انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 04-03-2026

خیلی به بچه امشب استرس وارد شد (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:43)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:40)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگی صد گیگ خالی داری...
احتمالا با یکم مدیریت حافظه و پاک کردن کش و خاموش کردن چنتا استارتآپ و مدیریت منابع اپ های سیستمت حل بشه مشکل، نیاز نباشه هارد بگیری

باید سیستمت زیر فشار برسی بشه معلوم بشه گلوگاه سیستم کجاس

اهااا کار خودته پس((:

اگ خواستی یبار ک بیمارستان بودم بیارش ک همونجا خودتم باشی یه دستی ب سر و گوشش بکشیم بدم ببریش  Big Grin
چون دخترا معمولا سخته براشون سیستمو بخوان بدن بذارن بمونه یجا بخاطر فایل مایلاشون، بخاطر همین میگم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:46)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:46)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون شبکه ی معروف
الانم دارن راجبش حرف میزنن
داخلیا تا ی ربع پیش ک چک کردم نگفته بودن

کی هست بعدی؟
م.خ؟
بلی
میترسوم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:46)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:42)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یبار برای کارای خر حمالی دانشگام لپتاپو دو مانیتوره کردم
واقعا حال داده بود بم با اینکه کار خیلی ساده ای بود. واقعا اگه میتونی بگیرش خیلی خوبه.

پروژکتور خوبه ها. اما واقعا جای تلویزیونو نمیگیره هیچوقت
ینی پروژکتوری که جای تیوی رو بخواد بگیره خودش هم قیمت تیویه !
ازین ارزونا من hy 300 و مدلای جدیدترش hy 320 رو پیشنهاد میکنم به شخصه

حقیقتش ویدیو پروژکتور دیگ دلمو زد
تنها خوبیش برام توی اون سنِ بچه سالی پاخور بودنش بود تو اتاقم  25r30

یکم ریسه میسه و نور پردازی دارم تو اتاقم، بعد اینم گذاشته بودم برا اون سن خیلی جواب بود برام Big Grin
الان دیگ ب فکر ویدیو پروژکتور نیستم حقیقتا
چون اون دیوارمم ک مینداختم روش احتمالا یکی دو ماه دیگه ازین دیوارپوش فومی طرح آجرا بزنم دیگه ویدیو پروژکتور به کارم نمیاد
آره منم یه تایمی خیلی فازشو داشتم v: ( هنوز دارم )

به به. داری میکوبی میسازیا v:
لامصب انقد گرون شده اصن آدم نمیتونه سمت آپگرید قطعات بره.
خودم تو ۲۰۲۶ رفتم سیپیوی ۲۰۱۲ انداختم ((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:46)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی هست بعدی؟
م.خ؟
بلی
میترسوم

اینم میزنن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:51)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی
میترسوم

اینم میزنن

خدا از دهنت بشنوه

کسی وصل نشد؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:48)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:46)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقتش ویدیو پروژکتور دیگ دلمو زد
تنها خوبیش برام توی اون سنِ بچه سالی پاخور بودنش بود تو اتاقم  25r30

یکم ریسه میسه و نور پردازی دارم تو اتاقم، بعد اینم گذاشته بودم برا اون سن خیلی جواب بود برام Big Grin
الان دیگ ب فکر ویدیو پروژکتور نیستم حقیقتا
چون اون دیوارمم ک مینداختم روش احتمالا یکی دو ماه دیگه ازین دیوارپوش فومی طرح آجرا بزنم دیگه ویدیو پروژکتور به کارم نمیاد
آره منم یه تایمی خیلی فازشو داشتم v: ( هنوز دارم )

به به. داری میکوبی میسازیا v:
لامصب انقد گرون شده اصن آدم نمیتونه سمت آپگرید قطعات بره.
خودم تو ۲۰۲۶ رفتم سیپیوی ۲۰۱۲ انداختم ((((:

حمل بر خودستایی نباشه از اول اتاقمو قشنگ دیزاین کردم ولی آره حساب کردم یه بیست- بیست و خورده ای دیگه میخوام خرجش کنم قبل رفتنم

آها ن من ستاپمو همون سالِ 2013 جمع کردم، میگم رفیقمه دقیقا بخاطر اینه ک 13 ساله باهامه  Big Grin
اون سال پردازندشو خریدم یک میلیون و نود هزار تومن  Big Grin
جی تی ایکس ده هشتاد تی آی بعدش اومد قیمتش یک و هشصد بود  Big Grin
ببین چقد فسیلیم من و سیستمم   Big Grin
ببین اکانت فلشخورم چقد فسیله ک مال ستاپ قبلیمه که یه پنتیوم فایو بود  25r30

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:41)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi
ژیگول قدو هیکل ژیگول طور میخواد میدونی؟((((:
برات توضیح دادم که موضوع نسبیه 
تو از راک نمیتونی جاستین بیبر دربیاری هیچوقت (((:
(04-03-2026، 0:42)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخاطر همین این نظرو دادم(((:
برعکس تو من خیلی گوگولی ترم:v
تا نبینم باور نمیکنم :v
(04-03-2026، 0:42)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش نمیفهمیدم منظورتو ((:
ولی حاجی ادامه بده . زنت چجوری سیرت کنه انقدری شکمو

آره چون توام تپه نریده کم داری میدونم میفهمی
اتفاقا حاجی تو غذا سیرمونی دارم تو گه کاری نه متاسفانه (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:51)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم میزنن

خدا از دهنت بشنوه

کسی وصل نشد؟

ایشالا که میشنوه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 04-03-2026

ماها دیگه هیچوقت وصل نمیشیم
م خ هم تا ابد لیدر میمونه
دیگه ناامیدانه نگاه میکنم