انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ (/showthread.php?tid=281352)

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - لــــــــــⓘلی - 15-04-2020

(15-04-2020، 13:10)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:07)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد کی اذره؟
اذریا ی ماهین ک دومی نداره Blush

(15-04-2020، 13:07)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:05)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:00)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوال باهوشاست این؟
چون اسمشون بنگتن سونیوندانه :|
همین که تونستی اسمشو بنویسی گویای زکاوتته.
من کامپیوتر رو توی ۱۰ ثانیه مینویسم(که اغلبا هم یکی از حروف میوفته) واسه همین از واژه گهربار رایانه استفاده میکنم (:
همین الانم استفاده رو استعاده نوشته بودم :-| لعنت به کیبورد گوشی ٪_٪

방탄소년단
Bts
Beyond the sence
بنگتن سونیوندان
ذکاوت
‌تایپم سریعه چون زیاد تایپ می کنم ولی کی بورد گوشی تو خاموش کن اون قسمت بالاش خیلی بده

ببخشید شما ارمی هستین؟؟؟؟

اوهوم
آرمی،بلینک،اکسوال،وانس،کارات،وی آی پی،اینرسیرکل،بویس،الف و...

بهـ بهــ
بایستون کیه تو بی تی اس؟؟

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - Sirvan10_a - 15-04-2020

@"kind-girl-nafas"

@"s-t-i-n"

@"shaghayegh-mirr"

سلام کردم ها

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - لــــــــــⓘلی - 15-04-2020

(15-04-2020، 13:12)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"kind-girl-nafas"

@"s-t-i-n"

@"shaghayegh-mirr"

سلام کردم ها

ندیدم سلام

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - sober - 15-04-2020

(15-04-2020، 13:12)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:10)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:07)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد کی اذره؟

(15-04-2020، 13:07)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:05)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین که تونستی اسمشو بنویسی گویای زکاوتته.
من کامپیوتر رو توی ۱۰ ثانیه مینویسم(که اغلبا هم یکی از حروف میوفته) واسه همین از واژه گهربار رایانه استفاده میکنم (:
همین الانم استفاده رو استعاده نوشته بودم :-| لعنت به کیبورد گوشی ٪_٪

방탄소년단
Bts
Beyond the sence
بنگتن سونیوندان
ذکاوت
‌تایپم سریعه چون زیاد تایپ می کنم ولی کی بورد گوشی تو خاموش کن اون قسمت بالاش خیلی بده

اوهوم

بهـ بهــ

یونگی

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - ρσєѕɪ - 15-04-2020

(15-04-2020، 13:15)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:12)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد کی اذره؟

방탄소년단
Bts
Beyond the sence
بنگتن سونیوندان
ذکاوت

اوهوم

بهـ بهــ

یونگی

واقعا؟!!!!!

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - Sirvan10_a - 15-04-2020

(15-04-2020، 13:14)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:12)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کردم ها

ندیدم سلام
اشکالی نداره خوبی؟

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - sober - 15-04-2020

(15-04-2020، 13:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:15)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد کی اذره؟

اوهوم

بهـ بهــ

یونگی

واقعا؟!!!!!

اوهوم

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - ρσєѕɪ - 15-04-2020

(15-04-2020، 13:17)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم

بهـ بهــ

یونگی

واقعا؟!!!!!

اوهوم

یونگی بایس منم هس Blush

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - red_Queen - 15-04-2020

(15-04-2020، 12:51)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 12:50)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل خانم چطوری عزیزم
@"**GHAZAL**"

سلامم خوشگل خانومم Heart
خوبی؟؟؟

سلام ستین خانم گل
خوبی عزیزم
Heart Heart Heart

@"kind-girl-nafas

@"s-t-i-n

@"shaghayegh-mirr

سلام کردم ها

ندیدم
ببخشبد
سلام

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - red_Queen - 15-04-2020

استرس گرفتم

۵ دقیقه دیگه امتحان دارم crying