RE: کل کل نسخه ی 6 - мoвιɴα т - 13-08-2015
(13-08-2015، 12:57)باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:54)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:52)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کی با تو بود؟من داشتم با دزلینگ بوی میحرفیدم حالت خوبه؟
دزلینـگ بوی کجـا بود این وسط -_-     
راس میگع کی با تو بود
طرف اون دازیلینگ بوی
بود
خودتو قاطی نکن
نـخود آش کـهـ میگن تویی هـا .. تو دزلینـگ بوی هستی الان ((:!
یکی بایـد این حرفـ به خودت بزنـهـ 
(13-08-2015، 12:57)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آفرین دختر خوب همینجوری خوب باش منم بهت آب نبات میدم بخوری باشه؟
(13-08-2015، 12:57)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:55)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:54)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:52)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلا از مرحله پرتیا چیزیو نمیدونی بهتره حرف نزنی تا ضایه نشی.دزلینگ بوی یه آدمیه اوکی؟
خـودمـ میدونم کیـه :|| میگـمـ الان کجا بود این وسط کـهـ من بفهممـ با اونی :|
مـن با این جـور چیزا ضایـع نمیشمـ (((:
به تو ربطی نداشت که الان هستش یا نه.خودش بعدا پیام منومی خوند 
بـاشهـ ..
RE: کل کل نسخه ی 6 - KING ERFAN ╬ - 13-08-2015
اشتباه گرفتی اتفاقا نخود هر آش تویی
چرا من هر وقت میام کل کل بعدش امید میاد؟؟
RE: کل کل نسخه ی 6 - omidkaqaz - 13-08-2015
(13-08-2015، 12:59)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:57)باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راس میگع کی با تو بود
طرف اون دازیلینگ بوی
بود
خودتو قاطی نکن
نـخود آش کـهـ میگن تویی هـا .. تو دزلینـگ بوی هستی الان ((:!
یکی بایـد این حرفـ به خودت بزنـهـ 
(13-08-2015، 12:57)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آفرین دختر خوب همینجوری خوب باش منم بهت آب نبات میدم بخوری باشه؟
(13-08-2015، 12:57)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:55)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلا از مرحله پرتیا چیزیو نمیدونی بهتره حرف نزنی تا ضایه نشی.دزلینگ بوی یه آدمیه اوکی؟
خـودمـ میدونم کیـه :|| میگـمـ الان کجا بود این وسط کـهـ من بفهممـ با اونی :|
مـن با این جـور چیزا ضایـع نمیشمـ (((:
به تو ربطی نداشت که الان هستش یا نه.خودش بعدا پیام منومی خوند 
بـاشهـ .. 
(13-08-2015، 13:00)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نخـود اش ؟ :||| خیلیـمـ عـالی ((:
من نیومدم کل کل کنم چون این جا به هیچ جایی نمیرسم من فقط کل کل رو در رو به پای منم نمیرسی عرفان
(13-08-2015، 13:02)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 13:00)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منظورم فضول اعظم بود.پس تو فضول اعظمی آره؟
(13-08-2015، 13:03)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من نیومدم کل کل کنم چون این جا به هیچ جایی نمیرسم من فقط کل کل رو در رو به پای منم نمیرسی عرفان
تو کل کل پشت نتی خودتو که افتضاحه درست کن.رودر رو پیشکشت
(13-08-2015، 13:02)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه شما نخود هر آش نیستی!!!! همکلاسیای من نخود هر اشن
RE: کل کل نسخه ی 6 - DAZZLING BOY - 13-08-2015
من با هیش کدومتون کار ندارم چون فش میدم اونم بد
منتظر ی نفرم پ __ نزن عری
مهسا شما ام خودتو بکش عقب
(13-08-2015، 13:03)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جنـاب +رو کم کن .. شمـا اول یـاد بگیـر بـا یـهـ دختـر چه جوری صحبت کنی !! بعد بیا برام قد قـد کن ((:
اگرمـ منظورمو درکـ میکردی .. متوجه میشـدی جوابتو چی دادمـ ((: پس بیخی (:
(13-08-2015، 13:06)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 13:03)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جنـاب +رو کم کن .. شمـا اول یـاد بگیـر بـا یـهـ دختـر چه جوری صحبت کنی !! بعد بیا برام قد قـد کن ((:
اگرمـ منظورمو درکـ میکردی .. متوجه میشـدی جوابتو چی دادمـ ((: پس بیخی (:
خیلی معذرت میخوامااا ولی من که تازه چیزی نگفتم شما ناراحت شدی وای به حال وقتی که بهت یه چیزی هم بگم.واقعا که لوسی
|