انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=130791)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 04-07-2014

(04-07-2014، 21:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان اومد^_________________^

من الان توپه توپم^______^

سلام^_^
:|

(04-07-2014، 21:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ >________________________________________<

این بچه خودشو پ*ا*ر*ه کرد !!!
گـــــمـــــشـــو >____________________________________<

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 04-07-2014

(04-07-2014، 21:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ >________________________________________<

این بچه خودشو پ*ا*ر*ه کرد !!!

اگه تو حرف بد بد بلدی من فراتر از بدشو بلدم ..

لب بالایی رو با پایینی آشنا کُن !

▬▬

فاطمه ؟ ♥♥♥♥♥♥♥

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 04-07-2014

(04-07-2014، 21:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:29)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجییییغ مهشید اومد *^___^*

من هیچ گورستونی نمیرم :|

سلام مهشید ._.

جییییییغ *^___^*نزن دختر کر شُدم -_- !!
آفرین نرو دلم برات اتم شُده :|
واس همه البته -_- !!
خوبی ؟!!

آره ششاید خوب باشم :|
داد میزنه که خوب نیستی :|

آره خُب من خوب نیسدم !
بیخیال شمون چرا خراب شه :|
چه خبرا بدون من خوش میگذره ؟!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - First Star - 04-07-2014

آیسان ^______________________^

خب خدافس :| !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - !~IмДи~! - 04-07-2014

(04-07-2014، 21:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان اومد^_________________^

من الان توپه توپم^______^

سلام^_^

عـلی دقت کردی این رضـآ دست منو هم از پُشت سه قفله بسته ؟؟!!!

شب یکی . روز یکی . صبحـانه یکی . ناهار یکی . اس بازی یکی .

رکورد گینسو ببوسیم بدیم دستش. Angel

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - F A R ! N - 04-07-2014

تصاویر رو نمیخوان پخش کنن
الکی میگن ارتباطمون قط شده

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 04-07-2014

(04-07-2014، 21:34)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:32)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:24)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــام ! :|

سـلام .

صــابر دیروز تو پروفـآیلت قـفل کـرده بود . Angel گندی چیزی زدی تازگیـا ؟؟ Angel

عـــه ؟! :|
نـــاموسا *^_^* !!
آره بر علیهم ahmad^_^
شورش کرده چون موضوعشو بستم اسپماشو پاک کردم :|
چقد نیگا کرد حالا -_-؟

والـا کـ . دیروز من از ظهر تا شب تو پروفش پلاس بودم دنبال سوتی . که اونم گرفتم .Big GrinAngel

نمیدونم نیم ساعت یا همین حدود .

خخخخخ !
همین روزاس نامردا عزلم کنن -_- !!
بیخیال :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 04-07-2014

ی دقیقه وایسید من یخم باز شه ! :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 04-07-2014

(04-07-2014، 21:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه ؟ ♥♥♥♥♥♥♥

cry girl

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - ஐற£ℒἶ†дஐ - 04-07-2014

ای کسایی که میگید باباتون کولر خاموش میکنه برید دست پدرتون رو ماچ کنید.
من امروز از بس هوا گرم بود داشتم با کتابم خودمو باد میزدم که یهو بابام اومد کتاب ازم گرفت.