انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - L.K - 16-10-2013

(16-10-2013، 18:36)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتر شد؟
میشه یکی به من بگه دقیقاچه تغییری کردش؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ERF@N - 16-10-2013

(16-10-2013، 18:36)L.K نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 18:32)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 18:31)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 18:27)L.K نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 18:25)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتارم خوبه یا عوضش کنم؟؟؟
بامنی؟

اون ‍پسره رومیشناسیش یانه؟

نه پس با عمم:|
خوبه؟
مردم بی سلیقه شدن. چه قدر
به توچه ربطی داره

(16-10-2013، 18:31)L.K نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه بابامن که کاریش نکردم بهم گفته بوداون یکی اسمش چیه ولی من گمش کردم اسم جدیدش روداری
اون یکی کیه؟
ماروباش اومدیم ازکی اسم بگیریم بابامن یه شب خیلی ناراحت بودم بعدسربه سراین داداشمون گذاشتم (البته جداازاون قضایایی که نوشته) بعدشم که اسمم روعوض کردم هم دیگروگم کردیم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=28108

یه دونه اینه دیگه.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ☆★ super star★☆ - 16-10-2013

(16-10-2013، 18:37)L.K نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 18:36)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتر شد؟
میشه یکی به من بگه دقیقاچه تغییری کردش؟

عوضش کردم دیگه:|

(16-10-2013، 18:37)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن خوب نیست کک مکیه دوسش ندارم

یاخدا:|
مث جن ظاهر میشید:|

اهم:|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - L.K - 16-10-2013

اوکی شداون موقع هنوزعوض نشده بود.عرفان من میدونم که اون یکیشه من دنبال اون یکی اسمشم تابفهمم که چه بلایی سرش دراوردن بچه هاتویه یکی ازموضوع هادارن دعوامیکنن

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ERF@N - 16-10-2013

خائن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران رو ول کردی رفتی پرچم آمریکا دقت کن رو گذاشتی ؟.!

(16-10-2013، 18:44)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خائن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران رو ول کردی رفتی پرچم آمریکا دقت کن رو گذاشتی ؟.!
عرفاننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ☆★ super star★☆ - 16-10-2013

(16-10-2013، 18:44)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدم میاد از این ادمای وطن پ ست:|
پرچم امریکا قشن ترهBig GrinBig Grin

(16-10-2013، 18:48)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدم میاد از این ادمای وطن پ ست:|
پرچم امریکا قشن  ترهBig GrinBig Grin
DodgyDodgyDodgyDodgyاین سری حق باعرفان بود

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 16-10-2013

ماکان تو چطوری اومدی؟با موبایلی؟HuhHuhHuh

بعله. البته همیشه حق با منه :hiccp: