انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه 404 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه 404 (/showthread.php?tid=293730)

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 08-02-2021

(08-02-2021، 19:17)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 19:14)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مانگا چیست

اخلاقش شبیه فرهناز نی؟

مانگا کمیک های استریپ ژاپنیه ک تو سراسر دنیا خعلی طرفدار داره ۰-۰
همون کمیک ولی انیمه ایش ۰-۰
قبلن که مانگا زیاد نبود انیمه رو مستقل میساختن ولی الان بیشتر انیمه ها از روی مانگا ساخته میشه ولی نه همشون
به نویسنده مانگاعم میگن مانگاکا

ممنون (:

فهمیدم Heart

@oh.sehun اصل میدی یا نه ؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - ᗩᐯᗩ⁷ - 08-02-2021

(08-02-2021، 19:19)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 19:17)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلن که مانگا زیاد نبود انیمه رو مستقل میساختن ولی الان بیشتر انیمه ها از روی مانگا ساخته میشه ولی نه همشون

ممنون (:

فهمیدم Heart

خواهش میشه ۰-۰ (:

(08-02-2021، 19:19)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون (:

فهمیدم Heart

@oh.sehun اصل میدی یا نه ؟

آنجل اویله ۰-۰ :/

@"AVA_MADI*" بیا بتای من بشو یا امگا

(08-02-2021، 19:20)oh.sehun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیم؟!

اسم

اهل کجایی

(08-02-2021، 19:20)oh.sehun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیم؟!

به پسرا قسم آنجل اویل نیستی؟؟
آنجل اویل هیچوخ نمیتونه با این قسم دروغ بگه من میدونم ۰-۰
قسم خیلی بدی خوردم بنگتن منو ببخشه آمین ۰-۰

(08-02-2021، 19:21)oh.sehun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل رو اولا اونجوری نمینویسن
دوما مگه من زنبورم عسل بدم؟! :|

قشنگ‌معلومه مست کردی Telegh_01

(08-02-2021، 19:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه از قبل اونی چان گفته بود برم تو گروه اون... چیکار کنم؟؟
اون تو گروه کایوته

(08-02-2021، 19:21)oh.sehun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد به من میگه بچه ۰-۰ ://

(08-02-2021، 19:24)oh.sehun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی چی میگی؟! قاطی کردی؟!
پارسی حرف بزن لطفا! :|

داری طفره میری ۰-۰
فقط یه کلمه بگو آرمین ملقب به آنجل اویل هستی یا ن ۰-۰
به پسرا قسم خوردما ۰-۰
اگه نیستی بیا همه چیزو برات توضیح میدم ۰-۰

(08-02-2021، 19:23)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 19:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون تو گروه کایوته

(08-02-2021، 19:24)oh.sehun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی چی میگی؟! قاطی کردی؟!
پارسی حرف بزن لطفا! :|

داری طفره میری ۰-۰
به پسرا قسم خوردما ۰-۰

نمد یکیو انتخاب کن تکلیفمون مشخص باشه :|

آرمین میدونه اکانت دوم زدن برابره با محرومیت پس از این غلطا نمیکنه

(08-02-2021، 19:27)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 19:23)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون تو گروه کایوته

داری طفره میری ۰-۰
به پسرا قسم خوردما ۰-۰

نمد یکیو انتخاب کن تکلیفمون مشخص باشه :|

آرمین میدونه اکانت دوم زدن برابره با محرومیت پس از این غلطا نمیکنه

مسلمان چجوری انتخاب کنم ۰-۰ :////////
اگه نبود قسمشو راحت میخورد چون الان به قول خودش اکسواله و از پسرا خوشش نمیاد براش فرقی نمیکنه که قسم بخوره یا ن ۰-۰
من میدونم اون آنجل اویله ۰-۰