انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 04-03-2026

(04-03-2026، 1:04)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:01)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بدبخت حقوق خوندم بخوامم نمیتونم برم از این مملکت(((:

عه؟
همدردیم

عه جدیی؟(: کانون شرکت کردی؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 04-03-2026

آقا من اون وسط خیلی شلوغ شد ندیدم چی به چی شد
خیلیا لطف داشتن 
مرسی مخلص همتون 
خیلی چاکریم 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 04-03-2026

(04-03-2026، 1:05)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:04)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه؟
همدردیم

اره
چه گرایشی میخونی؟
اره
کارنامه منو و دو تا از دوستام دستکاری کرده بودن ((:

(04-03-2026، 1:04)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:00)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنهایی حال میده؟من اصن اعتماد به نفس تنهایی مست کردنو ندارم(((:

درکت میکنم
دفعه اول فقط سخته
بعد از اون اکی میشی
وقتی تنهایی با مقدار کمتری هم مست میشی
من نصف شرابم نخوردم انقدر خوبم
همه چیز برات لذت بخش میشه
توی این شرایط بنظرم پرفکت ترین انتخابه
من از وقتی مست شدم خیلی اروم تر و چیل ترم

واقعاا نیاز دارم منم بعد همش منتظر یه جمع و مهمونیم که فک نکنم تا اخر جنگ خبری بشه
ولی حالا که اینجوری میگی باید امتحان کنمم به بار تنهایی(:

(04-03-2026، 1:06)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:05)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
چه گرایشی میخونی؟
اره

حقوق خصوصی تو چه گرایشی ای؟
جدییی؟همین ازمون امسال؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 04-03-2026

شبتون بخیر 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 04-03-2026

(04-03-2026، 1:07)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:04)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درکت میکنم
دفعه اول فقط سخته
بعد از اون اکی میشی

واقعاا نیاز دارم منم بعد همش منتظر یه جمع و مهمونیم که فک نکنم تا اخر جنگ خبری بشه

اولش یکم ویرده
پیک میزنی خودتیو خودت
ولی اکی میشه دنت وری.-.

(04-03-2026، 1:07)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درکت میکنم
دفعه اول فقط سخته
بعد از اون اکی میشی

(04-03-2026، 1:06)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
چه گرایشی میخونی؟
اره

جدییی؟همین ازمون امسال؟

منم حقوق خصوصی‌ام
اره امسال برای خیلی هارو دستکاری کرده بودن

(04-03-2026، 1:09)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولش یکم ویرده
پیک میزنی خودتیو خودت
ولی اکی میشه دنت وری.-.

حله پس
میام نتیجشو بهت میگم Telegh_01

(04-03-2026، 1:09)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدییی؟همین ازمون امسال؟

منم حقوق خصوصی‌ام

ببین منم امسال شرکت کرده بودم کلا در حد اون تلاشی که کرده بودم نشد رتبم بعد شنیدم همه ناراضی بودن از درصدا ولی نمیدونستم دستکاری ام شده

(04-03-2026، 1:05)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:03)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بخوام برم باید غیر تحصیلی برم که خیلی خیلی هزینه داره چون قوانین کشورا فرق داره رسماً مدرکم هیچ کشور دیگه ای به درد نمیخوره

اها راستی یادم نبود بهش اصلااا
نمیتونی مثلا بری دانشگاه ازاد یا پیام نوری یه رشته جدید چیزی یه ترم بخونی بعد از طریق درسی اقدام کنی؟

خیلی علاقه دارم و تلاش کردم واسش دیگه میسوزم و میسازم Telegh_01

(04-03-2026، 1:10)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:09)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولش یکم ویرده
پیک میزنی خودتیو خودت
ولی اکی میشه دنت وری.-.

حله پس
میام نتیجشو بهت میگم Telegh_01

(04-03-2026، 1:09)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم حقوق خصوصی‌ام

ببین منم امسال شرکت کرده بودم کلا در حد اون تلاشی که کرده بودم نشد رتبم بعد شنیدم همه ناراضی بودن از درصدا ولی نمیدونستم دستکاری ام شده

من تجارت با همه چی تطبیق داده بودم
درصدم پنجاه بود
دیگه با ربع قرن سن دفعه اولم نیست که گزینه جا به جا بزنم ((:
تجارت برای من زده بودن منفی پنج (((:
بعد من اینطوری بودم که
وا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 04-03-2026

Mohlek نوشته است:
امیر2 نوشته است:حمل بر خودستایی نباشه از اول اتاقمو قشنگ دیزاین کردم ولی آره حساب کردم یه بیست- بیست و خورده ای دیگه میخوام خرجش کنم قبل رفتنم

آها ن من ستاپمو همون سالِ 2013 جمع کردم، میگم رفیقمه دقیقا بخاطر اینه ک 13 ساله باهامه  Big Grin
اون سال پردازندشو خریدم یک میلیون و نود هزار تومن  Big Grin
جی تی ایکس ده هشتاد تی آی بعدش اومد قیمتش یک و هشصد بود  Big Grin
ببین چقد فسیلیم من و سیستمم   Big Grin
ببین اکانت فلشخورم چقد فسیله ک مال ستاپ قبلیمه که یه پنتیوم فایو بود  25r30
آره ...
عهههه جدی (: بنازم
واقعا اون‌موقع این خفن ترین چیزی بود که اومده بود
همینکه تقریبا تو یه رنج قیمتیه با بالا رده ترین گرافیک همون زمان ؛ کاملا مشخصه که چقد هزینه کردی براش !

ی آشنا دارم تو ولیعصر بعد اون خیلی دستش بازه، قیمتاش پایین نیست ولی چیزایی میتونه اوکی کنه ک هنوز تو کشور کم اومده، اون سال هم یادمه زنگ زدم بهش، گفت سه تا دونه آی سون چهل و هفت هفتاد اومده اونم رو هوا برا تست و این سایت مایتا میبرن، اگ میخوای همین الان بگو یکیشو برات بپیچم ک نزنن تو گوشش، منم گفتم بپیچ  Big Grin

همین یکی دوسال پیش هم هنوز نسل یازده یا دوازده تو بازار بورس بود برا مشتری یدونه لپتاپ پریدیتور ورداشتم، یه نسل بالاتر از چیزی ک تو بازار بود، نمیدونم نسل سیزده یا چهارده آی سون و اون موقع گرافیک چهل شصت داست این لپتاپ
به مشتری گفتم تو محل کار و دانشگاهت نذار کسی بفهمه ستاپت چیه چون شیش هف ماه دیگه این ستاپ تازه میاد تو بازار و ممکنه ازت بدزدنش  Telegh_48
اون سال لپتاپه شد شصت و هف هشت تومن، منم پنج تومن فی کشیدم روش  Big Grin