انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 17-09-2013

شیوا عکس به اون گندگی رو گذاشتی اینجا!؟ بعد اخطار میدم باز میگی حواسم نبود یا ...!

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mïņ̃†êR - 17-09-2013

نقل قول: جد بزرگ قول بده گفتـم دعوام نکنـی!-__-
اخع به هرکی گفتم دعوام کرده(=

نه بگوUndecided

(17-09-2013، 10:40)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا عکس به اون گندگی رو گذاشتی اینجا!؟ بعد اخطار میدم باز میگی حواسم نبود یا ...!

ویرایش کردم چشاتو باز کن

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 17-09-2013

نقل قول: ویرایش کردم چشاتو باز کن

بعد از دو صفحه! وقتی که دو نفر نقل قول کردن نوشتت رو گند زده شده به چند تا برگ و سبب میشه گفتگو سنگین بشه! با این که می دونی لینک تمام نمایش گذاشتی.

با منم این جوری حرف نزن. چشاتو بازک ن یعنی چی!؟

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ƝeGaЯ - 17-09-2013

جد بزرگ به تو نگفتـم؟!=/
حالـا!باشد میگویم*^__^*
ولی دوام نکن!(=

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ★BlAcK EvIl★ - 17-09-2013

(17-09-2013، 10:39)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 10:35)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 10:32)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 10:28)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 10:26)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابابزگ چرا سلام ندادی به منcry2

ال دوباره

خیلی بده حالم

ال شروع شد p336

مامی گریه نکن حودم برات شوهر گیر میارم......

چه زمونه ای شده بچه برا مامانش شوهر گسر میارهBig Grin

ال سربه سرم نزار جون خودم و خودت حالم بده

دلم میخواد بزنم به سیم اخر برم از اینجا

پشت سرم هم نتم رو بترکونم
ولی نمیشه

نمیشه
لامصب

اصلابه ما نگاهم نمیکنه

خدایا چرا مردمو اینجوری افریدی

گریه نکن مامی درس میشهSad

ببین روز تولد ادم ادمو به گ* خوردن میندازن
اه

پوفففففففففففف

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mïņ̃†êR - 17-09-2013

(17-09-2013، 10:43)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد از دو صفحه! وقتی که دو نفر نقل قول کردن نوشتت رو گند زده شده به چند تا برگ و سبب میشه گفتگو سنگین بشه! با این که می دونی لینک تمام نمایش گذاشتی.

من همون موقه رفتم ویرایش کنم نمیشد تا 1دقیقه تلاشمو کردم تا درست شد

خب به اونا میگم ویرایش کنن

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - HEART♥DEVIL - 17-09-2013

(17-09-2013، 10:43)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا دعواش نکن دیگه Big Grin

بابابزگ منوBig Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Aiden Pearce - 17-09-2013

مطلبای وبلاگم 3 رقمی شد ینی 100 تا
آدرسش هم اینه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
alimonavar.persianblog.ir

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - HEART♥DEVIL - 17-09-2013

(17-09-2013، 10:44)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 10:39)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 10:35)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 10:32)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 10:28)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ال دوباره

خیلی بده حالم

ال شروع شد p336

مامی گریه نکن حودم برات شوهر گیر میارم......

چه زمونه ای شده بچه برا مامانش شوهر گسر میارهBig Grin

ال سربه سرم نزار جون خودم و خودت حالم بده

دلم میخواد بزنم به سیم اخر برم از اینجا

پشت سرم هم نتم رو بترکونم
ولی نمیشه

نمیشه
لامصب

اصلابه ما نگاهم نمیکنه

خدایا چرا مردمو اینجوری افریدی

گریه نکن مامی درس میشهSad

ببین روز تولد ادم ادمو به گ* خوردن میندازن
اه

پوفففففففففففف

مگه تولدت دیروز نبودHuh

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ~JaSmIn~ - 17-09-2013

اَصاً الان حس امضا نیسcryingDodgy