انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:13)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:05)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو همون احسانی ک فاطیما میگف؟
فکر کنم آره
ولی چی میگفت؟ ((:

(04-03-2026، 0:06)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخرم نمیفرستی

سه تا در ازای سه تا؟  Telegh_44 Telegh_01

چه خبره سه تا (((:
یه عکس خوب بده ببینم‌چه شکلی هستی انقد امیر میگه((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:13)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من تا خود آخرش پنجا پنجا بودم که تو داری مخمو کار میگیری v:
ولی خیلی خوشحالم که وا ندادم

باز شقایق خرت کرد؟
نه من چند سالیه که آب بندی شدم
این همون داستان قدیمیست

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:13)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حالا حسودی نکن
احساس میکنم سری قبل که نت ها قطع شد از ما سو استفاده کردین 

بده مگه یه خودی هم نشون دادید؟ :>

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:15)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز شقایق خرت کرد؟
نه من چند سالیه که آب بندی شدم
این همون داستان قدیمیست
اکه هی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:13)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من تا خود آخرش پنجا پنجا بودم که تو داری مخمو کار میگیری v:
ولی خیلی خوشحالم که وا ندادم

اره واقعا دیگه بعد یه ساعت کم کم هیجان خوابید فهمیدی داستان چیه((:
به نظرم کسی پیگیرتر نشد ولش کنیم این داستانو((:
موافقم
رها مجبورم کرد ):

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:13)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 18:21)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عامل ارتباط خودش قطعه D:
هیچ راهی برای اتصال نذاشتن-_-

عیب نداره، رزومت قویه

لطف داری
ایشالا دوباره ارتباطها برقرار بشه دست همه رو بگیرم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - هلی - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:15)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:14)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه قبلا به من میگفتی هلهله حرص میخوردم Big Grin

آهااا
هلهله نه
هلهلکی (((((:

هررررچی کرمت چی بود Smile

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:14)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:12)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi
چیشد پسر بسیجی(:

این اصراری که روی دیدن من داشتی رو اگه روی سیاست داشتی الان به جای ترامپ کاخ سفید بودی عزیزم (((:

فعلا دستم به اونجا نمیرسه (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:10)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:09)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یجوری مخم زده شد ک الان نسشتم پای سیستم دارم روشن میکنم بزنم دانلود ش   Big Grin
لذتشو ببری دادا v:

حاجی... 
صد و پونزده فاکینگ گیگابایتز (:

رو کامپیوترم با سه و نیم ترابایت حافظه دارم کم‌کم به مشکلِ کمبودِ حافظه میخورم...  Big Grin

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:10)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی که ترجمه کردی فرنود.
میگرنم عود کرده مخم کار نمیکنه.

نسبت به عصر بهتری؟

آره عزیزم خداروشکر خوبم
خودخوری نمیکنم فقط سردردش مونده اونم اوکی میشه‌.
ممنونم ازت♡

کلاً خیلی حساسم رو یه سری چیزا خیلییی فکر میکنم اذیت میکنم خودمو
باید این عادت رو از خودم بگیرم