RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد166 ஜ۩۩ஜ - S R U H - 11-07-2014
(11-07-2014، 21:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:39)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:35)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیزی که میری حموم
خودتو می شوری |:
تارا به من نظر ...
داشته باشه به تو
چیز داریم تا چیز._. ...
راستی تارا بت نظر داره._.
گفتم در جریان باشی._.
چه ؟!؟!؟
همه از ما کمک میخوان آخرش هم همه به ما فحش میدن._.
چون اومده بود باهام مشورت کنه.-. ...
ینی بشکنه این دست ک نمک نداره..
تارا داشت مخ یکی دیگه رو میزد..
من رو تو تاکید کردم.-. ...
.__________.
تو پشت پرده رو ندیدی دادا |:
خاک تو سر بی حیات.__.
هیس دختر ها فریاد نمی زنند !!!
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد166 ஜ۩۩ஜ - ღSηow Princessღ - 11-07-2014
(11-07-2014، 21:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:36)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم1
کارت زشت بود..!بهم بَر خورد..!
اونوخ صابر فکر میکنـه داشتیم با ابزار مدیریت بازی میکردیم..
سره قضیه ی ایمـآن..رزی جمع و جورش کرد..|:
وگـرنـه من..تـآرا..آوآ..ایمـآن..رزی..عرفــآن..تا چن وخ محروم میموندیم..!*__*
اصفهـآنـی..|:
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد166 ஜ۩۩ஜ - Albert wesker - 11-07-2014
(11-07-2014، 21:34)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:31)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:30)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی از دوستات خودکشی کرده بود؟._.
برای چی؟؟؟
ممتـآز مدرسه بود..)): با دوس پسرش میره بیرون..طرف معلوم نیس..چه بلایی سرش اورده بود..مامانش میگه اومده بود خون شکلِ مرده متحرک بود..
بعد رفت تو اتاقش از طبقه ی پنجم خودشو انداخت پایین..)):
وقتی فهمیدم..نزدیک بود سکته کنم..)):
معلومه دوس پسرش چه غلطی کرده:|
2/4 پسرا اینجوری بی ظرفیتن:|||
بی چاره!
مادر پدرش باید از دس پسره شکایت کنن!
حالا فوت کرده یا هنوز زندست؟
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد166 ஜ۩۩ஜ - Mᴏsᴇs - 11-07-2014
(11-07-2014، 21:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:39)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:35)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیزی که میری حموم
خودتو می شوری |:
تارا به من نظر ...
داشته باشه به تو
چیز داریم تا چیز._. ...
راستی تارا بت نظر داره._.
گفتم در جریان باشی._.
چه ؟!؟!؟
.__________.
خاک تو سر بی حیات.__.
تارا برو تو نخ همون ممد -_-....
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد166 ஜ۩۩ஜ - S R U H - 11-07-2014
(11-07-2014، 21:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.__________.
خاک تو سر بی حیات.__.
|:
(11-07-2014، 21:41)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:34)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:31)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:30)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی از دوستات خودکشی کرده بود؟._.
برای چی؟؟؟
ممتـآز مدرسه بود..)): با دوس پسرش میره بیرون..طرف معلوم نیس..چه بلایی سرش اورده بود..مامانش میگه اومده بود خون شکلِ مرده متحرک بود..
بعد رفت تو اتاقش از طبقه ی پنجم خودشو انداخت پایین..)):
وقتی فهمیدم..نزدیک بود سکته کنم..)):
بی چاره!
از طبقه 5 ام.____.
من فک میکنم فقط یکم پاش رگ به رگ شده باشه:|...
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد166 ஜ۩۩ஜ - T A R A - 11-07-2014
(11-07-2014، 21:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.__________.
خاک تو سر بی حیات.__.
باشه ((:
راستی این ممد77 نه آآ :|
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد166 ஜ۩۩ஜ - ღSηow Princessღ - 11-07-2014
(11-07-2014، 21:41)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بی چاره!
هعـی..ببین اصن دختره..به این چیزا و پسر بازی اینا نمیخورد..)): معلوم نیس کـدوم آدم بی فرهنگـ و بی فصیحـه ای بوده..)): حتی صمیمی ترین دوستش هم نمیدونـه..)):
ختمش بود امروز..)):
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد166 ஜ۩۩ஜ - Magical Girl - 11-07-2014
فلن :>
(11-07-2014، 21:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خاک تو سر بی حیات.__.
باشه ((:
راستی این ممد77 نه آآ :|
بابا این ممده خودمون ک جوجه اس:V...
|