انجمن های تخصصی  فلش خور
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ (/showthread.php?tid=83448)

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Apathetic - 29-01-2014

(29-01-2014، 17:46)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:43)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام واسه قدیمام گریه کنم ! Sad

tara & pink lady

شماها و تنهـا کسایه قدیمـی بیـن بروبکـس الانیـد . فقـد شمارو دارم :| خخ
شــادی تــو خــیلی بــد جــنسی |:

عععععععععع -__-

حالا ما شدیم بج جنس ! ):

یک قلب پر از درد .. یک زنه پر از حرف ))):

حالا چرا گلم ؟

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - pink lady - 29-01-2014

(29-01-2014، 17:57)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها .. ستاره بودی گلم ! عععععععع .. یادش بخیر -__-

اره ستارع بودمع :ا

عزیزمع :ا

اوف کاشکی اون زمان برمیگشتع:ا

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - ~ArMiNa~ - 29-01-2014

تارا خوبی ^____^

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Apathetic - 29-01-2014

تارا تارا تاراااااااااااااا

اولین اسم ندا نام کاربریشو میگم چی بوده ؟؟؟

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - hamid ♥ - 29-01-2014

(29-01-2014، 17:56)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:51)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:47)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:43)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ی سوال

سوالت؟
هیچی
ولش نیایش

تو منو میشناسی؟0_0
خوبی نیایش؟

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - T A R A - 29-01-2014

(29-01-2014، 17:56)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا ..

جونه شادی اینو ببند بزار برا اولین بار من یکی بزنم /:
خــب بــرو بــزن جــیگــروو ^____^
(29-01-2014، 17:58)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:46)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:43)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام واسه قدیمام گریه کنم ! Sad

tara & pink lady

شماها و تنهـا کسایه قدیمـی بیـن بروبکـس الانیـد . فقـد شمارو دارم :| خخ
شــادی تــو خــیلی بــد جــنسی |:

عععععععععع -__-

حالا ما شدیم بج جنس ! ):

یک قلب پر از درد .. یک زنه پر از حرف ))):

حالا چرا گلم ؟
اوهــــو!! D:

شــ♥ــادی>__<
چــرا مــنو از لیــسته دوســتات بــرداشتی؟! >_<

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Ƒαкє ѕмιƖє - 29-01-2014

(29-01-2014، 17:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآقـعا ؟! بیخـیآل گفتگوــ از×آ×د

هعــی ... قـدیـم دوسـتا یهـ سلام بلــد بودن ...

ارزشــ مونـدن ندارینــ دوستـآن ...

بآی ...

سعلـآم (:

ایمـان Angel

سـ . دیروز دوسـت امروز آشنآ .

|: !! نمیدونم چی بگم والا

(29-01-2014، 17:54)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:46)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت ایسانه سکوت جان ؟ :|

سلام گلم ..

تارا ؟ رفتی بخونی اون نسخه هارو ؟ ب خدا میخوام گریه کنم !crying

چرا دیگه گذشته ها برنمیگرده ؟

بلـی (:

نام قبلیم هم نی نی شیطونه بود |:

منم اون قدیما رو یادمه |:

همه رفتن |: دیگه اون حس قدیمی نی |:
من کلا هر کی رو که قبل از سال 2013 ینی 2011 و 2012 عضو باشه رو قدیمی میدونم :|

ینی اگه الان ساله 2100 هم باشیم باز کسایی که از 2013 ب بعدو عضو شدن برام جدید میمونن :|

اره .. حسش نی ! 

راس میگـی تــ ــآ را ! هم من عوض شدم .. هم تو .. و بقیه هم رفتن ):

به هر حال .. اون زمانا ما تازه وارد بودیم ، یه سری کسایی که دیه الان نیسن گنده و قدیمی بودن !

حالا نسل عوض شده .. اونا همه رفتن .. ما دیگه اون بچه های قدیم که هی میگفتیم دوسی ، خوفم تو خوفی ، سیلامو از این لفظای بچگونه نیستیم .. الان ما قدیمیای فلش ب حساب میایم .. ! یه روزم دیگه ما میریمو تازه واردای الان میشن ساب اختیارو گنده های فلش ! و این چرخه هی ادامه پیدا میکنه ): !!
|: هعی !!

واقعا !!

چقدر اون روزا خوب بود ):

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Snow-Girl - 29-01-2014

بچه که بودیم ،

بستنی مان را گاز میزدند

قیامت به پا میکردیم !

چه بیهوده بزرگ شدیم ..

روحمان را گاز میزنند میخندیم ... !

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - ~ArMiNa~ - 29-01-2014

مری عشخکم ^___^

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - T A R A - 29-01-2014

(29-01-2014، 17:59)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خوبی ^____^
آره عــزیزم تــو خــوبی؟! ^_^♥
(29-01-2014، 18:00)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا تارا تاراااااااااااااا

اولین اسم ندا نام کاربریشو میگم چی بوده ؟؟؟

love is بــا کــلی مــخلفاته دیــه |: