انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه 420 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه 420 (/showthread.php?tid=296172)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Mohlek - 11-04-2021

(11-04-2021، 22:27)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 22:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلی عرض کردم برادر
تو هم پهلوی بازی ؟ ناموصا ؟

اصل انقلابیم
مدیر نمونه که میگن تویی D=
ببین من طرف حقو میگیرم
همین حسینم میدونه تو پ.خ هایی ک حرف سیاسی و اینا میزدیم هیچوقت تعصب بیجا نداشتم اصن
یا نمیگم جهوری اسلامی خوبه
اما آدم از بین بد و بدتر ؛ طبیعتا بد رو انتخاب میکنه!

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Emmɑ - 11-04-2021

(11-04-2021، 22:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 22:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:من 2 بار فقط برای عکس خط چشم کشیدم!
بیرون برم حق ندارم نه آرایش کنم ن لاتی بگردم /:

حق داری

من دختر بودم تو این کشور پامو تو خیابون نمیزاشتم :'/
قوی نیستی دیگه|:
یک جمله ای ک همیشه میگم:>
ما یک مجرمیم!جرممونم اینه دختریم!

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - امیر‌حسین - 11-04-2021

(11-04-2021، 22:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 22:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:من 2 بار فقط برای عکس خط چشم کشیدم!
بیرون برم حق ندارم نه آرایش کنم ن لاتی بگردم /:

حق داری

من دختر بودم تو این کشور پامو تو خیابون نمیزاشتم :'/

حالا که پسری پس بزار دختران کشورت پاشونو تو خیابون بزارن

(11-04-2021، 22:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 22:27)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصل انقلابیم
ببین من طرف حقو میگیرم
همین حسینم میدونه تو پ.خ هایی ک حرف سیاسی و اینا میزدیم هیچوقت تعصب بیجا نداشتم اصن

بحث نکن
هرکسی با جمهوری اسلامی مشکل داره جمع کنه بره

(11-04-2021، 22:28)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید، ولی ی سوال داشتم
با این حرفاتون قرارع چیزیم درس شع:/

کلا با تحلیل های سیاسی چیزی درست نمیشه فقط نظریه هاشونو میگن ک برا کسی‌مهم‌نیست v:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Mohlek - 11-04-2021

(11-04-2021، 22:33)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 22:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین من طرف حقو میگیرم

بحث نکن
اصن عادم عشق میکنه لامصب =)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - THEDARKNESS - 11-04-2021

(11-04-2021، 22:28)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید، ولی ی سوال داشتم

خیر بانو چنین سخنانی تنها گزافه گویی محسوب میشود و فقط خاطر یک دیگر را می ازارند و میرنجانند. و هیچ گونه ارزش دیگری ندارند

(11-04-2021، 22:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 22:33)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث نکن
اصن عادم عشق میکنه لامصب =)

همه جان و تنم وطنم وطنم وطنم وطنم

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - моои - 11-04-2021

(11-04-2021، 22:34)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید، ولی ی سوال داشتم

کلا با تحلیل های سیاسی چیزی درست نمیشه فقط نظریه هاشونو میگن ک برا کسی‌مهم‌نیست v:

هییییی
همه حرف دارن:/
ولی وقتی هیچ کی قرار نی گوش بده پس خفه خون میگیریم:/

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 11-04-2021

رفتم توی بیزینس سپاسگزاری و صندلی های گیمینگ
قشنگ میشینم روی صندلی سپاس میزارم:|