انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ (/showthread.php?tid=277569)

RE: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - *Aɴѕel* - 08-12-2019

(08-12-2019، 22:15)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ملیکام اما نخوندم

اکانت خودمم چیزی نداره

وارد اکانت تو هم میشم
اخه ناموسا 400 خورده ای پ.خ داری

RE: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - م‍حمّد - 08-12-2019

(08-12-2019، 22:11)melika rzv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2019، 22:10)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sina34916

برادر میخواستم تست کنم ببینم میشه پیامهارو خوند که اتفاقی چند تارو خوندم(دقت کنید هدفی نداشتم) از اینجا حلالیت میطلبم.
اصلا مورد بدی هم ندیدم Smile

پیامای منو خوندی

اره.
شکستن شیشه های مردم هم کار بدی نیست(تا وقتی که صرفا به شوخی گفته شده باشه Big Grin )

از تمام کسایی که من وارد اکانتشون میشم طلب پوزش می خوام
مطمئا باشید به هیچ عنوان وارد پیام خصوصی هاتون نمیشم

RE: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 08-12-2019

(08-12-2019، 22:17)melika rzv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2019، 22:15)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ملیکام اما نخوندم

اکانت خودمم چیزی نداره

وارد اکانت تو هم میشم
اخه ناموسا 400 خورده ای پ.خ داری

اره :|

(08-12-2019، 22:18)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2019، 22:11)melika rzv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2019، 22:10)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sina34916

برادر میخواستم تست کنم ببینم میشه پیامهارو خوند که اتفاقی چند تارو خوندم(دقت کنید هدفی نداشتم) از اینجا حلالیت میطلبم.
اصلا مورد بدی هم ندیدم Smile

پیامای منو خوندی

اره.
شکستن شیشه های مردم هم کار بدی نیست(تا وقتی که صرفا به شوخی گفته شده باشه Big Grin )

شوخی بود
خخخخخخ Big Grin

RE: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - م‍حمّد - 08-12-2019

برای همین گفتم فاسدما ! 
تابحال هیچکس پیام خصوصی رو لو نداده بود (البته اگه حرف بدی بود به هیچ وجه نمیگفتم)

(08-12-2019، 22:23)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای همین گفتم فاسدما ! 
تابحال هیچکس پیام خصوصی رو لو نداده بود (البته اگه حرف بدی بود به هیچ وجه نمیگفتم)
مرسی مرسی Angel Blush

RE: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - امیر‌حسین - 08-12-2019

(08-12-2019، 22:19)melika rzv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه کنترا پنل ناظم و پ.خ و... همه چیزمو چک کردی D:

(08-12-2019، 22:56)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2019، 22:19)melika rzv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قران چک نکردم

RE: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - امیر‌حسین - 08-12-2019

(08-12-2019، 22:57)melika rzv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2019، 22:56)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2019، 22:19)melika rzv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قران چک نکردم

خلاصه از نداشته هات با یک پسر صحبت نکن در پ.خ Big Grin

اینم مارو حلال کن چشمون خورد :v