انجمن های تخصصی  فلش خور
¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 (/showthread.php?tid=98518)

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 29-03-2014

(29-03-2014، 0:53)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 0:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 0:49)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 0:47)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 0:42)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسی من تا حدی تحمل بی احترامی دارم

عرفان بعد اگه دهنم وا شد کسی حق نداره ب من چیزی بگه ها من دارم خودمو کنترل می کنم

آروم باش باو'-`

چطوری؟؟

مگه نمی بینی چی میگه

فکر کرده من مثه خودش جـ***ام

درست بحرف-__-صفت خودت رو نسبت نده
عرفان این داره زیاده روی میکنه!
ببند نسخه روDodgy

من کاری بهش نداشتم خودش شروع کرد

در ضمن این صفات درخور شخصیت خودشه

ببین لازم به دعوا نیس-__-
خب چی میشه به دخترت بگی رکسی?!:|

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - ☆★ super star★☆ - 29-03-2014

(29-03-2014، 0:55)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 0:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 0:48)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 0:45)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 0:44)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییییم-_-
این روزا فک کنم نامرعی شدم کسی منو نمیبینهO.o

نن جون^_-
عخشی من ^_^
با کیستی؟-_-
با روژی گلمــــــــــــــــــــ
^.^♥♥

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - M ATIN - 29-03-2014

آخرش دعوا بین کیه
بین ملیتا و رکی(البته فک کنم اسمش این باشه)

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - ஐற£ℒἶ†дஐ - 29-03-2014

من دیگه نمی تونم خودمو کنترل کنم

اجازه هست دهنمو وا کنم؟؟؟

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - Ξrιc logιc - 29-03-2014

(29-03-2014، 0:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 0:49)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 0:47)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 0:42)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان بعد اگه دهنم وا شد کسی حق نداره ب من چیزی بگه ها من دارم خودمو کنترل می کنم

آروم باش باو'-`

چطوری؟؟

مگه نمی بینی چی میگه

ج**ه خودتی و هفت جدوآبادت
تو شک داری که ج*** نیستیBig Grin
یه چیزی یاد گرفته معنیشم نمیدونه
من هرچی هستم به خودم مربوطه
لقب خودتم رو من نزار
دعوا نگیرید بابا Undecided

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ - 29-03-2014

ملی جون اروم باش عزیزم Undecided

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - ஐற£ℒἶ†дஐ - 29-03-2014

(29-03-2014، 0:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 0:53)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 0:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آروم باش باو'-`

چطوری؟؟

مگه نمی بینی چی میگه

ببند نسخه روDodgy

من کاری بهش نداشتم خودش شروع کرد

در ضمن این صفات درخور شخصیت خودشه

ببین لازم به دعوا نیس-__-
خب چی میشه به دخترت بگی رکسی?!:|

ببین این از همون اولی ک اومد من کاری بهش نداشتم خودش شروع کرد ب من چیز گفتن باز هم هیچی نگفتم ولی خودش ادامه داد

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - M ATIN - 29-03-2014

بخاطر حضرت محمد(ص) بس کنید لطفا

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 29-03-2014

(29-03-2014، 0:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آروم باش باو'-`

چطوری؟؟

مگه نمی بینی چی میگه

ببند نسخه روDodgy

به خاطره بد تراز ایناشم نبستیم. دیگه باید موقعیت خیلی حاد باشه"-"

اوکی!
خودت میدونی

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - ERF@N - 29-03-2014

(29-03-2014، 0:58)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه نمی تونم خودمو کنترل کنم

اجازه هست دهنمو وا کنم؟؟؟

اگه برات اخطار و محرومیت مهم نیست آره¤-¤