انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 (/showthread.php?tid=261678)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - esiesi - 15-08-2016

(15-08-2016، 18:06)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا بگو دیگه -__- ت و صنم نداره ک ! :/
ن نگفته :| خودش بهت گفت ک ظهر بم میگه ؟؟

از اون بپرس -_- من تحمل ندارم توضیح بدم ، باز قاطی میکنم >_<
آره ازم اجازه گرفت ک بهت بگه (تو اینستا)

(15-08-2016، 18:08)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2016، 18:04)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی هنوزم من از همتون قدیمی ترم :| 
فقط 2 ماه از من قدیمی تری :|
تازه من از اول 2012 بودم ولی عضو نبودم ^..^
پ.ن : حالا قدیمی بودن چه اهمیتی داره وای .. این چه بحثیه دارم میکنم ._. بهرحال هممون عضو فلشیم :/

2 مااااااااااااااااااه ؟ :| 
علی 14 ساعت با من تفاوت داره دائم همینو میکوبم تو سرش :| 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - -Demoniac- - 15-08-2016

(15-08-2016، 18:05)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2016، 18:04)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2016، 17:57)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2016، 17:54)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2016، 17:49)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیفهمی ما چی میگیم-_-
سه سال دیگه هم اینو میگی؟نه!:|
خودمونو که اذیت میکنیم!!!!:||||
ت چرا انقدر سردو بی روح و مسخره ای ؟؟:/
احساس میکنم هیچ انگیزه ای ت تو وجود نداره :|
اممممم نمیدونم! شایدم گفتم (: ! از من هیچی بعید نیس :|
خودتون میگید پ.خ های قبلانو میبینیم حالمون بد میشه :/ یا مثلا چیزای دیگه ..! اینو من نگفتم خودتون گفتید !

تو چرا اینقد بی ادبی:||؟
احساس نمیکنی که نکن:|
گفتیم که گفتیم :|به تو گفتیم؟؟؟؟:|
شاید چون یخورده رکم ب نظرت بی ادبانه میاد (:
وگرنه من قصد بی ادبی نداشتم !

منم گفتم ارزششو نداره ک با خودتون این شکلی کنید !
بعدشم خودت بامن وارد بحث شدی !
من نظر خودمو دادم !

اکی:|
چی ؟؟ :/
منظورت اوکیه ؟؟

(15-08-2016، 18:09)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2016، 18:06)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا بگو دیگه -__- ت و صنم نداره ک ! :/
ن نگفته :| خودش بهت گفت ک ظهر بم میگه ؟؟

از اون بپرس -_- من تحمل ندارم توضیح بدم ، باز قاطی میکنم >_<
آره ازم اجازه گرفت ک بهت بگه (تو اینستا)

(15-08-2016، 18:08)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2016، 18:04)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی هنوزم من از همتون قدیمی ترم :| 
فقط 2 ماه از من قدیمی تری :|
تازه من از اول 2012 بودم ولی عضو نبودم ^..^
پ.ن : حالا قدیمی بودن چه اهمیتی داره وای .. این چه بحثیه دارم میکنم ._. بهرحال هممون عضو فلشیم :/

2 مااااااااااااااااااه ؟ :| 
علی 14 ساعت با من تفاوت داره دائم همینو میکوبم تو سرش :| 
احسان زیادی داری کنجکاوم میکنی :|
خیلی مهمه همین الان بهش زنگ بزنم ! :/
حالا چرا اعصابت خورد شه :// ؟؟

(15-08-2016، 18:12)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان زیادی داری کنجکاوم میکنی :|
خیلی مهمه همین الان بهش زنگ بزنم ! :/
حالا چرا اعصابت خورد شه :// ؟؟

دلیل خیلی از مسائل حال و آینده زندگی منه !:

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - Medusa - 15-08-2016

نقل قول: از صنم بپرس :| 
ظهر میخواست بهت بگه :| 
الان نمیخوام دیگه .. دلیل دارم  :|
توهم نگو لطفا ! ..

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - saba 3 - 15-08-2016

وووووووف

(15-08-2016، 18:16)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توهم نگو لطفا ! ..

آها دلایل بیولوژیک و پاتولوژیک :| 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - -Demoniac- - 15-08-2016

(15-08-2016، 18:16)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توهم نگو لطفا ! ..
حتما باید بیام گیساتو بکنم تا منو در جریان بذاری ؟؟ :|
بگید دیگه -__- اه >__<

صنم حالم انقد خرابه ک میخوام 1 ساعت دیگه برم حرم تو رواق دارالحجه تا صب بشینم ._.

** رواق دارالحجه جاییه که توش ملت مث چغک عاشق میان عقد میکنن :|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - Medusa - 15-08-2016

(15-08-2016، 18:23)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنم حالم انقد خرابه ک میخوام 1 ساعت دیگه برم حرم تو رواق دارالحجه تا صب بشینم ._.

خو من الان چیکار کنم :| ؟ میگی دلداری نده ک ! :| شوخیم که الان بکنم بدتر قاط میزنی !

از بس اینطوری کردی منم احساس میکنم عاشق شدم :|||

نقل قول: آها دلایل بیولوژیک و پاتولوژیک :|

ملنهنانلوژیکه :|

نقل قول: حتما باید بیام گیساتو بکنم تا منو در جریان بذاری ؟؟ :|
بگید دیگه -__- اه >__<

انقد پیگیر نباش :|

(15-08-2016، 18:26)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2016، 18:23)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو من الان چیکار کنم :| ؟ میگی دلداری نده ک ! :| شوخیم که الان بکنم بدتر قاط میزنی !

از بس اینطوری کردی منم احساس میکنم عاشق شدم :|||

بترکی :| 
ریزش مو گرفتم >_<
صب ک رفتم حموم 73 تا از موهام ریخت >__<
شمردم همشو :|