انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=144511)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 27-07-2014

(27-07-2014، 14:52)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 14:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن رضا بشه قاچاقچى
مهرزاد بشه فرارى
فرزام كه مامورcia
مسيح و امير على و على هم جزوى از بلنداى خلافكار
سروش هم معتاد

منم سوپر منBig Grin
من قراره بیوفتم دنبال مهرزاد ؟-_-

ن تو يه مامور خيانتكارى|:
ميخواى با رضا به كاخ سفيد دستبرد بزنيد:/\ك

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 27-07-2014

متقلب آ :| !

هیممـ رکی چرا تو همون تاپیک مهتاب نذاشتی آخه ؟ ..

همه اون تاپیک رو دنبال میکنن ! ..

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - キム尺刀ム乙 - 27-07-2014

بچه ها کلا پروفایلم خوبه ؟
مورد نداره احیانا مدیران که

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - ~Mahnaz~ - 27-07-2014

(27-07-2014، 14:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن رضا بشه قاچاقچى
مهرزاد بشه فرارى
فرزام كه مامورcia
سروش هم معتاد

منم سوپر منBig Grin

یکی رو بکنین چـآقو کش.
یکی رو هم دزد...

:|

(27-07-2014، 14:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن رضا بشه قاچاقچى
مهرزاد بشه فرارى
فرزام كه مامورcia
سروش هم معتاد

منم سوپر منBig Grin

سوپرمن؟ ._.

پلنگ صورتی بهتره ._.

خيرسرم سوپرمنم بايد ادم بدا رو دستگير كنم:/\
اخه بلنگ صورتى دنبال قانونه((:؟

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - I r A n - 27-07-2014

(27-07-2014، 14:53)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن رضا بشه قاچاقچى
مهرزاد بشه فرارى
فرزام كه مامورcia
سروش هم معتاد

منم سوپر منBig Grin

نه |:

من مرد عنکبوتی ...

مهرزاد فروشنده مواد شوینده ...

فرزام پلیس اخراج شده

اهورا کارتون خواب

بقیه هم مردم عادی !
اون بشه نسخه 1 :|
داستان تو بشه 2  ._.
موفق بود 3 با مهرزاد :|
ی اسمم بزارید :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - † αƖιєη † - 27-07-2014

(27-07-2014، 14:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 14:41)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ميشه من نقش منفى داشته باشم:/\?
با کارگردان هماهنگ کن :|

هيچ داستانى بدون نقش منفى قشنگ نيس|:
حتى پلنگ صورتى.__.

فعلن که گند زدم :|||

(27-07-2014، 14:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 14:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 14:37)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 14:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 14:34)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دزد نه :|
من میام با ی جاسوس ک تو مهمونی زن و شوهریه شما حرف میزنم ماموریت بعدیشو مشخص میکنم :|

خوو بعد ؟! :|
اول جاسوس تو مهمونی و مشخص کنید تا من ادامه فیلنامه رو بگم :|

آم ._. ..

میتونه عرفان باشه :|

یا محسن :|

شایدم لامیا ._.
عرفان مدير خوبه:/\
آوره ((:

(27-07-2014، 14:48)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 14:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 14:41)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ميشه من نقش منفى داشته باشم:/\?
با کارگردان هماهنگ کن :|
هيچ داستانى بدون نقش منفى قشنگ نيس|:
حتى پلنگ صورتى.__.
تو بشو ی آخوند :|

فعلن که یه گند بزرگ زدم :|||

چرا زود تر نگفتی ؟! >_<

جیغغغغ >_<

الان تاپیک بسته میشه (:

>_<

._.

(27-07-2014، 14:53)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن رضا بشه قاچاقچى
مهرزاد بشه فرارى
فرزام كه مامورcia
سروش هم معتاد

منم سوپر منBig Grin

نه |:

من مرد عنکبوتی ...

مهرزاد فروشنده مواد شوینده ...

فرزام پلیس اخراج شده

اهورا کارتون خواب

بقیه هم مردم عادی !

به من مياد كارتو خواب باشم؟|:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - ~Mahnaz~ - 27-07-2014

(27-07-2014، 14:54)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها کلا پروفایلم خوبه ؟
مورد نداره احیانا مدیران که

من خوندمشـ از زندگیمـ بیزآر شدم -_-

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - ∆ MeRzaD ∆ - 27-07-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=144363 ._.