ازم عکس میخوان که لگن بسیجی نیستم
الان عکس بگیرم میگن فرماندست  Telegh_01
پس یه بیفور افتر بزار . یدونه بی ریش . یدونه هم الانت ((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 04-03-2026

(03-03-2026، 23:56)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرض کن برای هرکسی یه عکس متفاوت فرستاده باشه... 290
از قصد اخم‌میکنه که خشن باشه . مطمعنم تو عکسا که فرستاد واست هم اخم کرده بود

اخمم کجا بووووود

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 04-03-2026

(03-03-2026، 23:57)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها پرسید چه محدودیتی

بگووو من از خودتونم.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:00)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:57)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها پرسید چه محدودیتی

بگووو من از خودتونم.
طولانیه Telegh_34 Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 04-03-2026

رها پرسید چه محدودیتی

همونایی که تو ۱۰دقیقه ویس گفتی دیگه ((((((:
حسام مرسی از اون شب واقعا مرسی