انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ (/showthread.php?tid=286605)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - Sirvan10_a - 24-06-2020

(24-06-2020، 2:49)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 2:48)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 2:45)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 2:44)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 2:41)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااااای این سطح از نفهمی نوبره:/

عمو نویسنده عضو تیم مدیریته ، کابر عادی عصو تیم مدیریته؟
میگم این پیام واسه ۸ خرداده ! مهسا دو روز پیش بهم اینو فرستاد:/
الان کدومتون دو روز پیش اسکرین گرفتین برام سواله؟

اینش باید برات سوال بمونه !
چون جواب داده شده
تو گفتی مهسا عکسو برام فرستاده الان اکه اون گرفته اخطار من چطوری براش قابل مشاهدس

دومن مهسا گفت نقل قول کردم دو روز پیش  شما اسکرین گرفتین من دو روز پیش حالت نداشتم Huh

میگم ک‌ نمیفهمی v:

دو روز پیش همین حالتو داشتی :|
برادر نداشتم به چی قسم بخورم من حالت نداشتم درست امشب گذاشتم حالتومو واقعا که امیرحسین من خودم اخر اینجور کارم برو برادر شبت خوش این دفعه خواستی کاری بکنی هماهنگ کن بعدش بیا

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - امیر‌حسین - 24-06-2020

داداش ی دختر انقد ارزش نداره خودتو کشتی ک ب اینجا برسی D:

@m.h.sa

کاش مام دوز دخترمون اینجوری دیونمون میکرد الا سینگل نبودیم D:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 24-06-2020

(24-06-2020، 2:50)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه مگه تو یه هفته اف نبودی ؟
از اخطار دو روز پیشت چجوری خبر داری پس ؟!

ايول بابا

(24-06-2020، 2:52)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 2:49)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 2:48)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 2:45)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 2:44)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون جواب داده شده
تو گفتی مهسا عکسو برام فرستاده الان اکه اون گرفته اخطار من چطوری براش قابل مشاهدس

دومن مهسا گفت نقل قول کردم دو روز پیش  شما اسکرین گرفتین من دو روز پیش حالت نداشتم Huh

میگم ک‌ نمیفهمی v:

برادر نداشتم به چی قسم بخورم من حالت نداشتم درست امشب گذاشتم حالتومو واقعا که امیرحسین من خودم اخر اینجور کارم برو برادر شبت خوش این دفعه خواستی کاری بکنی هماهنگ کن بعدش بیا
ای بابا !
الا تو میگی نداشتی من میگم داشتی چجوری ثابت کنیم؟ اسکرین شاتم من دارم ی امتیاز دست منه .
با کی‌هماهنگ کنم؟

(24-06-2020، 2:50)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اخطارمو خیلی وقت پیش گرفتم زمانش دستمه اخطارم یک هفته ای بود منم یک هفته اف بودم وقتی اومدم تموم شده بود

ببین تو مدیری شدی تموم کن

(24-06-2020، 2:52)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون جواب داده شده

میگم ک‌ نمیفهمی v:

ای کاش از اکانتت اسکرين ميگرفتم دهنت بسته ميشد.__.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - ρυяρℓє_ѕку - 24-06-2020

هیچکدومتونو حلال نمیکنم هی بحثو ادامه میدین منو از فیلمم انداختین :|

(24-06-2020، 2:54)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اخطارمو خیلی وقت پیش گرفتم زمانش دستمه اخطارم یک هفته ای بود منم یک هفته اف بودم وقتی اومدم تموم شده بود

ببین تو مدیری شدی تموم کن

تو این ی هفته نبودی شاید باز اخطار گرفتی

(24-06-2020، 2:54)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون جواب داده شده

میگم ک‌ نمیفهمی v:

برادر  نداشتم به چی قسم بخورم من حالت نداشتم درست امشب گذاشتم حالتومو واقعا که امیرحسین من خودم اخر اینجور کارم برو برادر شبت خوش این دفعه خواستی کاری بکنی هماهنگ کن بعدش بیا
ای بابا !
الا تو میگی نداشتی من میگم داشتی چجوری ثابت کنیم؟ اسکرین شاتم من دارم ی امتیاز دست منه .
با کی‌هماهنگ کنم؟
اسکرین که الان گرفتی؟ الان پیام هارو درست کردی؟

(24-06-2020، 2:55)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکدومتونو حلال نمیکنم هی بحثو ادامه میدین منو از فیلمم انداختین :|

الله اکبر.-.