انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:28)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم (: !! به به !!

خوش گذشت این چند روز ؟ ((:

چـرا خـوش بگـذره؟! |:

(03-02-2014، 18:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:20)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام داداش

این یه خبر خوبـ که اخـبار سرآسری گفتــــــ مدارس کل شهرستـآن ها و.... تعطِیـلیــن Big Grin

و خبـر خوبــــــ بعد شرّم کــنده شد ... دیـگه منو نمی بیـنین UndecidedUndecided

منو تنهآ نزآر رو قلبم پآ نزآر !
ولی عجب خبری دادیآ فردآ هم میرم بیرون ! خخخخخخ Big Grin
یعنی تهران هم تعطیله؟ 0_0
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ؟ 0_0
|: تو فک کن یه درصد |: !!

تهران طلسم شُـدس -___- !!

یـوهـاهـاهـا |: صبح فک کردم تعطیلیم !! |: قشنگ و خیلی شیک خورد تـو پَـرم !! |:
شک کردم که تهرانم توشون نیس -___-
میخوام برم شمال زندگی کنم -_-
آیسان تو هم بیا -_-
میریم برف بازی و کل مدارس کلــــــــــــــآ تطیله -_-
بریم؟ ^_^

( درون دلم: بتمرگ سر جات بابا -_-  )

بـریم |:

(دقیقا -__- )

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تارا داره از خجالت اب ميشه
احمد هم همينطورBig Grin

|:

آیــسان مــن عـ♥ـلی آقــا مــیخوام >___<

علي اقا دوست جون جوني خودمه>____<

نعBig Grin

حالا چيکار کردع که ازش خوشت مياد؟؟Big Grin
خو مخش رو زده دیگه
حرفی زدیا

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - T A R A - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـارا میخـوای!؟

اووق |:

(03-02-2014، 18:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تارا داره از خجالت اب ميشه
احمد هم همينطورBig Grin

|:

آیــسان مــن عـ♥ـلی آقــا مــیخوام >___<

میـرم بـرات خـآستگـاری ^_^ !! بـرم!؟
نــه !!
(03-02-2014، 18:26)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

ســلام (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Wanton - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـرا خـوش بگـذره؟! |:

من نبودم ((:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - 30Ḱᗩᔕ - 03-02-2014

برو بکس بی کار فلش خوری ما رفتیم! گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 321

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Wєιяɗ - 03-02-2014

اینجا چه خبره
همه تیریپ دوسی ورداشتن
شــده آشــغــ**** دونــی ایــنــجــآ =///

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ƝeGaЯ - 03-02-2014

من باید برما!
ولی عین بز نشسته ام زل زدم به صفحه!(:
هرچی باشه بهتر از ادبیات خوندنه!/:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - !~IмДи~! - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآم به دوستان

یـه خبـر خوبــــ براتون دارم Exclamation

|: سلـام خوش خبـر باشی !!

مرسی .... خوش خبرم ... دیگـه نمیـآم ...

|: ایمان؟! از حرف من ناراحتی ؟! ):

خو ببخشید خو !! ):
ایـنم میتـونه یه دلیل نیومدنم باشه ...

ولی دیــگه نمیِآم خو ... جا دیـگه هستم

اهآی ایمان2 14 ساله ... حالت چطوره ؟؟ Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - hamid ♥ - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:30)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:27)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:21)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سارا
محمد چطوری؟

و اتفاقی جدید .. همه منو میشناسن من هیشکیو نمیشناسم! -_____-
معرفی کن خودتو برادرم .. -_-
من همون یک گل قدیمی بیدم.
منم تو رو نمیشناسم میشناسم نمیدونمBig Grin

یک گل کیه حــالا؟! :|||||
ب اون میگن خوددرگیری مزمن! Big Grin
پروفایل قبلیه منه >_______<

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Magical Girl - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:27)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـآرـآیـی!(:
هـی!خدـا!
وبــآز مثل همیشه نه نفس هست نه خـُلی!|:
هی!):

و پس از سالها شومــــــآ متوجه ما شدی .. -_-