انجمن های تخصصی  فلش خور
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: (/showthread.php?tid=65596)

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Mïņ̃†êR - 31-10-2013

غیژژژژژژژژژژژژژژژژژ

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - !~IмДи~! - 31-10-2013

(31-10-2013، 22:48)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بآو..

اینطور نیس..

فقط سرم شلوغه یکم..

..
این جوووووووووووور ؟

این تیکه کلامه من شده ... تو کلاس یکی یه چیزه تعجبی میگه داد میزنم این جور یا در این حد!!!!!!!!!!!!!!!!!!Big GrinTongue

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - pegah jb - 31-10-2013

(31-10-2013، 22:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 22:48)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بآو..

اینطور نیس..

فقط سرم شلوغه یکم..

..
این جوووووووووووور ؟

این تیکه کلامه من شده ... تو کلاس یکی یه چیزه تعجبی میگه داد میزنم این جور یا در این حد!!!!!!!!!!!!!!!!!!Big GrinTongue

من تیکه کلامم شده تورو مولاااااااااااا

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - !~IмДи~! - 31-10-2013

(31-10-2013، 22:50)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 22:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 22:46)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 22:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 22:40)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــــــمآن؟؟من که صداتو خیلی دوست دارم!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

تو تو عمرت یه دور صدایه منو شنیدی ... اونم وقتی زنگ زدم هنگ کرده بودی توی تولده دوستت بود ... من که صداتو نشنیدم حالا تو شنیدی رو نمیدونم ... اون لحظه از عروسی اودیم بیرون نشستم تو ماشین داشتم با دوستم فیلم میدیدیم تو ماشین .. گفتم یه زنگ بزنیم ...

ایمآن جدیدن اسمم ممد شده!!آخه اونروز تو تولد دوستم بودم یه 911 زنگید گف سلم ممد!!TongueTongueTongue
خواستم اذیتت کنم ... اون روز اگه منو نشناخته بودی واقعا دور از جون خنگ بودی ...
تو که شماره ی دختر عمومو داشتی لااقلش سیو میکردی یه موقع لازم میشد

از بس عاشقشم سیوش نکرده بودم ولی مطمئن بودم خودت بودی...از صدات شناختم!

بسه دیگه این حرفا ... کله انجمن دارن متنه مارو میخونن ... مشهور شدیم ههههه
همه کلید کردن رو ما و چیزی نمینویسن Big Grin

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - pegah jb - 31-10-2013

(31-10-2013، 22:55)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 22:50)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 22:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 22:46)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 22:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تو عمرت یه دور صدایه منو شنیدی ... اونم وقتی زنگ زدم هنگ کرده بودی توی تولده دوستت بود ... من که صداتو نشنیدم حالا تو شنیدی رو نمیدونم ... اون لحظه از عروسی اودیم بیرون نشستم تو ماشین داشتم با دوستم فیلم میدیدیم تو ماشین .. گفتم یه زنگ بزنیم ...

ایمآن جدیدن اسمم ممد شده!!آخه اونروز تو تولد دوستم بودم یه 911 زنگید گف سلم ممد!!TongueTongueTongue
خواستم اذیتت کنم ... اون روز اگه منو نشناخته بودی واقعا دور از جون خنگ بودی ...
تو که شماره ی دختر عمومو داشتی لااقلش سیو میکردی یه موقع لازم میشد

از بس عاشقشم سیوش نکرده بودم ولی مطمئن بودم خودت بودی...از صدات شناختم!

بسه دیگه این حرفا ... کله انجمن دارن متنه مارو میخونن ... مشهور شدیم ههههه
همه کلید کردن رو ما و چیزی نمینویسن Big Grin

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaa

کـــســــی نــــی؟؟

هندونه Big Grin

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - ★BlAcK EvIl★ - 31-10-2013

شیوا خدا لعنتت نکنه
میخوام اواتارمو عوض کنم >__<

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - z.l♥ve - 31-10-2013

سلام............Heart

(31-10-2013، 22:50)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیژژژژژژژژژژژژژژژژژ
میگما شیوایی نمیشه حالا آواتارمونو عوض کنیم کوتا بیا دیگه >_<

بچه ها این چه آواتاراییه گذاشتین!!!زرافه...

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - ☆★ super star★☆ - 31-10-2013

شیوا بمیری میخوام عوض کنم اواتارمو0___0