انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 (/showthread.php?tid=297030)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Emmɑ - 18-05-2021

(18-05-2021، 10:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا شوهر ندارم ولی زن دارم نایسس
Erorrrrrr 404!!!!!
ننترعمبهمذهتراورعدلنبهخعطفح
این چ سمیه
یکی یه استامینوفن بده 0-0
یکم بچگی بد نیست^^
امیرحسین زنمه

خب من برم به زندگیم برسم کیکیلیلی ها

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 18-05-2021

(18-05-2021، 10:44)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ دروغ میگی تو قصدا تگ میکنیییی!! (مدیونی فکر کنی جروبحث دلم خواسته)D:

به راستی خداوند دروغگویان را در روز حساب و کتابش مشخص میکنه ۰-۰ تا اون روز صبر کن تا مشخص شه  129f
عه جروبحثه؟._. یعنی ح نداره؟ ۰-۰ من فک میکردم ح داره که ۰-۰ یا ه دو چشم ۰-۰ پس چرا وقتی میگیمش ح داره؟؟؟؟۰-۰
راست میگی جروبحث (ولی من مطمئنم وقتی میگیمش ح داره -.-) باعث آرامش روح و روان میشه ۰-۰ حس میکنم انقده باهات جروبحث نکردم مهارت جروبحثم کم شده -.-
بیا جروبحث کن -.-
جروبحث نمیکنم الان خودش شروع میشه یاععع
۰-۰ ۰-۰ ۰-۰ ۰-۰ ۰-۰ ۰-۰ ۰-۰

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - ᗩᐯᗩ⁷ - 18-05-2021

(18-05-2021، 10:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:34)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
نه مگ پدرم مصنوعی میشه ۰-۰ ایشالا ایشالا همچنین *-*
عه درود پدر گرامی ۰-۰ بگم بابا یا پدر؟ ۰-۰
درود مادر گرامی ۰-۰
الان دو نسخه پدر و مادر دارم 0-0 Big Grin
راستی شرمنده دیر جواب دادم پدر یا بابا سیستم یهو هنگ کرد لپ تاپه جن زده شد ._. انگار سوخت ۰-۰ دوباره الان روشن شد ۰-۰ یاع ۰-۰
نگو ایشالا بگو انشالله(((:::
بابایی
عیب نداره عسیسم تو هرچقدر دیر کنی من ساعت ها منتظرتم نایسس

چشم بابایی ۰-۰ *تصحیح میکند
انشالله D:
*-* Heart

(18-05-2021، 10:48)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:44)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به راستی خداوند دروغگویان را در روز حساب و کتابش مشخص میکنه ۰-۰ تا اون روز صبر کن تا مشخص شه  129f
عه جروبحثه؟._. یعنی ح نداره؟ ۰-۰ من فک میکردم ح داره که ۰-۰ یا ه دو چشم ۰-۰ پس چرا وقتی میگیمش ح داره؟؟؟؟۰-۰
راست میگی جروبحث (ولی من مطمئنم وقتی میگیمش ح داره -.-) باعث آرامش روح و روان میشه ۰-۰ حس میکنم انقده باهات جروبحث نکردم مهارت جروبحثم کم شده -.-
بیا جروبحث کن -.-
جروبحث نمیکنم الان خودش شروع میشه یاععع
۰-۰ ۰-۰ ۰-۰ ۰-۰ ۰-۰ ۰-۰ ۰-۰

نکن برادر نکن ._.
چرا شما برادران هی از رو شکلک بنده ایده مساوی با کپی میگیگیرین؟0-0
به ابولفضل العباس البوعذار عیبه ۰-۰
یکم رفتار مهربانِنانه داشته باشین ۰-۰
اصن منم هی اینارو میزارم یاع -.-
-.-
.-.
.__.

(18-05-2021، 10:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Erorrrrrr 404!!!!!
ننترعمبهمذهتراورعدلنبهخعطفح
این چ سمیه
یکی یه استامینوفن بده 0-0
یکم بچگی بد نیست^^
امیرحسین زنمه

خب من برم به زندگیم برسم کیکیلیلی ها
صحیح :»
خب تو الان مادری یا پدر؟!

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - شـــقآیــق - 18-05-2021

(18-05-2021، 10:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 8:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
اوهوم
اصن نخوابیدم
سلام جغددددد

هنوزم؟ 13

یسسسسس

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - shghyegh - 18-05-2021

(18-05-2021، 10:57)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوزم؟ 13

یسسسسس

چ دلاااوری رکورد منو شیکوندی 13

@AVA_MADI*
من ک دلایل خودمو دارم ۰-۰
انسان خطاکاره عیب نداره ۰-۰
راحت باش D: ۰-۰

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 18-05-2021

(18-05-2021، 10:33)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:18)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2

صبحتان بخیر

علک سلام:v

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - ᗩᐯᗩ⁷ - 18-05-2021

(18-05-2021، 11:04)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@AVA_MADI*
من ک دلایل خودمو دارم ۰-۰
انسان خطاکاره عیب نداره ۰-۰
راحت باش D: ۰-۰

سوتی نده برادر ۰-۰ چه وعض یا وضعه تگیدنه ۰-۰
انسان جایزالخطاست ولی دائم الخطا نیست ۰-۰ عجب چیزی گفتم کشتدذکشدذکشتدذلشد
راحتم ۰-۰
-.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.-
.-. .-. .-. .-. .-. .-. .-. .-.
.____________.

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Mohlek - 18-05-2021

خب حالا چرا کسی از بابک که تیکه تیکه شد حرفی نمیزنه ؟
چون پسر بود!
ینی اگه همین اتفاق واس یه دختر می افتاد الان ۲۰۰ صفحه گ.آ کلا پر شده بود