انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:38)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:32)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RTX 4060
I9-11370
16 DDR5
1 TB
FULL HD 144HZ FULL RGB
Type C THUNDERBOLT 4

نهایت استفاده؟ چند روز یه بار رند فول اچ دی

نهایت استفادت پارم کرد  25r30 
ستاپت خیلی خوبه ها ولی اگ کیسه مثلا من سلیقم بود بجای اینکه یه i9 بردارم یه گرافیک بهتر برمیداشتم مثلا
ولی در کل ستاپت عالیه مبارکت باشه (اموجی آتیش)

(04-03-2026، 0:33)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههههه (((((:
منم دقیقا همینطوره وضعیتم
پارسال بزور سیستم جمع کرده بودم
قطعاتش یخورده ریسکی بود ؛ سر قطع و وصلی برق پاورم سوخت کل سیستم رفت برا خودش
امسال ولی نشستم خودم تک به تک قطعه هارو بررسی کردم همرو خودم سفارش دادم اسمبل کردم که گویا چیز تمیز و ترازیه چیزایی کع گرفتم و راضیم فعلا
دقیقا هم میدونستم قراره جنگ شه لپتاپمم فروختم پیسیو هر جور شده بود بستم که حوصلم سر نره v:

مانیتور دوم خیلی باحاله
واقعا حتی تو‌کاربری عادی ویندوز هم چیز جالبیه

آره زیباییش خودش خیلی ملاکه
ولی من برا کد زدن یه مانیتور عمودی لازم داشتم
بعد تو تدوین ویدیو هم میخوام پریویو رو بندازم رو مانیتور عمودیه ک دستم تو تایم‌لاین با مانیتور افقی باز تر باشه

تلوزیونم برا فیلم دیدن و بازیایی مث تیکن و فوتبال که چند نفرس میخوام  Big Grin ، یه ویدیو پروژکتور داداشم برا تولدم خرید کیفیتش به لعن خدا نمی‌ارزه ولی همون باعث شد به فکر یه tv بیوفتم
من یبار برای کارای خر حمالی دانشگام لپتاپو دو مانیتوره کردم
واقعا حال داده بود بم با اینکه کار خیلی ساده ای بود. واقعا اگه میتونی بگیرش خیلی خوبه.

پروژکتور خوبه ها. اما واقعا جای تلویزیونو نمیگیره هیچوقت
ینی پروژکتوری که جای تیوی رو بخواد بگیره خودش هم قیمت تیویه !
ازین ارزونا من hy 300 و مدلای جدیدترش hy 320 رو پیشنهاد میکنم به شخصه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:34)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:30)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشی شبیه big show تو کشتی کج شدی ((=
یه باشگاه برو مرد حساب این‌چیه

این واسه قبلشه. دیگه بعد باشگاهم خیلی قابل پخش نبود 
نه که بدنم یکم سالم شد، دوباره کار خلاف بیشتر حال داد (((:
کاش نمیفهمیدم منظورتو ((:
ولی حاجی ادامه بده . زنت چجوری سیرت کنه انقدری شکمو

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 04-03-2026

شبتون بخیر بچه هااا  fol

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:41)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:38)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاپت خیلی خوبه ها ولی اگ کیسه مثلا من سلیقم بود بجای اینکه یه i9 بردارم یه گرافیک بهتر برمیداشتم مثلا

بعد تو تدوین ویدیو هم میخوام پریویو رو بندازم رو مانیتور عمودیه ک دستم تو تایم‌لاین با مانیتور افقی باز تر باشه

تلوزیونم برا فیلم دیدن و بازیایی مث تیکن و فوتبال که چند نفرس میخوام  Big Grin ، یه ویدیو پروژکتور داداشم برا تولدم خرید کیفیتش به لعن خدا نمی‌ارزه ولی همون باعث شد به فکر یه tv بیوفتم
قابل نداره؟ ادرس بده بفرستم در خونه
سه تا لپ تاپ دارم یه الترابوک سرفیس پرو جدید
اون رندر رو با گوشی اندرویدمم میتونم بگیرم که با این میگیرم

عزیز دلی مبارکت باشه عشق  Heart

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:39)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:37)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره من خیلی سر در نمیارم از اطلاعاتش ولی اون موقعی ک گرفتم فقط ۲ تا مدل دیگه بود ک ازین سیستم بهتر بود

اصلا اعتماد ندارم به جایی برای انجام این کارا
همه میگن از لپتاپ قطعه برمیدارن
هارد اکسترنالامم پرن گوشیمم پره(((=
دوست دارم هاردمو عوض کنم ولی نمیتونم چند ساعت بزارم تو مغازه باشع
نمیخواد
یه هارد اکسترنال SSD بخر
1 ترابایت الان 15 
چه برندی خوبه
(04-03-2026، 0:39)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:37)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره من خیلی سر در نمیارم از اطلاعاتش ولی اون موقعی ک گرفتم فقط ۲ تا مدل دیگه بود ک ازین سیستم بهتر بود

اصلا اعتماد ندارم به جایی برای انجام این کارا
همه میگن از لپتاپ قطعه برمیدارن
هارد اکسترنالامم پرن گوشیمم پره(((=
دوست دارم هاردمو عوض کنم ولی نمیتونم چند ساعت بزارم تو مغازه باشع
آره ۴۰۸۰ و ۴۰۹۰ بود
البته الان سری ۵۰ هم اومده که خب بگذریم.
چیز گولاخیه

تعمیرگاه های معتبر تو تهران زیادن که
ولی خب اگه محدودیت بودجه نداری یه هارد اکسترنال یه ترابایتی بگیر جوابه
ویندوزو هم خودت عوض کن خیلی سادست
تو یوتوب بزنی میاد برات
ارع قیمتاشونم خیلی گولاخه((=
حتما مرسی
(04-03-2026، 0:40)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:33)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری؟
هارد بگیرم؟

میگی صد گیگ خالی داری...
احتمالا با یکم مدیریت حافظه و پاک کردن کش و خاموش کردن چنتا استارتآپ و مدیریت منابع اپ های سیستمت حل بشه مشکل، نیاز نباشه هارد بگیری

باید سیستمت زیر فشار برسی بشه معلوم بشه گلوگاه سیستم کجاس

اهااا کار خودته پس((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - wushu - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:43)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:39)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخواد
یه هارد اکسترنال SSD بخر
1 ترابایت الان 15 
چه برندی خوبه
ADATA

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ....

رسانه داخلی گفته؟ چه کسی؟
همون شبکه ی معروف
الانم دارن راجبش حرف میزنن
داخلیا تا ی ربع پیش ک چک کردم نگفته بودن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:42)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یبار برای کارای خر حمالی دانشگام لپتاپو دو مانیتوره کردم
واقعا حال داده بود بم با اینکه کار خیلی ساده ای بود. واقعا اگه میتونی بگیرش خیلی خوبه.

پروژکتور خوبه ها. اما واقعا جای تلویزیونو نمیگیره هیچوقت
ینی پروژکتوری که جای تیوی رو بخواد بگیره خودش هم قیمت تیویه !
ازین ارزونا من hy 300 و مدلای جدیدترش hy 320 رو پیشنهاد میکنم به شخصه

حقیقتش ویدیو پروژکتور دیگ دلمو زد
تنها خوبیش برام توی اون سنِ بچه سالی پاخور بودنش بود تو اتاقم  25r30

یکم ریسه میسه و نور پردازی دارم تو اتاقم، بعد اینم گذاشته بودم برا اون سن خیلی جواب بود برام Big Grin
الان دیگ ب فکر ویدیو پروژکتور نیستم حقیقتا
چون اون دیوارمم ک مینداختم روش احتمالا یکی دو ماه دیگه ازین دیوارپوش فومی طرح آجرا بزنم دیگه ویدیو پروژکتور به کارم نمیاد

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:46)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رسانه داخلی گفته؟ چه کسی؟
همون شبکه ی معروف
الانم دارن راجبش حرف میزنن
داخلیا تا ی ربع پیش ک چک کردم نگفته بودن

کی هست بعدی؟
م.خ؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 04-03-2026

@Titiw
ADATA
خیلی خوبه دقت کن با گارانتی آونگ باشه
من هاردم سوخت بردم گارانتیش خودشون رایگان یه دونه نو بهم دادن
رایگان اطلاعات هم بازیابی می کنن