انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=265383)

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - parmida.a - 23-05-2017

من میخرم برات پست میکنم :|
ببینیم -____-

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - MAMAD*ALONE - 23-05-2017

(23-05-2017، 13:46)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینیم -____-

(:

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Jack Daniel'ѕ - 23-05-2017

(23-05-2017، 13:46)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینیم -____-

نه میخام از دوستم بخرم .. اون کتابش برای زمان بابا بزرگشه.. مو به مو همه چی رو توضیح داده :|
مو به موها :v

هوم ._.
خلاصه که چ قشنگ :|
ما رفتیم آقا ..
دوتاتون ، خدافسی =)

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - MAMAD*ALONE - 23-05-2017

خدانگهدار 

(23-05-2017، 13:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینیم -____-

نه میخام از دوستم بخرم .. اون کتابش برای زمان بابا بزرگشه.. مو به مو همه چی رو توضیح داده :|
مو به موها :v

=)))))))))))

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - -Demoniac- - 23-05-2017

(23-05-2017، 10:47)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2017، 10:21)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2017، 10:16)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کتاب ک ميخونم ._.
اما اينايي ک گفتی يذره خشکه :/
حالا کم کم باید بخونم ولی !
زبانم ک ب فکرش هستم .-.
+
عیب نداره منم بعضی وقتا خودم این شکلی میشم :/
kaffe2

تاریخ هنر خشک نیس ، تاریخ سیاسی هم خشک نیس
هنر ، شگفت انگیزه !
آدمی که تاریخ بلد باشه میفهمه مسائلو ، چرایی هارو میفهمه ، و باعث میشه جهل رو جامعه نباشه ، ولیخحداقل رو خودش ، چون همه که نمیخونن!
هنر هم ، هنرمند با فکر و مطلع میتونه جامعه رو سامون بده ، میتونه پیشرو باشه
ساز یاد بگیر،
به فکرش باش آره !

تاریخ هنر خیلی حوصله میخواد ولی چیزای نابی رو بهت یاد میده که هیچ جای دیگه پیدا نمیکنی .
تاریخ سیاسی (ایران) 99% تاسف برانگیز و غمگینه :/ ؛ تاریخ سیاسی اروپا و آمریکا همش درس زندگیه !

تاریخ از تکرار اشتباهات جلوگیری میکنه .
هنر یه دید جدید از دنیا بهت می بخشه .

سازَم  که نورعلی نوره ، هم فعالیت مغزی ، جلوگیری از آلزایمر ، بهبود قدرت تفکر و تصمیم گیری ، آرامش بخش ، ضد افسردگی و ... 
به شرطی که واقعا بخوای سوارش بشی ، نه مث اینایی ک یه گیتار صورتی میگیرن که تو پارک باهاش 6/8 بزنن بخندن و باهاش مخ بزنن.

علی بَرَکَةِ الله :| 
اسی باشد تا رستگار شوند همه :|

چرا وقتی من انلاينم تو نیستی ? :/

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - esiesi - 23-05-2017

(23-05-2017، 13:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2017، 13:30)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___- ایام دانشگاه هر روز بت یاد آوری میکنم :||
=) ای خدا

خب الان تاریخ بهم نمیسازه D:
مث این میمونه منم زورت کنم که بشینی شکسپیر بخونی :|
مگه چشه ویلی ـمون :| ؟ 
توی ادبیات نمایشی و تئاتر یکه یکه ♥_♥
(23-05-2017، 14:22)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رحمت الهی ِبرای من ! :>

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - -Demoniac- - 23-05-2017

(23-05-2017، 16:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2017، 13:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2017، 13:30)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=) ای خدا

(23-05-2017، 14:22)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا در های رحمت ب روی تو بازه :|
باید ب عنوان مرجع تقلید ازت یاد کرد :/

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - esiesi - 23-05-2017

(23-05-2017، 16:43)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2017، 16:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=) ای خدا

اصلا در های رحمت ب روی تو بازه :|
باید ب عنوان مرجع تقلید ازت یاد کرد :/

رحمت رفته ساندویچ بگیره :| گزینه ی بازش تویی :|