انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> (/showthread.php?tid=60083)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ - 25-09-2013

(25-09-2013، 15:30)mahdi.ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقم !!!ConfusedTongueTongueTongue

خاک تو سرت حالا کیهSleepy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - mahdi.ir - 25-09-2013

خخخخخخخخخخخ

دعواس اینجا؟؟؟TongueTongueTongueTongue

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

درس صبت کن باشه ×!!!TongueWink

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - M.K.N - 25-09-2013

(25-09-2013، 15:30)assassins creed iv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 15:25)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 15:23)assassins creed iv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 15:21)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دارم فکر میکنم به کدومتون بیشتر اخطار بدم:|
جان من بهم نده تازه بهم اخطار خو اون شروع کرد منم تمومش کردم
تازه به تو باید بیشتر هم بدم:|
واسه چی توهین میکنی؟:|
نه خو نیگا کن اون اسپم داد من بهش گفتم که اسپم نده چون بهت اخطار می دن اون جواب بدی بهم داد منم جواب بدی بهش دادم

چی گفت مگه؟:|
از حرف تو که بدتر نبود-__-

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Snow-Girl - 25-09-2013

ببین دختره شیوا من برا اخطار چونه نمیزنم چون این یارو نمیخاد بم بده

اگه مدیری هم میخاس بم بد ی اخطار دیگه چونه زدن نداره

خودمو کوچیک نمیکنم بخاطرش

این خیلی وزوز میکنه الکی

بچه پرو!!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Aiden Pearce - 25-09-2013

(25-09-2013، 15:31)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 15:27)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تازه به تو باید بیشتر هم بدم:|
واسه چی توهین میکنی؟:|

ماکان شما کوتا بیا بچ داغ دید بود براش سنگین بود این دفرو بگذرAngel

رو حرفِ شما که نمیشه حرف زد:|
ولی شرط داره:|
اگه snow girl(شرمنده اسمتو نمیدونم) بخشید بهش اخطار نمیدم:|

(25-09-2013، 15:27)mahdi.ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداشا Sad

درود:|
ای بابا ماکان اون شروع کرد اون بهم بی ادبی کرد بعد اون باید منو ببخشه

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - mahdi.ir - 25-09-2013

ااااااااااااااا
دعواس ؟؟؟AngryAngryAngryDodgyDodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Mïņ̃†êR - 25-09-2013

نقل قول: رو حرفِ شما که نمیشه حرف زد:|
ولی شرط داره:|
اگه snow girl(شرمنده اسمتو نمیدونم) بخشید بهش اخطار نمیدم:|

khب اونم بkhاطر اسپمش اkhطار نمیگر دیگ رازیِ Sleepy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Aiden Pearce - 25-09-2013

بابا اصلا اخطار بده به درک فوقش اینه که به آرزوم نمی رسم

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Mïņ̃†êR - 25-09-2013

(25-09-2013، 15:34)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین دختره شیوا من برا اخطار چونه نمیزنم چون این یارو نمیخاد بم بده

اگه مدیری هم میخاس بم بد ی اخطار دیگه چونه زدن نداره

خودمو کوچیک نمیکنم بخاطرش

این خیلی وزوز میکنه الکی

بچه پرو!!

ببین اینجا یسری غوانین دار ک باید رایت بش من از اولش بودم تو اول توhین کردی بدم با من hرف نزنی بhتر از دوستای لیا بیشتر از این انتظار نمیرِDodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - dj amir 1992 - 25-09-2013

ما کان به جفتشون اخطار بدهBig Grin