انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:34)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بنظرتون اشکال داره اگه امشب مسواک نزنم
و روتین پوستیمم انجام ندم؟
cry girl

یه بار این کاررو بکن تا روت به روی خودت باز شه هر شب برنامه همین میشه (((:

چی‌ میشد بگی اشکال نداره؟ cry girl

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:32)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:29)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره سیستمامونم مث خودمون سناشون بالاعه  Big Grin
حاجی من سیستمم واقعا رفیقمه، نمیتونم عوضش کنم
چندبار به فکر خرید لپتاپ افتادم ولی ازونجایی ک کمتر از یکسال تا مهاجرتم مونده بیخیال شدم
میخوام این سیستممو خیلی خوشگل ستاپ کنم بذارم بمونه هر وقت ک برگشتم با عشق بشینم پاش
خیلیم بهش رسیدم، موس و کیبورد گیمینگ و این داستانا ب کنار
یه دل p2219 گرفته بودم براش، الان میخوام قبل رفتنم یدونه دیگه هم از سر همین بگیرم عمودی بذارم کنارش، یه تلوزیون حدود 50 اینچ (مدل و سایزش رو محدودیت بودجم معلوم میکنه Big Grin  ) هم بزنم به دیوارِ بالاش
کاملا میخوام قبل رفتنم بهش برسم
تو عید میخواستم مانیتور دومیه رو بگیرم ک فعلا افتادیم وسط جنگ
ببینم کی اوضا روال میشه...

ولی در کل ب تنها چیزی ک فکر نمیکنم عوض کردن سیستممه
RTX 4060
I9-11370
16 DDR5
1 TB
FULL HD 144HZ FULL RGB
Type C THUNDERBOLT 4

نهایت استفاده؟ چند روز یه بار رند فول اچ دی

نهایت استفادت پارم کرد  25r30 
ستاپت خیلی خوبه ها ولی اگ کیسه مثلا من سلیقم بود بجای اینکه یه i9 بردارم یه گرافیک بهتر برمیداشتم مثلا
ولی در کل ستاپت عالیه مبارکت باشه (اموجی آتیش)

(04-03-2026، 0:33)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:29)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره سیستمامونم مث خودمون سناشون بالاعه  Big Grin
حاجی من سیستمم واقعا رفیقمه، نمیتونم عوضش کنم
چندبار به فکر خرید لپتاپ افتادم ولی ازونجایی ک کمتر از یکسال تا مهاجرتم مونده بیخیال شدم
میخوام این سیستممو خیلی خوشگل ستاپ کنم بذارم بمونه هر وقت ک برگشتم با عشق بشینم پاش
خیلیم بهش رسیدم، موس و کیبورد گیمینگ و این داستانا ب کنار
یه دل p2219 گرفته بودم براش، الان میخوام قبل رفتنم یدونه دیگه هم از سر همین بگیرم عمودی بذارم کنارش، یه تلوزیون حدود 50 اینچ (مدل و سایزش رو محدودیت بودجم معلوم میکنه Big Grin  ) هم بزنم به دیوارِ بالاش
کاملا میخوام قبل رفتنم بهش برسم
تو عید میخواستم مانیتور دومیه رو بگیرم ک فعلا افتادیم وسط جنگ
ببینم کی اوضا روال میشه...

ولی در کل ب تنها چیزی ک فکر نمیکنم عوض کردن سیستممه
عههههه (((((:
منم دقیقا همینطوره وضعیتم
پارسال بزور سیستم جمع کرده بودم
قطعاتش یخورده ریسکی بود ؛ سر قطع و وصلی برق پاورم سوخت کل سیستم رفت برا خودش
امسال ولی نشستم خودم تک به تک قطعه هارو بررسی کردم همرو خودم سفارش دادم اسمبل کردم که گویا چیز تمیز و ترازیه چیزایی کع گرفتم و راضیم فعلا
دقیقا هم میدونستم قراره جنگ شه لپتاپمم فروختم پیسیو هر جور شده بود بستم که حوصلم سر نره v:

مانیتور دوم خیلی باحاله
واقعا حتی تو‌کاربری عادی ویندوز هم چیز جالبیه

آره زیباییش خودش خیلی ملاکه
ولی من برا کد زدن یه مانیتور عمودی لازم داشتم
بعد تو تدوین ویدیو هم میخوام پریویو رو بندازم رو مانیتور عمودیه ک دستم تو تایم‌لاین با مانیتور افقی باز تر باشه

تلوزیونم برا فیلم دیدن و بازیایی مث تیکن و فوتبال که چند نفرس میخوام  Big Grin ، یه ویدیو پروژکتور داداشم برا تولدم خرید کیفیتش به لعن خدا نمی‌ارزه ولی همون باعث شد به فکر یه tv بیوفتم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - wushu - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:37)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:34)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاو چیز خفنیه پس. فنش بچرخه برات ((:

عجیبه. علاوه بر خالی کردن حافظت ؛ یدور ویندوز هم بده بیرون برات بزنن.
برای حافظش هم اگه گوشیت جا داره یسریا رو بریز تو اون
یا یه هارد اکسترنالی چیزی اگه جور کنی بریزی توش موقتا عالی میشه

اره من خیلی سر در نمیارم از اطلاعاتش ولی اون موقعی ک گرفتم فقط ۲ تا مدل دیگه بود ک ازین سیستم بهتر بود

اصلا اعتماد ندارم به جایی برای انجام این کارا
همه میگن از لپتاپ قطعه برمیدارن
هارد اکسترنالامم پرن گوشیمم پره(((=
دوست دارم هاردمو عوض کنم ولی نمیتونم چند ساعت بزارم تو مغازه باشع
نمیخواد
یه هارد اکسترنال SSD بخر
1 ترابایت الان 15 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:37)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:34)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاو چیز خفنیه پس. فنش بچرخه برات ((:

عجیبه. علاوه بر خالی کردن حافظت ؛ یدور ویندوز هم بده بیرون برات بزنن.
برای حافظش هم اگه گوشیت جا داره یسریا رو بریز تو اون
یا یه هارد اکسترنالی چیزی اگه جور کنی بریزی توش موقتا عالی میشه

اره من خیلی سر در نمیارم از اطلاعاتش ولی اون موقعی ک گرفتم فقط ۲ تا مدل دیگه بود ک ازین سیستم بهتر بود

اصلا اعتماد ندارم به جایی برای انجام این کارا
همه میگن از لپتاپ قطعه برمیدارن
هارد اکسترنالامم پرن گوشیمم پره(((=
دوست دارم هاردمو عوض کنم ولی نمیتونم چند ساعت بزارم تو مغازه باشع
آره ۴۰۸۰ و ۴۰۹۰ بود
البته الان سری ۵۰ هم اومده که خب بگذریم.
چیز گولاخیه

تعمیرگاه های معتبر تو تهران زیادن که
ولی خب اگه محدودیت بودجه نداری یه هارد اکسترنال یه ترابایتی بگیر جوابه
ویندوزو هم خودت عوض کن خیلی سادست
تو یوتوب بزنی میاد برات

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:38)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار این کاررو بکن تا روت به روی خودت باز شه هر شب برنامه همین میشه (((:

چی‌ میشد بگی اشکال نداره؟ cry girl

واقعیتو کوبیدم وو صورتت(((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:33)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:32)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یبار ک بيمارستان بودم بیار برات ردیفش کنم  Big Grin

چجوری؟
هارد بگیرم؟

میگی صد گیگ خالی داری...
احتمالا با یکم مدیریت حافظه و پاک کردن کش و خاموش کردن چنتا استارتآپ و مدیریت منابع اپ های سیستمت حل بشه مشکل، نیاز نباشه هارد بگیری

باید سیستمت زیر فشار برسی بشه معلوم بشه گلوگاه سیستم کجاس

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:24)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر نمیکنم حرفت درست باشه.-.
ایم ریلی واندر برووو((=
قربونتون برم
از مهربونی توئه حرفت  fs10
(04-03-2026، 0:32)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین اینکه زیبا وجذابی و اینا ک خودت میدونی

ولی به نظرم انقلاب ک شد نرو بیرون(((:
داری تحریکم میکنی اون عکس ژیگوله رو بفرستم ((((:

(04-03-2026، 0:33)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی بهت میخورد گوگولی تر باشی (((((:

روحیاتم لطیفه باور کن (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 04-03-2026

@esiesi
ژیگول قدو هیکل ژیگول طور میخواد میدونی؟((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - wushu - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:38)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:32)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RTX 4060
I9-11370
16 DDR5
1 TB
FULL HD 144HZ FULL RGB
Type C THUNDERBOLT 4

نهایت استفاده؟ چند روز یه بار رند فول اچ دی

نهایت استفادت پارم کرد  25r30 
ستاپت خیلی خوبه ها ولی اگ کیسه مثلا من سلیقم بود بجای اینکه یه i9 بردارم یه گرافیک بهتر برمیداشتم مثلا
ولی در کل ستاپت عالیه مبارکت باشه (اموجی آتیش)

(04-03-2026، 0:33)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههههه (((((:
منم دقیقا همینطوره وضعیتم
پارسال بزور سیستم جمع کرده بودم
قطعاتش یخورده ریسکی بود ؛ سر قطع و وصلی برق پاورم سوخت کل سیستم رفت برا خودش
امسال ولی نشستم خودم تک به تک قطعه هارو بررسی کردم همرو خودم سفارش دادم اسمبل کردم که گویا چیز تمیز و ترازیه چیزایی کع گرفتم و راضیم فعلا
دقیقا هم میدونستم قراره جنگ شه لپتاپمم فروختم پیسیو هر جور شده بود بستم که حوصلم سر نره v:

مانیتور دوم خیلی باحاله
واقعا حتی تو‌کاربری عادی ویندوز هم چیز جالبیه

آره زیباییش خودش خیلی ملاکه
ولی من برا کد زدن یه مانیتور عمودی لازم داشتم
بعد تو تدوین ویدیو هم میخوام پریویو رو بندازم رو مانیتور عمودیه ک دستم تو تایم‌لاین با مانیتور افقی باز تر باشه

تلوزیونم برا فیلم دیدن و بازیایی مث تیکن و فوتبال که چند نفرس میخوام  Big Grin ، یه ویدیو پروژکتور داداشم برا تولدم خرید کیفیتش به لعن خدا نمی‌ارزه ولی همون باعث شد به فکر یه tv بیوفتم
قابل نداره؟ ادرس بده بفرستم در خونه
سه تا لپ تاپ دارم یه الترابوک سرفیس پرو جدید
اون رندر رو با گوشی اندرویدمم میتونم بگیرم که با این میگیرم! الکی خریدم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:40)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:33)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی بهت میخورد گوگولی تر باشی (((((:

روحیاتم لطیفه باور کن (((:

بخاطر همین این نظرو دادم(((:
برعکس تو من خیلی گوگولی ترم:v