انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 11-10-2013

رُزی؟!Dodgy
به داداشم درمورد زنش چیزی نمیگی!>_<
اگه بگـی میکشمت!Sleepy
تـآرآیـم بیـم؟!((:
رُزی بپـر بریم!>_<
غزالـم سه تا آبنبات چوبـی بیـآر اَدا جلـفآرو در بیاریم! ((:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:38)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم درس بخونم |:

خدافس |:

مرمری {:

رزی ^ـــ^

ویدایی *:

پویا |:

فاطمه ♥ـــــ♥

تارایی *ـــ*

غزلی eـــــe

بدرود شاد باشید {:

خدافض دوسی ♥

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:38)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم درس بخونم |:

خدافس |:

مرمری {:

رزی ^ـــ^

ویدایی *:

پویا |:

فاطمه ♥ـــــ♥

تارایی *ـــ*

غزلی eـــــe

بدرود شاد باشید {:

برو عخشم
خدافث:ا

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:36)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:34)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:31)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:27)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:24)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟!Angry
تهران فقط برو پارکِ ملیش ..-_-

پسراشو ببینی کف میکنی .. 0_0
همه دوس دختر دوس پسرا میرن اونجا .. :|

اینقد باحاله^_^

دلتون آب .. =/
بُرجع میلادو من تاحالا تو زندگیم ندیدم .. (:

مخصوصا اون پسره که هرروز یه کلاه سرش میکنه Angel دیدیش؟!واییی خیلی خوشگله

هرروز اونجا پلکه {{: خیلی چشم گیره عــــ و ضـــــ ی >ــــ< هرکی از بغلش رد میشه یه ساعت فقط نیگاش میکنه |:

نمیدونم همه اونجا کُلاه میذارن 0_0

هه خو میدونم ولی این یکی خیلی کلاهاش با بقیه میفرقه |: همونی که رنگین کمون شلوار داره |: شلواراش هرروز یه رنگه کلا همیشه سِت میکنه چشاش عسلیه {:
دماغش کوچولو هستش {: هیکل ورزشی داره {:

مهم نی وللش |:

پس چه جیگریه .. 14k

امشب میرم دید میزنم 0_0
نـــــــــــع اون ماله خودمه >ـــــ<

بعد سالها تلاش و همت بالاخره دلشو بردم Angel

مدرسش بغل مدرسمونه |:

یه دوست داره بهش میگیم کلاغ ^ـــ^ دوستش هم خشگله {:

ولی اون یه چی دیگس Angel

ای شیاطین نمیزارید برم درس بخونم >ـــ< اصن درس رو وللش این حرفا مهم تره 14k

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 11-10-2013

اووففف خیلی بی شووره خیلی خیلی نازه و عزیز و قربونش برم الهی کثافت >__< Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 11-10-2013

چی بابا میریم کنار پسره عکس میندازیم.
مرمری این شوهره خیلی گیره تو برو من خودم جیم میزنم میام.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 11-10-2013

پسرای خوشگل خیلی عنن!):
عوضیا .. خیلی بیشعورن پسر خوشگلا! ):
تقریبــا لاغـر .. شلوار جین تیـره .. پیرهنِ تَـنـگ .. کفش اِکـو .. چشمایِ دُرُشت .. صدا بامزه .. موها مدل دار .. وایی الان قَــش میکنم .. ! >_<

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - poya - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:41)♥AyLIn♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بابا میریم کنار پسره عکس میندازیم.
مرمری این شوهره خیلی گیره تو برو من خودم جیم میزنم میام.
غلط میکنی با من!|:
گیر هم خودتی|:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 11-10-2013

دوستان کسی اگه یه پسره خشگل و جیگر و مامانی خواست بیاد جلو مدرسمون تا گیرش بیاد |: تا دلتون بخواد

از این جور پسرا پره دم مدرسمون نمیدونین که خیلی حال میده >ــــ<

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:40)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:36)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:34)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:31)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:27)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخصوصا اون پسره که هرروز یه کلاه سرش میکنه Angel دیدیش؟!واییی خیلی خوشگله

هرروز اونجا پلکه {{: خیلی چشم گیره عــــ و ضـــــ ی >ــــ< هرکی از بغلش رد میشه یه ساعت فقط نیگاش میکنه |:

نمیدونم همه اونجا کُلاه میذارن 0_0

هه خو میدونم ولی این یکی خیلی کلاهاش با بقیه میفرقه |: همونی که رنگین کمون شلوار داره |: شلواراش هرروز یه رنگه کلا همیشه سِت میکنه چشاش عسلیه {:
دماغش کوچولو هستش {: هیکل ورزشی داره {:

مهم نی وللش |:

پس چه جیگریه .. 14k

امشب میرم دید میزنم 0_0
نـــــــــــع اون ماله خودمه >ـــــ<

بعد سالها تلاش و همت بالاخره دلشو بردم Angel

مدرسش بغل مدرسمونه |:

یه دوست داره بهش میگیم کلاغ ^ـــ^ دوستش هم خشگله {:

ولی اون یه چی دیگس Angel

ای شیاطین نمیزارید برم درس بخونم >ـــ< اصن درس رو وللش این حرفا مهم تره 14k

نــــــــــــــــــــــع ماله من crying

مــاله خودت من یکی 100 برابر از اون بهترشو دارمHeartSleepy