انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ (/showthread.php?tid=278411)

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - red_Queen - 08-02-2020

(08-02-2020، 18:40)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2020، 17:59)♛Kind girl nafas♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2020، 17:48)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2020، 17:33)♛Kind girl nafas♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2020، 14:18)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچوقت فکر نمیکردم زندگیم ب مرحله ثبت نام  کنکور برسه  Telegh_28

ببخشید شما در مورد ثبت نامش اطلاع دارین
خواهر من تو ثبت نام به مشکل برخورده
میتونین به سوالام جواب بدین

منم میتونم جواب بدم،بفرمایید.

کد سوابق تحصیلی رو باید از مدرسه بگیریم یا از جای دیگه

تو سایت اموزش پرورش اونجا میرین کد شهرستان و اینا رو میزنید بعد بهتون کد سوابق تحصیلی میده .

درصورتی که نتونستید و به بنده اعتماد دارید میتونم براتون انجام بدم در غیر اینصورت به مدرسه مراجعه کنید.

ممنون
اعتماد که دارم
ولی خب سخت میشه همه ی اطلاعتو بهتون داد به مدرسه مراجعه میکنیم ممنون

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - امیر‌حسین - 08-02-2020

(08-02-2020، 18:57)♛Kind girl nafas♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2020، 18:40)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2020، 17:59)♛Kind girl nafas♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2020، 17:48)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2020، 17:33)♛Kind girl nafas♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید شما در مورد ثبت نامش اطلاع دارین
خواهر من تو ثبت نام به مشکل برخورده
میتونین به سوالام جواب بدین

منم میتونم جواب بدم،بفرمایید.

کد سوابق تحصیلی رو باید از مدرسه بگیریم یا از جای دیگه

تو سایت اموزش پرورش اونجا میرین کد شهرستان و اینا رو میزنید بعد بهتون کد سوابق تحصیلی میده .

درصورتی که نتونستید و به بنده اعتماد دارید میتونم براتون انجام بدم در غیر اینصورت به مدرسه مراجعه کنید.

ممنون
اعتماد که دارم
ولی خب سخت میشه همه ی اطلاعتو بهتون داد به مدرسه مراجعه میکنیم ممنون

اره ، سخت که خیلی هست . مدرسه بهتره .
خواهش میکنم

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - م‍حمّد - 08-02-2020

اقا @SABER سهمیه بنزینم تموم شد! اگه اضافه داری از ۲تومن میخرمش  Telegh_29
فقط یکبار اقا صابر بدون تگ کردن اومده اونم مال وقتی بود که من گفتم اگه ایشون بیاد من اسممو عوض میکنم. این بزرگوار حتی با درخواست هم اینجا نمیاد Smile 

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - امیر‌حسین - 09-02-2020

دلتنگی زیاد ، میتونه باعث نفرت شه اینکه یه چیزیو با تمام وجود هی بخوای و هی نباشه ..

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - سهَ‌ند - 09-02-2020

ای کاش خدا همه مارا آدم میکرد

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - م‍حمّد - 09-02-2020

چه برفی داره میباره اینجا!

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - امیر‌حسین - 09-02-2020

(09-02-2020، 12:42)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنجان تبریز ..

فردام برفتونمیاد محله ما

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - م‍حمّد - 09-02-2020

(09-02-2020، 13:11)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2020، 12:42)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنجان تبریز ..

فردام برفتونمیاد محله ما

متوجه نشدم برادر قسمت اخرشو 

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 09-02-2020

(09-02-2020، 10:59)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چ لحاظ؟
کلَن من از جنس آدم بودن بدم اومده

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - سهَ‌ند - 09-02-2020

(09-02-2020، 13:37)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2020، 10:59)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چ لحاظ؟
کلَن من از جنس آدم بودن بدم اومده

همه لحاظ دیگه