انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 04-03-2026

(04-03-2026، 1:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

elec

این همه به پدرت گفتن بسیجی چرا ازش دفاع نکردی؟  kaffe2

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 04-03-2026

(04-03-2026، 1:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

elec

14k

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 04-03-2026

(04-03-2026، 1:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کانفینگی چیزی ندارین؟ :ngh:

از دیشب وصل نشدم
):

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 04-03-2026

(04-03-2026، 1:25)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

elec

این همه به پدرت گفتن بسیجی چرا ازش دفاع نکردی؟  kaffe2

بحث انقدر سنگین و سم بود ترسیدم وارد بشم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 04-03-2026

(04-03-2026، 1:24)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:20)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااای Telegh_01 واقعا بعدش دوباره باز از اول باید بخونم قانونارو
ایندم که تامین هست ولی خوب انجام هرکاری تو ایران دوبرابر جاهای دیگه تلاش میخواد
ببینم چی میشه حالا در آینده =)

حاجی جدی جدی توی همین شرایطیا
نمیدونم بخندم بهت یا غصه بخورم براتTelegh_01
نمیخوام اغراق آمیزش کنم ولی تلاش ۱۰۰۰ برابر میخواد خیلی سخته بدست اوردن خیلی چیزا از صفر..
دیگه صفر هم نیستیم با این وضع زیر صفریم
ارزو میکنم که موفق موفق باشی تو هر مسیری که پا گذاشتی

خودم که میخندم توام بخند Telegh_01 همینکه قرار نیست دوباره ازمون بدم خودش خوبه
اره اره دقیقا موافقم باهات همینه
قربونت توام همینطور ایشالا که وضعیت درست میشه جفتمون میمونیم همینجا میترکونیم Smile

(04-03-2026، 1:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث انقدر سنگین و سم بود ترسیدم وارد بشم

تهشم بی عفتمون کردن لاشیا ))):
اوکی ای؟ چرا مثل روحی امروز؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 04-03-2026

لاشی خودتی._.

شبتون بخیرررر^_^

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 04-03-2026

(04-03-2026، 1:26)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:24)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی جدی جدی توی همین شرایطیا
نمیدونم بخندم بهت یا غصه بخورم براتTelegh_01
نمیخوام اغراق آمیزش کنم ولی تلاش ۱۰۰۰ برابر میخواد خیلی سخته بدست اوردن خیلی چیزا از صفر..
دیگه صفر هم نیستیم با این وضع زیر صفریم
ارزو میکنم که موفق موفق باشی تو هر مسیری که پا گذاشتی

خودم که میخندم توام بخند Telegh_01 همینکه قرار نیست دوباره ازمون بدم خودش خوبه
اره اره دقیقا موافقم باهات همینه
قربونت توام همینطور ایشالا که وضعیت درست میشه جفتمون میمونیم همینجا میترکونیم Smile

Telegh_01Telegh_01
نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی از کجا معلوم، یهو دیدی آزمون هم خواستن:v
دیگه زندگیه بالا پایین داره مجبوریم بسازیم
قدیما میگفتن محکومیم به ساختنTelegh_01
خیلی ممنوننن، ایشالا که همینجور میشه اوناییم که رفتن برمیگردن

(04-03-2026، 1:28)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاشی خودتی._.

شبتون بخیرررر^_^

چرا همه جا هستی
بخواب دیگه (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 04-03-2026

(04-03-2026، 1:26)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کانفینگی چیزی ندارین؟ :ngh:

از دیشب وصل نشدم
):
وایییی
دیوانه شودمممم