انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - M.K.N - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:32)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان^_-

خوبی داداش؟

ممنون آبجی-__-
تو خوبی؟-__-

(03-02-2014، 19:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـدوم آبجیت!؟ |:

تـــــــــــو دیـــــگه :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - sjmmc - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:35)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:33)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوای حرف بزنی برم گورمو گم کنم!! :|

ی سوال داشتم .. :|
گوشه دایره زندگی دقیقا کجاس؟
از اون جاها که باید بگردی بگردی آخرشم پیداش نمیکنی..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ( lιεβ ) - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:33)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارای غزل من رو یاده یه بنده خدایی میندازه که از کارش الان خیلی پشیمونه !! |:

بین غزلم . .از من به تو هم نصیحت !!

اینقـدر خودتو جلو این احمد لوس نکن شاخی نی !! -__-

من به اون بنده خدا نصیحت کردم ولی گفت نع احمد مثل داداشمه |: ولی چند روز دیگه دیدم نع داداش تبدیل شد به شوهر |:

مراقب خودت باش -__-

پس فردا نگی که کسی بهم هیچی نگفتاااا !! آ آ !! |:

حالا شب خوش

دستت درد نکنه !
تو چرا از اون بنده خدآ سوال کردی ! ؟
ولش کن بابا !
خدآفظ !

آیسان
ممنونمAngel
آررع غزل
من خودم حاضر آماده اینجام
یه وخ مث من نشی:cool:
حق میدم پسر باحالیه
شوخی های باحالی میکنی
هاع مبالغه نمیکنم مهربون هم هَ
ولی...
میــــدونم وَلـــــیع دآدآش مــَن اینـــــطوری نـــیست >_<

فقط عــاشق کــِرم ریخــتَن >_<

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - M.K.N - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:33)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بری دیگه کسی و به اسم آیسان نمیشناسمگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 344

|: یا بسم الله !! :|

چشـم . .-__- ولی درسم !؟ /: . .

با خودته دیگه -__-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Magical Girl - 03-02-2014

شیمی .. تا صفحه 55 پرسش .. اخه نمیگی 7 صفه زیاده نامرد؟! :||||||

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 03-02-2014

پَع
آیسان میخوای دیر بگیرمShy

خو...
غزل من نمیخوام تو زندگیت فضولی کنم ولی بگم منم دقیقاً همینو به آیسان گفتم!
حالا خود دانی

هووووریتعععععـ
من برمـ
اصن گفتگوی خوبی نی....

ستی فقط یه چیزی
خیلی مراقب خودت باشگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 344

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ( lιεβ ) - 03-02-2014

هعــــــــــیییی -_________-
احــمد رَف؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Magical Girl - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:36)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:35)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:33)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس این مجموعه تهیه نه؟چون پیداش نمیکنیم.. :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - sjmmc - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:39)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیمی .. تا صفحه 55 پرسش .. اخه نمیگی 7 صفه زیاده نامرد؟! :||||||
زنگ بزن برسونم بهت!! Angel
کتاب شیمی دوم میبرم.. Angel

(03-02-2014، 19:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:36)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس این مجموعه تهیه نه؟چون پیداش نمیکنیم.. :|
پیدا کردن من سخته عزیزم..
پرسش شیمی داری!!
امتحان ریاضی که نیست!! :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:39)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پَع
آیسان میخوای دیر بگیرمShy

خو...
غزل من نمیخوام تو زندگیت فضولی کنم ولی بگم منم دقیقاً همینو به آیسان گفتم!
حالا خود دانی

هووووریتعععععـ
من برمـ
اصن گفتگوی خوبی نی....

ستی فقط یه چیزی
خیلی مراقب خودت باشگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 344
|: آفرین !! دقیقا !! |: خدافس

(03-02-2014، 19:35)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــــــــــو دیـــــگه :|[/b][/i]

^_^ وییی داداشمی !!

(03-02-2014، 19:37)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با خودته دیگه -__-

خو نمیرم |: . . ولی کتکرو چه نرم و چه برم خوردم -__- برم از تو . .نرم از مامانم ||:

آقا من بروم و بیام فعلن >__<