انجمن های تخصصی  فلش خور
: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: : ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈ (/showthread.php?tid=289839)

RE: : ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 09-10-2020

(09-10-2020، 11:46)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا وقایع 300 سال رو در تاریخ به اشتراک گذاشتم.

زویداد نکار ۲۰۰۹ رو گذاشته بودی؟

RE: : ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 09-10-2020

(09-10-2020، 11:55)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:46)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا وقایع 300 سال رو در تاریخ به اشتراک گذاشتم.

زویداد نکار ۲۰۰۹ رو گذاشته بودی؟
اره.
چطور مگه؟

RE: : ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 09-10-2020

ندیدم.....

RE: : ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 09-10-2020

(09-10-2020، 11:52)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:43)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خب حضوری 100 درصد هست یه بخشیش.
همون روز همه چیُ ردیف میکنن؟
کارنامه موقت دیپلم رو اگه منظورته دارم ؛ نظام جدید اینطوری شده ظاهرا دیپلم اصلی رو بعدا میدن ، فعلا اینُ دادن گفتن دانشگاه میرید همراتون باشهازش کپی گرفتم ..
مچکر، پس همون باید زنگ بزنم ببینم چی میگه باید چه زمانی برم.

آها معماریُ طراحی و اینایی پس
 کامپیوتر
بازم برو یه سر بزن ببین چی به چیه!

من طراحی دوختم
گرگان افتادمp336
شهرتونه؟
منم قلبم بر حسب اسب بخار بود وقتی داشتم وارد کارنامه میشدم ..
گرگیجه بودم، میدونی چی سخت تر از اینه که برم همدان؟ ثبت نام و اینجور مطالب! واقعا اذیتم میکنه اگه همدان رفتن استرس باشه این کاغذ بازیا تشنج محسوب میشه..

(09-10-2020، 11:58)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندیدم.....

تاپیک سوم از پایین
بخش تاریخ
بالای رویداد نگار 2008

RE: : ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 09-10-2020

(09-10-2020، 11:52)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:43)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خب حضوری 100 درصد هست یه بخشیش.
همون روز همه چیُ ردیف میکنن؟
کارنامه موقت دیپلم رو اگه منظورته دارم ؛ نظام جدید اینطوری شده ظاهرا دیپلم اصلی رو بعدا میدن ، فعلا اینُ دادن گفتن دانشگاه میرید همراتون باشهازش کپی گرفتم ..
مچکر، پس همون باید زنگ بزنم ببینم چی میگه باید چه زمانی برم.

آها معماریُ طراحی و اینایی پس
 کامپیوتر
بازم برو یه سر بزن ببین چی به چیه!

من طراحی دوختم
گرگان افتادمp336
جوووووووننننننن ایوللللللللل^^

تصحیح میکنم:
بالای 2006

RE: : ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈ - *Aɴѕel* - 09-10-2020

(09-10-2020، 12:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بدون بازی با اون هیچ جوری نداره قانون

ژان ژان اگه پسر بودم خودم میگرفتمت Bl8

RE: : ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈ - *VENUS* - 09-10-2020

(09-10-2020، 12:20)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 12:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بدون بازی با اون هیچ جوری نداره قانون

ژان ژان اگه پسر بودم خودم میگرفتمت Bl8

بیا منو بگیر لدفن !

پسر بودن با دختر بودن فرق داره.
اگه یکی رو انتخاب کنیم عذاب وجدان اون یکی مارو دق میده/: