انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mutemit - 04-03-2026

(03-03-2026، 18:21)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 18:19)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس میکنم فاطیما عامل ارتباط همه ما باهمه

عامل ارتباط خودش قطعه D:
هیچ راهی برای اتصال نذاشتن-_-

عیب نداره، رزومت قویه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:09)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها واسه هم‌چه نوشابه ای باز میکنن واسه هم

خب حالا حسودی نکن
احساس میکنم سری قبل که نت ها قطع شد از ما سو استفاده کردین 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:13)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:11)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چنبار آدم تو‌زندگیش این افتخار نسیبش میشه که تو بهش بگی ازت خوشم اومده ؟ همینکه بیلیورد نکردمش وسط شهر خیلیه ((((((:

چندش؟

یکم دیگه همینکاررو میکنی مثلا فکرشو میکردم تو گ.ا بگی؟
Telegh_01Telegh_01

ناخواسته بود دیگه ): دیدی که خودت

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - هلی - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:13)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:05)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو همون احسانی ک فاطیما میگف؟
فکر کنم آره
ولی چی میگفت؟ ((:

(04-03-2026، 0:06)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخرم نمیفرستی

سه تا در ازای سه تا؟  Telegh_44 Telegh_01
اینکه قبلا به من میگفتی هلهله حرص میخوردم Big Grin

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:12)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi
چیشد پسر بسیجی(:

این اصراری که روی دیدن من داشتی رو اگه روی سیاست داشتی الان به جای ترامپ کاخ سفید بودی عزیزم (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:10)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:08)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظر می‌رسه شقایق الکی به حسام گفته ازش خوشش اومده و اذیتش کرده ((:

مرسی که ترجمه کردی فرنود.
میگرنم عود کرده مخم کار نمیکنه.

نسبت به عصر بهتری؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:13)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:10)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین الانم رسوا شدی اونم خودت هرجا میری میگی (((((((:
نه من تا خود آخرش پنجا پنجا بودم که تو داری مخمو کار میگیری v:
ولی خیلی خوشحالم که وا ندادم

اره واقعا دیگه بعد یه ساعت کم کم هیجان خوابید فهمیدی داستان چیه((:
به نظرم کسی پیگیرتر نشد ولش کنیم این داستانو((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:13)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:10)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین الانم رسوا شدی اونم خودت هرجا میری میگی (((((((:
نه من تا خود آخرش پنجا پنجا بودم که تو داری مخمو کار میگیری v:
ولی خیلی خوشحالم که وا ندادم

باز شقایق خرت کرد؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:14)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه قبلا به من میگفتی هلهله حرص میخوردم Big Grin

آهااا
هلهله نه
هلهلکی (((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 04-03-2026

چیو از دست دادم؟