انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] (/showthread.php?tid=297958)

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - THEDARKNESS - 31-07-2021

(31-07-2021، 0:12)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااییی اینم نازه
اگه دختر شد اینو میذارم
عا اسم دختر منه

(31-07-2021، 0:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادب میگم میکاسا بخورت ها
خدایی منو و کوچولو میدونی قد و وزن من چقدره اخه . سنم به کنار

من میگم میخوره اوکی؟

(31-07-2021، 0:05)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اگه قیافش معلوم نباشه=)
ببینم منمم

تو موبایلع فردا موبایلو گرفتم میفرستم

ببین برای من فاز شاخ بازی ورندار ها.
کلا باهاش حال نمیکنم با یه مهدی جدید اشنا میشی.
قدیمیا میدونن چی میگم بپرس از ننه جونم میتونی به عنوان مرجع استفاده کنی

(31-07-2021، 0:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم از اونجایی که قرار نیست ایران باشم تسم ایرانی میزارم تا فرهنگ ایرانی اسلامی رو گسترش بدم.
+
نادیا که تو همه کشورا هست.
+
احمد به این خوش اوایی کیف کن

خب باید عرض کنم ک اینا ایرانی نیستن اکثرا عربیَن Big Grin

گفتم ایرانی اسلامی ها

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - itinamk - 31-07-2021

(31-07-2021، 0:12)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااییی اینم نازه
اگه دختر شد اینو میذارم
عا اسم دختر منه

(31-07-2021، 0:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادب میگم میکاسا بخورت ها
خدایی منو و کوچولو میدونی قد و وزن من چقدره اخه . سنم به کنار

من میگم میخوره اوکی؟

(31-07-2021، 0:05)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اگه قیافش معلوم نباشه=)
ببینم منمم

باشه خوشگلم

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - shghyegh - 31-07-2021

(31-07-2021، 0:14)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا اسم دختر منه

من میگم میخوره اوکی؟

(31-07-2021، 0:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ایرانی اسلامی ها
من حرفی ندالم دیگه@_@

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 31-07-2021

(31-07-2021، 0:14)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا اسم دختر منه

من میگم میخوره اوکی؟

گفتم ایرانی اسلامی ها

نشون بده روی جدیدتو.-. حداقل معلوم میشه دوری یا یه رو.
من ترسی ندارم اگه قراره من فش بخورم باش منو بن میکنن تویی که بن میشه
یا قراره سنگین باشی بام بهتر که واسه یه حرف انقد ناراحت شی
در ضمن اگه ناراحت شدی ببخش

(31-07-2021، 0:18)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ایرانی اسلامی ها

=/
بخشیدمت.

(31-07-2021، 0:16)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا اسم دختر منه

من میگم میخوره اوکی؟

باشه خوشگلم

عشق زنتیTelegh_01میخواستم بگم عشقمی یادم افتاد زن داری

(31-07-2021، 0:19)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:16)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه خوشگلم

آره متاسفانه وگرنه مخ تورم میزدم خوشگله Telegh_16Telegh_01

@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
از حرفت بدم نیومد از لحنش بدم اومد=/
فعلا شب بخیر

(31-07-2021، 0:20)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:19)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانز خیلیا مخ مارو زدن تو هم روش*-* Big Grin

(31-07-2021، 0:19)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:18)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=/
بخشیدمت.

،-،

(31-07-2021، 0:21)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:20)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانز خیلیا مخ مارو زدن تو هم روش*-* Big Grin

عه عجبا Telegh_01Telegh_01