انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7» (/showthread.php?tid=297823)

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7» - *VENUS* - 18-07-2021

(18-07-2021، 2:48)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 2:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میفهمم چی میگی‌>.<
منم نمیتونم بخوابم شبا
وقتی هوا روشن میشه کم کم ، من تازه خوابم میگیره ._.

من سه روزه اینطوری شدم
مشکل اینجاس راس 8 و 9 چشام باز میشه دیگه خوابم نمیبره
کلا 3،4 ساعت میخوابم -_-

عه O.O
این که خیلی بده.
من اگه دیر میخوابم ، دیرم بیدار میشم
ولی تو اینجوری مریض میشیا

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7» - Emmɑ - 18-07-2021

(18-07-2021، 2:49)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 2:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم نمیاد پتو
بیارومو بکش یه قصه هم بخون سرمم نوازش کن
به یه بغل هم احتیاج دارم شدیدا

دوری آرمی شرمنده
از همینجا از طریق تلپاتی برات میخونم گوش کن
حالا نزدیک هم باشم فکر کردی دوساعت میرم بگل؟
منو اینجا نبین پتو
بخوامم نمیتونم بگل کنم عسیسم

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7» - ραтяιcια - 18-07-2021

(18-07-2021، 2:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 2:48)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سه روزه اینطوری شدم
مشکل اینجاس راس 8 و 9 چشام باز میشه دیگه خوابم نمیبره
کلا 3،4 ساعت میخوابم -_-

عه O.O
این که خیلی بده.
من اگه دیر میخوابم ، دیرم بیدار میشم
ولی تو اینجوری مریض میشیا

اره
کلا حالم خوب نیست غذامم کم شده
هنوز به دوران قبل کنکور عادت دارم

(18-07-2021، 2:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 2:49)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوری آرمی شرمنده
از همینجا از طریق تلپاتی برات میخونم گوش کن
منو اینجا نبین پتو

شرمنده ولی اصلاااا نفهمیدم چی گفتی

(18-07-2021، 2:51)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 2:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو اینجا نبین پتو

شرمنده دشمنت خاله جون
مهم نیست خودمم نفهمیدم

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7» - ραтяιcια - 18-07-2021

(18-07-2021، 2:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 2:51)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده دشمنت خاله جون
مهم نیست خودمم نفهمیدم

-____-

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7» - THEDARKNESS - 18-07-2021

ساعت ۵ پیاده روی و من هنوز نخوابیدم . فکر کنم کلا باید تو خواب راه برم

(18-07-2021، 2:54)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 2:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده دشمنت خاله جون
مهم نیست خودمم نفهمیدم

-____-
شبت پر از من:>
این گل ماله منه دست به شاخه هاش نزنید

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7» - shghyegh - 18-07-2021

هوا روشن شد-_-

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7» - Prometheus - 18-07-2021

(17-07-2021، 23:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 23:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

میسپارمت دست خدا

شیطون لعنت کن قران بخون

تو دختر منو گذاشتی واسه فروش‌؟

فروخته شد دیگه...

(18-07-2021، 0:28)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 21:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمر به پایینت باز سه تا قسمت میشه
زانو به پایین پای راستت مال منه که بفروشم
زانو به پایین پای چپتم مال سهنده
کمر به بالاتم مال ملی بود
بقیت میشه برا هلیا
همون بقیه که موند برای هلیا اصل کار بود. 25r30

اره دیگه اصل کارت مال هلیاست

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7» - מַברִיק - 18-07-2021

(17-07-2021، 23:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 23:29)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ توقعاتی داشتی اخرش چی از اب در میاد
خدایی تابستون اینشکلی :|

من فقط میخوام دانشگاها باز بشه چنتا آدم ببینم

امسال ب احتمال زیادش باز میشه طبق گفته ها
خدایی دلامون کپک زد :| این کرونا تا نسل ادمارو منقرض نکنه ول کن نی با این نوع جدیدش کرونای دلتا نم چی