انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 26-01-2026

عارفه رو مسخره نکنین .
این کار منه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - سهَ‌ند - 26-01-2026

نقل قول: کاهش تورم در شیلی طی سال‌های ۱۹۷۳ تا ۱۹۸۰ (از اوج ۵۰۵٪ به ۳۵٪) عمدتاً از طریق اجرای یک شوک درمانی نئولیبرالی افراطی محقق شد که بر سه پایه استوار بود: ۱) انضباض پولی شدید با کاهش عرضه پول و افزایش نجومی نرخ بهره برای سرکوب تقاضا، ۲) انضباض مالی با کاهش هزینه‌های دولت و حذف یارانه‌ها، و ۳) آزادسازی یک‌باره قیمت‌ها و تجارت همراه با تثبیت نرخ ارز به عنوان «لنگر اسمی».

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 26-01-2026

(26-01-2026، 21:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 21:46)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم قربونت. تو چطوری؟ اوضاعت بهتره؟

از وقتی تونستم وارد اینستا شم انچنان خوب به نظر نمیرسم

تو چی؟پروژه هاتو به کجا رسوندی

منم امروز رفتم ویدیو دیدم و ایده خوبی نبود. چون همزمان هم شد با یه خبر دیگه و ترکیبشون یکم کشنده بود. ولی خب زود خودم رو جمع کردم.
پروژه‌ها خوب هستند بجز یکی.درواقع یک لحظه بنظر همه چیز خوب میاد و یک لحظه همه‌چیز بد. مثلا الان تماس تلفنی داشتم که اولش یه باگ داشتیم با هم فیکس کردیم بعد دیدیم یه جای دیگه‌ش خراب شده...

ولی در کل خوبم. همین که پیش می‌ره خوبه.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Wanton - 26-01-2026

kaffe2

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - B I N A M - 26-01-2026

(26-01-2026، 22:10)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی اگ مردم لطفا بزنین مرحوم
مهم نیس چقد بقیه بم بخندن:دی

Ki khabar margo qrre bersone?

ute

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Emmɑ - 26-01-2026

(26-01-2026، 21:34)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 19:14)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Nazanin artmis 16 tb
?Shma
Nazanin mhmd 15 teh
Khshvqtm azizm

Mnm Khoshm
Hslmmm

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 26-01-2026

cry girl

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Prometheus - 26-01-2026

(26-01-2026، 22:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl

منم همینطور رها منم همینطور

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 26-01-2026

(26-01-2026، 22:33)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 21:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از وقتی تونستم وارد اینستا شم انچنان خوب به نظر نمیرسم

تو چی؟پروژه هاتو به کجا رسوندی

منم امروز رفتم ویدیو دیدم و ایده خوبی نبود. چون همزمان هم شد با یه خبر دیگه و ترکیبشون یکم کشنده بود. ولی خب زود خودم رو جمع کردم.
پروژه‌ها خوب هستند بجز یکی.درواقع یک لحظه بنظر همه چیز خوب میاد و یک لحظه همه‌چیز بد. مثلا الان تماس تلفنی داشتم که اولش یه باگ داشتیم با هم فیکس کردیم بعد دیدیم یه جای دیگه‌ش خراب شده...

ولی در کل خوبم. همین که پیش می‌ره خوبه.
هیچی تو این روزا به هیچی نمیخونه ترجیح میدم بخوابم فقط

خوبا ک راضی که خوب پیش میره

(26-01-2026، 22:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl

عه رهاعه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - B I N A M - 26-01-2026

ute