انجمن های تخصصی  فلش خور
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ (/showthread.php?tid=83448)

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 28-01-2014

(28-01-2014، 19:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین،اگه دوسای نتین،بیخیالشون شو .. اینجا هیشکی خودش نی،اینجا ادمو جو میگیره .. شاید نتونن خودشونو خوب معرفی کنن ..
اگه دوس توی دنیای واقعیته ک اگه لیاقت ندارن بازم بیخیالشون شو .. ارزش اشک ریختن نداذن ..
اما اگه واسشون ارزش قائلی تا ته باشون باش ..

دوستـای واقـعی|:
وقتی بهت اهمیت نمیدن نمیتونم برم منت بکشم
تـازه خیلی هم خوشحالن|:
توع چراع میخوای گریه کنی؟/:

(28-01-2014، 19:54)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اری :|
میخوام بدم بچه هاع:|
بترکونن:|
اسم مدرسمون اختر:|
شعارشو بگید بقیشو جور میکنمSad

توپ تانک فشفشه اختر برنده میشه
شیره اختر؟...همه ی بچه ها: شیییره...شیره اختر؟...همه ی بچه ها: شیییره...پس بزن به افتخارش...کف رو بزن تو خالش...بازم به افتخارش

بالا بالا...همه ی بچه ها:بالا...تو آسمونا...بالا...تو کهکشونا...بالا ...تو برج میلاد...بالا...کی میبره؟..بقیه:تیم اختر

خیلی ضایعس ولی چیز دیه ای به ذهنم نمیرسع

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - ( lιεβ ) - 28-01-2014

احـــــــــــــــــــــــــــــمد....>___<

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - HeDyE~×~ - 28-01-2014

احمد خر کیف شدم اینو ک گفتی(((:
رفتم انجمن...تو هم بیا....درس شدع(((((:
عین خری ک بهش کیت کت دادن خوشحالم((((((((:

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - ☼آریا☼ - 28-01-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=81040

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Magical Girl - 28-01-2014

(28-01-2014، 20:03).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای قوبونم برید
چقد توجه کردید .
انتظالر استقبال ب این گرمیو نداشتم اوووووووووووف سوختم

اینجا همه زیادی لطف میکنن .. Big Grin
فقد خودم تحویل میگیرم .. Big Grin
یاد بگیرین،نصفتونم .. ! Big Grin
خوبی شما؟ ^__^

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - armin van buuren - 28-01-2014

(28-01-2014، 20:03).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای قوبونم برید
چقد توجه کردید .

خواهش می کنم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اَه شـِت!

انجمن طرفدارای مـآیـلـی رو بـار سـومـع که فـیـلتـر میکنن|:

فردا فلش خور هم فیلتر میشه

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Magical Girl - 28-01-2014

(28-01-2014، 20:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 19:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین،اگه دوسای نتین،بیخیالشون شو .. اینجا هیشکی خودش نی،اینجا ادمو جو میگیره .. شاید نتونن خودشونو خوب معرفی کنن ..
اگه دوس توی دنیای واقعیته ک اگه لیاقت ندارن بازم بیخیالشون شو .. ارزش اشک ریختن نداذن ..
اما اگه واسشون ارزش قائلی تا ته باشون باش ..

دوستـای واقـعی|:
وقتی بهت اهمیت نمیدن نمیتونم برم منت بکشم
تـازه خیلی هم خوشحالن|:
توع چراع میخوای گریه کنی؟/:

(28-01-2014، 19:54)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اری :|
میخوام بدم بچه هاع:|
بترکونن:|
اسم مدرسمون اختر:|
شعارشو بگید بقیشو جور میکنمSad

توپ تانک فشفشه اختر برنده میشه
شیره اختر؟...همه ی بچه ها: شیییره...شیره اختر؟...همه ی بچه ها: شیییره...پس بزن به افتخارش...کف رو بزن تو خالش...بازم به افتخارش

بالا بالا...همه ی بچه ها:بالا...تو آسمونا...بالا...تو کهکشونا...بالا ...تو برج میلاد...بالا...کی میبره؟..بقیه:تیم اختر

خیلی ضایعس ولی چیز دیه ای به ذهنم نمیرسع

خاطره ها دس از سرم ور نمیدارن .. نمیتونم فراموش کنم ..
میدونی؟غرورم ک هس .. ادم ب خودش اجازه نمیده بخاطر بقیه گریه کنه .. من خودم اینجوریم .. :/

ای قوبونم برید
چقد توجه کردید .

رهــآ^____^

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 28-01-2014

(28-01-2014، 20:04)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احـــــــــــــــــــــــــــــمد....>___<

بیا همه اول منو صدا میکنن ! Big Grin

ببخشید غزل کار دآرم ! Big Grin

(28-01-2014، 20:05)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد خر کیف شدم اینو ک گفتی(((:
رفتم انجمن...تو هم بیا....درس شدع(((((:
عین خری ک بهش کیت کت دادن خوشحالم((((((((:

هدی مشکل ورود نداری ! ؟