RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - ( lιεβ ) - 06-09-2014
(06-09-2014، 7:46)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:41)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:37)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:35)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قسمت مهمش همون بود . . . :rum:
خیـلی خوب بود -_- همه دنبالش بودن . . . فقط با من دوس بود ... بهترین خواب توی عمرم بود -__-
من برم دوباره بخـوابم شاید دیدمش -_-
جوون ^_^* !
:| بتمرک ببینم .. ! چه چِشکلی بود ._. ؟
تُ مدرسه چیز چیز ؟؟ :|
خـوشگـل بود . صورتش کوچیـک . موهـاش خرمایی بلنـد . قدشم متوسط ...
اره یه مدرسه ی قدیمی بود . مدیر مدرسه که میومد ما قایم میشدیم . . . رفتیم تو حیـاط مدرسه صحبت میکردیم .
به هیچی فکر نمیکردم . فقط اون لحظه یادمه دعا کردم خدایا اگه مدرسه اینه . من میخوام تا اخر عمرم تو این مدرسه باشم .
بعد بیدار شدم . دوباره خودمو زدم به خواب نشد .
از شانس دیشب تو پذیرایی خوابیدم . پدرم کنارم بود . من عادت دارم تو خواب بلند بلند حرف میزنم .-_- خدا کنه چیزی نشنیده باشه -_-
خارجکی بود :| ؟
قسمت چیز چیزش از خارجی هم رمانتیک تر بود .
ولی کلا حال کردم . توی کله خوابم فقط چند نفر بودیم تو مدرسه . یه مدیر که ازش فرار میکردیم . چند تا پسر که سوسکشون کردیم دوتایی .
یه سگ یا گربه بود تو حیاط . از پنجره کارای مارو نگاه میکرد .
بس کن دلم میخواد دوباره ببینم -_-
ای جانم ^_^*
بگو بگو :|
من دارم جای تُ حال میکنم :| !
RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - ๒lคςк ๔єค๔ - 06-09-2014
هووووف من برم بچه ها بدرود!
RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 06-09-2014
(06-09-2014، 7:48)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:46)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:41)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:37)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جوون ^_^* !
:| بتمرک ببینم .. ! چه چِشکلی بود ._. ؟
تُ مدرسه چیز چیز ؟؟ :|
اره یه مدرسه ی قدیمی بود . مدیر مدرسه که میومد ما قایم میشدیم . . . رفتیم تو حیـاط مدرسه صحبت میکردیم .
به هیچی فکر نمیکردم . فقط اون لحظه یادمه دعا کردم خدایا اگه مدرسه اینه . من میخوام تا اخر عمرم تو این مدرسه باشم .
از شانس دیشب تو پذیرایی خوابیدم . پدرم کنارم بود . من عادت دارم تو خواب بلند بلند حرف میزنم .-_- خدا کنه چیزی نشنیده باشه -_-
ولی کلا حال کردم . توی کله خوابم فقط چند نفر بودیم تو مدرسه . یه مدیر که ازش فرار میکردیم . چند تا پسر که سوسکشون کردیم دوتایی .
ای جانم ^_^*
خجـالت -_-
دعـا کن خوابشو ببینی بفهمی چه حس خوبیه . دلم میخواد دوباره اون حسو تجربه کنم .-_-
خدآیـا یه امشبم بزار این خوابو ببینم -_-
RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - ( lιεβ ) - 06-09-2014
خُدافض .. ایمآن تُ برو بخواب :| ._.
بعد ادامه خوابُ دیدی تعریف کُن D:
RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - ERF@N - 06-09-2014
(06-09-2014، 7:51)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:48)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ای جانم ^_^*
خجـالت -_-
دعـا کن خوابشو ببینی بفهمی چه حس خوبیه . دلم میخواد دوباره اون حسو تجربه کنم .-_-
تو برو شلوارتو بشور._.
(06-09-2014، 7:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خُدافض .. ایمآن تُ برو بخواب :| ._.
بعد ادامه خوابُ دیدی تعریف کُن D:
باشه برم -_-
(06-09-2014، 7:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:51)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ای جانم ^_^*
خجـالت -_-
تو برو شلوارتو بشور._.
شـلوارم خیس نشُد خدارو شکر . 
بـای . -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=135073
تــَ تــَ LOO گزاشتم تو پروفایلم گوش کنید -_-
RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - ERF@N - 06-09-2014
با ابول صحبت کن تاقتشو زیاد کنه
RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - خخخخ - 06-09-2014
سلااااام خدایی دیشب کی بازی پرسپولیسو دید
RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - ρѕуcнσραтн - 06-09-2014
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=167545:angel :
poof .
|