انجمن های تخصصی  فلش خور
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ (/showthread.php?tid=83448)

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Wєιяɗ - 29-01-2014

(29-01-2014، 15:47)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 15:45)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 15:43)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 15:40)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 15:38)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ارمینا

اره مهتاب
فرید
تارا
نفس
ستاره
مهراوه
هعیـــــــــ
تازه اون شب تو نبودی انقد زر زدیم نفسم که اومد بعدش=(

خخخخخخخخخ
ارع من اون شب نبودم
یادش بخیر
فرید منو ایسان رو باهم قاطی میکرد
مهتاب خیلیا عوض شدن
همه چی تغییر کرده
ما اون بچه های قدیمی نیستیم کع تو گفت و گو ازاد بودیم
همع تغییر کردیم
من د گ حوصله این خاله بازیه مسخره رو ندارم راسی نیایش
پـ همینجا تمومش میکنم بدون من ادامه بدید!

مهتاب
باشع هر جور تو بخوای
منم به نظرم دیگ این خاله بازی خیلی مسخره شدع
اسمش خــآله بازی نبود
وقتی که چن نفر بودیم
منو تارا و ستی که خاهر بودیم تو ایتین روژی و مهراوه و الی هم جزو بچه ها و خانواده کلا
این بازی وقتی مسخره شد که از حدش گذش هر کسیو دیدین تو خانواده راش دادین !!

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 29-01-2014

(29-01-2014، 15:41)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوازنده ها زیرِ پُل میمیرن ..

بای ..
مدیــر محترم براتون پ.خ گذاشته شده .....Dodgy

وقت کردین بخونین!!!!!!!!Dodgy

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Adl!g+ - 29-01-2014

(29-01-2014، 15:47)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووف ..
بیکآریه دیه ..
هیـچی نـی میآی ی پُت میزآری میری ..
شآیدم اِنقـد کآر دآری که ترجیـــ مـیــدی هیچکدومو اَنجآم ندی ..
سَ لآم همـه ..
ایمآن ..
آیسآن ..
نیآیش ..
و ... [!]

سلام عزیزم^_^
خوبی صباصون؟
این نسخه رو نگاه کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=68676

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 29-01-2014

سآم !!

هعی !!!
کــ×ــآش ســِتــِی بــود!!

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - ~JaSmIn~ - 29-01-2014

(29-01-2014، 15:49)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 15:47)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووف ..
بیکآریه دیه ..
سَ لآم همـه ..
ایمآن ..
آیسآن ..
نیآیش ..
و ... [!]

ســــلآآم!
سلآم (:

(29-01-2014، 15:50)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووف ..
بیکآریه دیه ..
سَ لآم همـه ..
ایمآن ..
آیسآن ..
نیآیش ..
و ... [!]

سلام عزیزم^_^
خوبی صباصون؟
این نسخه رو نگاه کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=68676
این لینکو نذار نیایش
واقعا دلم تنگ شده براشون !!

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Adl!g+ - 29-01-2014

(29-01-2014، 15:50)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 15:47)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 15:45)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 15:43)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 15:40)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه اون شب تو نبودی انقد زر زدیم نفسم که اومد بعدش=(

خخخخخخخخخ
ارع من اون شب نبودم
یادش بخیر
فرید منو ایسان رو باهم قاطی میکرد
مهتاب خیلیا عوض شدن
همه چی تغییر کرده
ما اون بچه های قدیمی نیستیم کع تو گفت و گو ازاد بودیم
همع تغییر کردیم
من د گ حوصله این خاله بازیه مسخره رو ندارم راسی نیایش
پـ همینجا تمومش میکنم بدون من ادامه بدید!

مهتاب
باشع هر جور تو بخوای
منم به نظرم دیگ این خاله بازی خیلی مسخره شدع
اسمش خــآله بازی نبود
وقتی که چن نفر بودیم
منو تارا و ستی که خاهر بودیم تو ایتین روژی و مهراوه و الی هم جزو بچه ها و خانواده کلا
این بازی وقتی مسخره شد که از حدش گذش هر کسیو دیدین تو خانواده راش دادین !!
اره
تغسیر خودمونع البته نع تغسیر تو نیس
تغسیر من و روژی و مهراوه ست

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 29-01-2014

الان برام یه ایمیل اومد متن توبه نامه امیر تتلو
هر کی خواست پیام بده لینک بدم امضاش هم پاش هست

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - இFATEMEHஇ - 29-01-2014

(29-01-2014، 15:51)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سآم !!

س....  ^.^