انجمن های تخصصی  فلش خور
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ (/showthread.php?tid=83448)

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - T A R A - 29-01-2014

(29-01-2014، 17:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا..
ببخش حواسم نبود...
قــربونــت !! ^_^
(29-01-2014، 17:25)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:16)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام ســلام!! ^__^
سلام
خوبی؟

مــرسی (:
تــو خــوبی؟!
مرسی
چ خبرا
ســلامتی!!
کــجا بــودی؟! |:
(29-01-2014، 17:26)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراع همش تقصير اين احمد ابجيمو اذيت ميكنه
عـــه!!
احـــمد؟0_o
(29-01-2014، 17:26)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:25)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:22)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..............
ســ♥ــلام^_^
خــوبی؟!
(29-01-2014، 17:23)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراcry girl

مــهری 0_o
چــی شــده؟!

وای تارا نگو امروز اعصابم خط خطی نمیدونمع چرا :ا

مــنم |:

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Adl!g+ - 29-01-2014

(29-01-2014، 17:29)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:25)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ستاره خوفی؟

بلع تو خوبی عزیزم؟

مرسی

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - T A R A - 29-01-2014

بــسه دیـــه!!
بــا ایــن بــحثای الــکی خــودتونو نــاراحــت نـکنین!! |:

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 29-01-2014

(29-01-2014، 17:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:26)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراع همش تقصير اين احمد ابجيمو اذيت ميكنه

خیلی ببخشید به شمآ ربط ندارع !
تازه تو این مورد من اصلا مقصر نیستم ! Dodgy
نیستی؟؟؟
پس لابد اون عموی من بود...
یا شاید هم حوری بهشتی...
کدومشون؟؟

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Adl!g+ - 29-01-2014

(29-01-2014، 17:29)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:22)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هفت خط یعنی .....
نگران نباش تو اون هفت خطه نیستی-_-
شاید هم هستی...
توضیح بیشتر نیاز مندی؟؟؟؟

مهرآور لطفاً اون بحث مسخره عاطفه رو تموم کن ! -_-
برو...
بیاد به جد و آبادت بد و بیراه و فوش بده که ظرف دوس پسر من نباش اون عشق منه تو ناراحت نمیشی؟؟؟
اصن من که هیچ حسی بت نداشتم...
او قـ****ــ رو یکی بیاد جمع کنه که هم خیلی خنگه هم بین مغزش تا دستش فاطله نی...
هرچی به ذعنش میاد تایپ میکنه
مامان گلم عصاب خودتو خط خطی نکن

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - pink lady - 29-01-2014

اوه اوه اینجا چه خبرع ؟

من برم بعد میام

تارا همین شده که میبینی...

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 29-01-2014

(29-01-2014، 17:29)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:22)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هفت خط یعنی .....
نگران نباش تو اون هفت خطه نیستی-_-
شاید هم هستی...
توضیح بیشتر نیاز مندی؟؟؟؟

مهرآور لطفاً اون بحث مسخره عاطفه رو تموم کن ! -_-
برو...
بیاد به جد و آبادت بد و بیراه و فوش بده که ظرف دوس پسر من نباش اون عشق منه تو ناراحت نمیشی؟؟؟
اصن من که هیچ حسی بت نداشتم...
او قـ****ــ رو یکی بیاد جمع کنه که هم خیلی خنگه هم بین مغزش تا دستش فاطله نی...
هرچی به ذعنش میاد تایپ میکنه

خب تو اون موقع که ازت پرسدم عاطفه بهت چی گفت چیزی نگفتی !
الان که همه چی تموم شده درسته میای میگی ! Dodgy

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 29-01-2014

اووف .. |:

دیه خَسه شدم اَ بس منتظر موندم تآ نخسه ی جدیدو بزنین و من مفتحش بآشمـ .. :/

آخــه زَجری بَدتر ازین ..؟!

والــآ .. (!)

مرسی نیایشم...
ولی رو مخه چی کار کنم؟